Ben de yazmayı bıraktım zaten ustadim.Mekan sizin artık.
Yazın artık bu 80 start up i burada.Hubvc düşerken de yazın öyle sivismayin.
Hubvc yükselirken yaz ,düşerken yazma .Oh oh ne ala.
Benden bu kadar mekan sizin eyvallah bana .:halay:
Printable View
Tahtacı diyor ki bu kağıt sizin bildiğiniz kağıtlardan değil bu yatırım hissesi açık yapanları çakal ları çoluk çocuk çomaklari istemiyorum diyor.yiyorsa yapın da görelim...Nokta.
Tilki gibisin 😉 , elimde malım yok düşmesini bekliyorum diyorsun , aynı zamanda olumsuz yorum yapıyorsun ki millet satsın düşsün , sende düşükten alasin , bu apaçık ortada
Bu şartlarda senin sözünün hiç bir değeri yok kendini daha fazla düşürme ,
Sattiysan çekil kenera düşmesini bekle uzun vade düşünenlerin modelini bozma biraz saygılı ol
Tilkiler aslanların artığı ile beslenir bununda unutma
Hoca sufle verir ,blöf yapar .Müritler de "Hocam bizi birakma ,bırakma bizi hocam " der .
Hocanın da istediği budur zaten ve geri döner .
Hubvc ile bu feto picinin hiçbir bağlantısı yoktur .Kuslu sitedeki bizi birakma hocam yorumlarını okuyunca bu feto şarlatani aklima geldi ve çok guldüm.
https://m.youtube.com/watch?v=bjIsnV...ature=youtu.be
Bakıyorum da elinde olan övüyor satan anında kötülüyor. Teknik temel bilen arkadaşlar dahi yorum yazmaz hale gelmiş forumda.Üzücü gerçekten
Allah askına kimse demedi ki halka acıklık %18 den %75 lere geldi, satan gedik mi gerizekalı idi alanlar mı cok akıllı idi..
Hep yükselecek hep çıkacak böyle bir dünya var mı. düzeltme deniyor aslında keriz silkemele hareketleridir sadece hub için değil genel anlamda da böyledir. Herşeyin bir zamanı sabır.
Hocam akılları tutuldu.Şeyh ler böyledir .
Muritin biri yorum yazmış şeyhe "Spek yükseltirken mal alamadı .Şimdi düşürerek mal almaya calisiyor" diye.
Ulan 20 milyon lot toplam şirketin lotu. Yaklaşık 15 milyon lot sattılar piyasaya ,adamların derdi mal alma değil .Satılan lotlar speklere satilıyor tahtada .Twitter şeyhleri ile de bunu 2-3 yılda piyasaya yedirecekler .
AnlaMayan kaldı mi?:halay:
Sıkıntı yok battık
Şeyh tatilde ama mesajlara devam ediyor.Her an yeni bir bebek açıklayabilir diye takip ediyorum.
Artık yeni bebek dışında şeyhin hissesine girmem.
Begeniler de azalmış bu arada.investingde de yazilan yazilarin yarıdan çogu şeyhin yanlış yaptığinı yazıyor.Ne mutlu ky bilinclenmeye başladı .Acı tecrubelerden ders çıkarmaya başladılar.
Müritler uyanmaya başladı.Ama bazıları hiç uyanmazlar .
Bazıları ise trol zaten.
Sayfa da kaliteli ve edebi üslup olarak sn usta ve yorumlarını özler olduk birilerini çamurlamak karalamak çok kolay sn alyatcı yazılarınız/yotumlarınız kabak tadı verdi...
Hisse ile ilgili değilde sanırım çekemediğiniz kıskandığınız hasetlendiğiz birisinin yanında kendinizi kıyaslayıp kompleks yapar bir haliniz var emin olun bu kompleksi ruh haliniz sadece sizin çizginizi düşürüyor hemde şelale düşüşü.. ...
Hubvc ve diğer hisseler sürekli hiç durmadan düzeltme yapmadan zaman zaman düşüşler yaşamadan yataya sarmadan sürekli fizana kadar çıkmış mı ?
Dediğim gibi sizin derdiniz hisse ile ilgili değil kompleks yaptığınız ve bence asla çeyreğinin çeyreğinin 40 ta biri kadar dahi olamayacağınız birini çekememe hasetlenme durumu ...
Sayın Winwin yazmayacaktım ama sizin bu yazınıza yazmak içimden geldi.
Çünkü kendisi de yazmayacaktım dedi ama sözünü tutmadı ben tuttum.
Bahsettiğiniz şahıs ;
bu topiği geriden bakınca ilk 10 sayfada hisse daha 3-4 rakamlarda iken KY yok batarsınız vs. vs yazıları mevcut onlara bakınca bile bu adamın ne kadar seviyesiz biri olduğu ulu orta ortaya çıkıyor.
İnsanlar birini sevmeyebilir ancak git sorununu yiyorsa onunla konuş yok yemiyorsa mahalle karıları (affola)
gibi arkadan veya dolaylı forum ortamlarında gereksiz konuşmanın hiç bir anlamı yok.
Daha hisse 3-4 lü rakamlarda iken yok patron satıyor vs. vs bir çok yorumu söz konusu böyle olunca ciddiye alınmayacak
eline göre yorum yapan bir hali ortada. Aslında bu yaptığı yönlendirme ve algıdır hatta suçtur.
Alırsın satarsın kimse kimseye karışamaz ama eline göre gelip burda saçma sapan yönlendirici yorumlar yapman yanlış.
Belki benim gibi yatırımcıyı etkilemez vız gelir tız gider.
Birde eleştirdiği ismin aynı nikini burda kullandığı görülmüş. buda hayret verici bir durum.
Sanırım stockholm sendromu yaşıyor. Katiline aşık olmuş
3-4 lü rakamlarda iken salladığı durumlar ortaya çıkmadığı halde halen gelip peydahlamaya, yanıltmaya çalışıyor.
Bunu da forumdaşların taktirine bırakalım.
Selamlar Saygılar.
YTD.
Geçen sene bu zamanlar 1.50 lerdeydi.[emoji849]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vur-Kaç yaparım diyorsan her yerde batma riskin yüksek.Şirkete ortak oldum,yatırımcıyım diyorsan, hisseni satmadığın sürece zararda değilsin.Günlük rakamlar her zaman yanıltabilir,panikletebilir,heycanlandırabilir.
Aynen öyleSM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu yorum yazıldığında 27.09.2019 hubvc 3.80tl civarındaydı. Şimdi 13tl. Bu yoruma aldanıp satanlar ya da almaktan vazgeçenler 2 ay gibi kısa bir zamanda şu anki fiyata göre 3,5 kat kazancı kaçırdılar.. Benim tavsiyem Forumlarda haber paylaşımları,temel-teknik dayanaklarla yapılan yorumlar haricindeki yorumlara fazla itibar etmeyin. Hele ki aklı kendine bile yetmeyenlere aldanmayın. Malumunuz Para kolay kazanılmıyor. Bilmiyorum diyenler için yazıyorum Faaliyet raporlarını okuyun anlamaya çalışın. Temel ya da tekniksiz yatırım yapmak sisli havada 150 km hızla gitmeye benzer. Bazen kaza yapmazsın usta şoför sanarsın kendini. Ama çoğu zaman duvara toslarsın..
[emoji106][emoji106][emoji106]doğru söze ne denir...
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Maximum26 bu şahıs ne dediğini ne yazdığını bilmiyor.
Bir hisse aldıysa o hisse iyidir çıkmalı sattıysa kötüdür düşmeli şeklinde abuk subuk yorumlar yapıyor buna
bakıpta aldanan mutlaka vardır.
BENİM ANLADIĞIM KADARIYLA;
Sanırım hikayesi şöyle gelişiyor; hisse.net te derinhisse adında bir nik alıyor sonra nikin sahibi twittırda bir fenomen yani 90 binden fazla bir takipçisi varmış. Kendisini uyarmış bu nikimi kullanma sonra oda "alyatçı" diye bir nik alıp yoluna devam etmiş.
Sonra bu "alyatçı" derinhisse nin değerlendirdiği hisselere koşuyor alıyor satıyor sonra derinhisse yi de eleştiriyor. :))))
ne komik bir durum. 3 lirayken bu hisse katlandı uzak durun patron satıyor vs. vs. dediğin çıkmadı işte.
O yüzden forumu takip eden her forumdaş bunları bilipte bu şahsa ona göre değerlendirmeli yani onu takmamalı, ciddiye almamalı
Alırsın satarsın kimse sana karışamaz elbette ama sattığında gelipte forumda met ettiğin hisseyi kötülürsen eline göre yorum yapmış olursun piyasada bu tip yatırımcı zaten fazlasıyla var.
Biraz edepli seviyeli olmak gerekir sattın kenarda bekle ,düştümü tekrar değerlendirirsin bu sana kalmış.
Selamlar.
Hayırlı Cumalar
Bol kazançlar.
Yiğidi öldür hakkını yeme .Türk sermaye piyasasını güçlendiren bu zata ben de teşekkür ederim .
Bundan böyle ben de sizin gibi bebek peşinde kosacagim.
Bu haftaki menüde hubvc ve 2 yeni bebek vardı.
Hubvc yi 15.64 ten satip 12.78 den yerine koymuştum.
Bu haftaki yazıda en başta yer verildiği için hubvc yi tutmaya devam edeceğim.2 yeni bebek daha açıklandı.Buradaki hubvc yatırımcısına saygimdan dolayı bu yeni 2 bebeğin hissenet topiklerinde yazacağım.Bu sayfada diğer 2 bebeğin reklamını yapmayacağım.
Burada yazan çoğunluk kişi yarin hubvc satip yukselen 2 yeni bebege atlayacaklar. Ama hubvc nin hiç satmayan yatırımcısı gibi yine ara ara yazi yazacaklar burada .:kahkah:
Arkadaşlar biz birbirimizi biliriz .Biz ky yiz. Yemem ben bu yatırımcı tripli yazıları :kahkah:
Start up ta yeni moda hissesi olan hisseden AL-acağım .
Bu hissede bir daha isim olmaz .Artık benim mekanim AL ile başlayan start up zengini hisse dir.
Yarın açılışta vereceğim hubvc lerimi .Size başarılar .
Cozmusuz değilmi ?
Sürekli yeni bebekler dogurt. Eski bebekler satilsin yenisine atlansin.
Yeni bebekler açıklanınca alttaki yorumları okuyorum üzülüyorum; "Hocam yunsa ,pnsut ,naten reysas rygyo yazmaz oldunuz ,2 cümle yazın da sağlam dursun.Herkes satip yeni bebekleri alıyor " diyorlar.Yazık.
Ne farkı kaldı Panda Ayhan dan ,hektor dan ,Meşe den ve diger fenomenlerden?
Hani start up latin borsadaki tek hissesi hubvc nin di?
Tekrar ediyorum bu adamlar s....eği eşeğe yular baglamazlar .Hisseleri tabii ki yükseltip yükseltip satacak lar .Ama herkes burada uyanık olsun.Yem olmayın bunlara .
Şimdi Usta hocam benim bu yazdıklarımın aynisini söylüyor ve üzülüyor .Yazdıkları tıpatıp çıktı.Olan ky ya oluyor .Ben de üzülüyorum.
Ama bu hubvc de belli bir fiyata düşündükten sonra tekrar yukselis yasatirlar .Ama o 15.91 e kadar yükselttiler mi veya o noktayi kirarlar mi bilemem.
Çünkü 11.00-15.91 arası maliyetlenme ky da çok oldu.Onların kar etmesine kısa zamanda müsaade edeceklerini hiç zannetmiyorum.
Benden bu kadar .
Yazdıklarım moral bozmuş olabilir ama ben inandiklarimi yazdım.
Yazdıklarım da kendi düşüncelerim olup kimseye al-sat tavsiyesi değildir .
Şimdi arkamdan istediğiniz gibi atıp tutabilirsiniz
Derinhisse Önder abi ne denirse densin benim için bu piyasada tektir..Aldığım hisselerden zarar etmedim şuana kadar yatırımcı olmayı uzun vade beklemeyi öğretti..
Saadet zincirinin ilk halkasindan alanlar borsada kazanmadiklari parayı son 1 yılda kuslu site fenomeni sayesinde kazandı.Sevgileri hiçbir zaman bitmez .Heryerdd savunacaklar çünkü para kazandılar.Ama olan saadet zincirine sonradan katılanlara olur.
Bu bütün saadet zincirlerinde böyledir .
Bu arada Ciftlikbank Tosuncuk u Ukrayna da intihar etmiş dediler doğru mu?
mesela Yunsada geç kaldım 11,06 maliyetim..reysas da öle 3,52 ... yani zincire sonradan katılmışım dimi :) bakalım görücez 1 yıl sonra bekliyorum ne olucak.. ben tam güveniyorum Önder abiye..
Meftayı 4 kollunun üstüne koyarlar
Önden birileri taşır
Onlar arkadakine devreder
Sırayla devrede devrede dört kolkuda ki mefta en son birilerinin omzunda kalır
Onlar da gömer...
Bu kağıt işi de böyledir)))
Birileri şişişirir şişişirirr sonra balon patlar meftayı dört kolluda son taşıyanlar omuzlar))) hayatta böyledir. Herşey son taşıyanlar da patlar.
Aslında herşey metin yaşam ilşkisi
Sonra da gömdüğün için bi de mezarlık mezar taşı vs para verirsin. O da bedellidir))) herşeyin bi bedeli var ne de olsa bu hayatta.
Bi tek bedelli eksik kalmış. Aldın yük omuzlarında zarardasın satıp gidemezsin de mecbur o bedeli de ödeyip cebinde ki son akçeyi de vericen. O da mezar taşına say)))
Hayret normalde bedelli de olması lazım. Bu işlerin kuralıdır. Zirvede almışsın ky psikolojisi zarar büyük satıp çıkamazsın, ya çıkarsa ümidiyle mecbur bedelliye, benim tabirimle soyguna katılman gerek mike...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bak alırken kendin aldin, satarken para kaybederken kufretme adamlara .Kazanirsan da kendin kazandin unutma .
Herkes rizkinin peşinde .Aklını kullanıyorlar.Maniplasyon varsa da cezasını çeksinler .
Ben böyle derim .Kazanirken Agam pasam ,kaybederken küfür olmasın sonu .
Bu alyatçı yı çok ciddiye alma ; kazansa derinhisse iyidir veya aldığı kağıdı över.
Fakat sattığında o hisseyi kötüler düşsün alttan almak için.
Çok değişik bir yatırım anlayışı var.
Daha öncede dedim stockholm sendromu yaşıyor. derinhisse yi o kadar seviyor ki kendi nikini bile aynısını yapmış :)
sonra uyarı alınca alyatçı nikini kullanmaya başlıyor.
Mesela rygyo katlanmış diyor cuma günü 3,90 dan dipten aldım diyor :) çok garip gerçekten fazla takılma derim.
Bol kazançlar.
Aliyorum satiyorum ama dikjatli olun diyorum.
Olay sadece bu.
Benim yazdıklarıma takilmayin. Ben de ne yaptığımı bilmiyorum inanın.
Yönetim de beni sürekli banlamıyor .Ceza veriyor sadece .Keşke sürekli banlasa diyorum.
Çok istekte bulundum olmaz diyorlar.Reytingim yüksekmiş
Su aralar ne atsam tutuyor .
Babam bana hep "Senden adam olmaz " derdi .Şimdi ona diyeceğim ki "Baba sen bana adam olamazsın demiştin ama ben koskoca borsa forumu hissenette ÜSTAD oldum " diyeceğim.:halay:
Hubvc başta olmak üzere bebekler düşsün duası yapıyor twitter fenomeni.Resmen dalga geçiyor helal olsun .
Altına da Amiiiin amiiinn yazmış .
Ben yazsam tepki alirim fenomen yazmış bana degil ona kızın :kahkah:
Ben de hubvc nin 7 tlye düşmesi için dua ediyorum :halay:
Fenomene yazilan yorumların çoğunluğu su şekilde ;"Abi karlar eriyor .Her yeni bebek aciklaninca uzun vadeli bebeklerimize satis geliyor ve fiyatlar hergun dusuyor.Artık lütfen yeni bebek açıklama bir muddet" .2500 kere ulaşan begeniler 1000 lere 300 -500 lere düştü.Moraller bozuldu.
Uyanık olup yeni bebek alanlar ettikleri karın coşkusuyla Ağam paşam abi guzellemelerindeler.Helal olsun uyaniklara .Sistemi cozmusler.
Hubvc de bundan sonra yazmayacağım.Herkes artık saadet zinciri ni çözmüş.
Burada yazı yazmamın bir anlamı kalmadi.
Allah yolunuzu açık etsin.:halay:
Şunu da son kez belirteyim önümüzdeki günlerde hubvc 13-14 ler üzerine atarsa buradan "Bak gördün mü? " şeklinde yazılar yazmayın.
Hubvc ister 50 tl olsun benim görüşüm değişmez.Tüm Türkiye artık kuslu sitede bir CIFTLIKBANK benzeri bir SAADET ZINCIRI nin olduğunu kabul etmiştir. Hisseler hakettiği veya haketmedigi fiyatlara kadar çıkartılıp indirilmektedir.Ky kardeşlerimiz de maalesef koyun gibi o hisseden o hisseye koyun gibi güdülmektedir .
Yoksa benim derdim hubvc 3 ten 15 e çıkmış, oradan 7 ye 10 dusermis, 50 olurmuş değil.
Hubvc de bu zincire konu olmuş bir Hisse dir.Bana göre hubvc şirketi kapsamlı bir açıklama yapmalıdır .
Baban seni iyi tanımış kendisine saygılarımı ilet.
Ama şunu da çok iyi bilmelisin para kazanmakla adam olmanın hiç bir alakası yok.
Birde üstat olmaya çok meraklısın önce kendin ol zaten saygınlığın artar.
senden bir ricada bulunacam ne hub ı öv nede yer :)
başkaları hakkında olan düşüncelerini buraya yazma lütfen. burası o yer değil.
Devre mi kestik ne? :)))))))