Rica ederim sayın tornacı ayrıca hsbc ile yatırım finansta topa girmişler..
Printable View
Rica ederim sayın tornacı ayrıca hsbc ile yatırım finansta topa girmişler..
22.70 üzerinde kalmalı...
https://i.hizliresim.com/ED7WED.png
hedef şu an için göründüğü gibi ytd...
https://i.hizliresim.com/Q2k89k.png
amm kk hiissesi 3 günde verdıgını yarım saatte geri aldı
Tombul kus (THY) olmasa bugun cok guzel gidebilirdik ama olsun, Brent 71 dolara dustu, guzel bir bilanco bizi bekliyor. Onumuzdeki sene turizm daha iyi olacak. Hersey guzelken hisseleri dolar cinsinden 2016 da turizmin bittigi zamanki seviyelerin bile altindan verecek kadar enayi mi saniyorlar acaba bizi. Seve seve yukseltecekler. Bahaneleri yuksek kur ve yuksek petroldu, ikisi de oldukca normallesti. Terste kaldi biyiklilar, ne yapacaklarini sasirdilar...
Dün de merrily topa girmiş yabancılar sahaya dönüyor...
Thy ye bak bizimkine bak. Bundan bi cacık olmaz da bataklık gibi kağıt çıkmak istedikçe saplandık kaldık. Şimdi şizofren bana troll der de trollüğün kralını pgsus yaptı kendisine haberi yok.
vaybe thy 4 milyat kar gün içi belli etti ht zaten. yarın thy ile uçuşa başlarmı acaba. zaten grafik güzel gözüküyor flama mı tobo hermeyse artık bence güzel
takasa bak yabancılar bugünde kapışmış. 60 dk şehane toboyu gördüler acaba. bilanço cuma günü gelecek yazmış birisi. cumaya kadar 26,5 ler olurmuki acaba. olmazsa bilançoyu bekleyebilirim. 26,5 neki 38 lerden geldi bu hisse. pddd 1 in altında fk bilaçoyla güzelleşecek. iyi yatırım hissesi
Hsbc 85 bin
Credit 75 bin
Doçe 20 bin lot alış tarafındalar...
23,3 üstü gerekiyor gelsin hele ben gorurum bugün son anlarda baskılayanları
paldır küldür veriyolar yine.
saniyede veriyolar kademeleri aslanım benim.
Adamlar makinalı ile ateş eder gibi robotun hızına erişmek ne mümkün , ama hala yasaklamazlar bunu yazık ya doğratın milleti yakında yatırımcı kalmıyacak. malesef burası las vegas kumarhaneleri gibi oldu bist.
şu bilanço gelse bari.beklentısı kötu sanırım iyi gelirse ters köşe yapabılır.ytd
resmen dinlene dinlene dövüyorlar ytd
iyi bilanco kötü bilanco farketmiyor bunlar için thyao ne oldu 4 milyar karla. beklenti bitti diye sat oradan para kimde güç onda götüremezsin istemedikten sonra yıvar önüne malı boyun eğecen başka care bırakmıyorlar yani
thy düşse thy etkiler pgsus düşer
thy çıksa negatif ayrışır yaratır pgsus düşer
thyao erken bilanço açıklasa pgsus düşer
thyao geç bilanço açıklasa pgsus düşer
petrol fiyatı artarsa maliyet arttı diye pgsus düşer
petrol fiyatı düşse beklendiği kadar düşmedi pgsus düşer
döviz artsa maliyet arttı pgsus düşer
döviz azalsa elinde döviz vardı varlıklar eridi pgsus düşer.
binaenaleyh, pgsus düşer arkadaşlar.
Thy nin bu rakamlarını gördükten sonra bombastik bir kar bekliyorum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2018 Ekim Ayı Havacılık Verileri
Türkiye'deki havalimanlarını kullanan yolcu sayısı Ekim ayında geçen senenin aynı ayına göre %5.3 artış kaydetti (%4.7 Eyl18 ve %5.4 Ağu18). Yolcu sayısında görülen artışta uluslararası yolcu trafiği etkili oldu. Yurtiçi yolcu sayısı geçen seneye göre -%5.5 azalırken uluslararası yolcu trafiğinde artış %18.5’i buldu. Böylece 10A18’de toplam yolcu sayısı geçen seneye göre %11.0 artış kaydetti.
TAVHL'nin en büyük havalimanı ve THY'nin ana üssü olan İstanbul Atatürk Havalimanında (İAH) yolcu sayısı geçen senenin aynı ayına göre %3.7 artarken yurtiçi yolcu sayısı -%4.6 azaldı; uluslararası yolcu sayısı ise %7.3 arttı. 10A18’de İAH’da toplam yolcu sayısı %8.1 artarken, yurtiçi yolcu sayısı %0.8 arttı; uluslararası yolcu sayısı ise %11.3 arttı.
Pegasus’un ana üssü, THY’nin ise ikincil üssü konumundaki Sabiha Gökçen Havalimanında yolcu trafiği Ekim ayında geçen senenin aynı ayına göre %5.6 artış kaydetti. Yurtiçi yolcu sayısı %0.8 artarken uluslararası yolcu trafiği %15.5 yükseldi. Toplam yolcu sayısındaki artış 10A18’de %10.0 olarak gerçekleşti.
Tav Havalimaları'nın Türkiye'deki havalimanlarını kullanan yolcu sayısı geçen senenin aynı ayına göre %0.8 artarken, 10A18’de yolcu sayısı %9.5 arttı. Yurtiçi yolcu sayısı Ekim ayında önceki yılın aynı ayına göre -%8.7 gerilerken uluslararası yolcu sayısı %9.4 arttı.
Kar konusun da katılıyorum size. fakat piyasa yapıcılar kan emici olmuş farketmiyor yani anlayacağanız.Ona rağmen mal veriliyorsa düşünmek lazım bakalım hayırlısı.Yatırım kararı herkesin kendine. Bol şans
Savaş mı çıktı rezillik gırtlak boyu.Bu ülkede borsanın kapatılması gerekir...
thyden daha cok dusecek aq atının da beygırınınde ytd
Benim için bu dandik hissede 25 ler bile hayal ötesidir artık. Ytd
ulan hıc mı bilanço beklentısı olmaz rezil ytd
çıkarken thynin yarısı kadar çıkıyor düşerken thy ile nerdeyse aynı düşüyor ..k kağıdı.....
Arkadaslar sadece bu hisse degil borsanin geneli boyle.bir gun yuzde 5 cikiyor.ertesi sabah yuzde 5 dusuyor.ayi piyasasinda boyle.ayni hareketler yuzlerce defa yapiliyor.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
stop oldum gec bile kaldım ya neyse alırız intikamı kalanlara bol kazanç ytd
böyle borsanın amk.bir gün artı ertesi gün eksi testere piyasa da sermayeyi eritmemek mucize.En iyisi 6 ay kenara çekilmek.bol kazanç herkese
Allahın cezası serefsız hisse imkb nın en islik hıssesını almışız ne sans be
Bütün hisselerde durum aynı arkadaşlar.. 4-5 haftada aldığını 2 seansta veriyorlar işlem yapmaya zorlayıp zarar ettiriyorlar. Günlükçüler gömlekçiler robotlar ne ararsan var piyasada...
"Robotlardan korkma sadece günlük al-sat yasaklansın yeter"
2 Ay bakmayayım yukselir dedim, 22.22 'ye düşmüşüz... şaka gibi...
14 Mart 'ta 38 tl idik.. dolar 3.8.. yani 10 dolar... şu an 4 dolar, halen yabancılar satma derdindeler... Bu kısmı çözemiyorum
Pegasus satılmadan bizim zararı çıkartmamız zor gibi, hayırlısı ile su şirketi satsalar da kurtulsak...
Yatırım tavsiyesi değildir, lütfen yalnız kendi mantığınızla hareket ediniz.
thy bilanço açıklanmadan bir gün once iyi düşmüştü bilanço günü yızde 6 yaptı aynı performansı gosterip bilanço hareketi yaparsa şaşırmıycam aslında çok baydı ama cıto takasına sın bir haftada giren lota guveniyom şimdilik
tam tersi olmasın
Birleşme onaylanmış. Artık daha büyük bir şirkete ortağız. Bilanço beklentisi ve birleşme haberi biraz ivmelendirebilir. Tabi göbeğini kaşıyanlar izin verirse...