Selam.
Uzun bir aradan sonra kısa bir mesaj yazayım dedim. Kötü komşu insanı ev sahibi yaparmış. Bunun speği aynen kötü komşu :)
Printable View
Selam.
Uzun bir aradan sonra kısa bir mesaj yazayım dedim. Kötü komşu insanı ev sahibi yaparmış. Bunun speği aynen kötü komşu :)
Kimse zararına vermez,küçük yatırımcıya bu kadar da fazla baskı
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karda olan da vermez belki. Hisseye aşık olmuştur belki. Bu hissede KY kaldı mı ?
Yoklama yapalım. Kim KY ise nick yazsın. Böyle toplayarak gidelim. 15 i geçemeyiz. 15 kişi yoktur.
Böyle bir yoklamaya katılmak isteyen varsa benim mesajı alıntılayarak ve sıra alarak ben de varım desin. Kaç KY varmış bilelim. Yok ki 😉
1- Jakob
Sayın Jakob 2. Benim,serkannur35
Spek kardeşe söyleyelim 4'de anlaşalım😝Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Jakob spek sen misin Yoksa,doğruyu söyle😝😬
benden alacak kagit yok nah beklersin
1- Jakob
2- serkannur
3- meren
4- Alf_ist
5- Maruf
6- Roark
7- Adanantalya
8- Muratknd
Hissede olduğuna emin olduklarım. Hatta içlerinden ikisinin spek için yazdığını bile düşünüyorum. 8. yi aramızdan atalım da ortak danaya girelim bari.
Nasıl olsa biz yazsak da yükselmiyor fiyat. Yazmasak da. Yazasım geldi bugün. :)
Spek yoklama cekiyor.kimse varmi diye bizde burdayiz diyoruz.goturecekse adam gibi gotursun.yoksa bizde yukardan verir alttan aliriz.zaman bol...acele yok. Piyasada gitmeyen bir tek bu kaldı..ytd
Yoklama yapan spek değil. Benim. Ben de spek değilim. Bunu bilirsiniz sanırım. Hatta spek kardeşin en uyuz olduğu KY olma ihtimalim mevcut. Elimdeki lot sayısından dolayı.
Roark kardeş bilir 😉
Piyasada gitmeyen bir tek bu kalmadı. Çok kağıt var. Vkgyo doaş hlgyo vs vs bir sürü kağıt gitmedi.
Niye sadece bu gitmedi diyorsunuz ki ? Anlam veremedim. Bu da gidecek. Ama zamanı gelmemiş demek ki. Elbet gelir zamanı.
KY olan bizim elimizdeki tek şey bol zaman.
Bekleriz.
Diğer arkadaşlar da aynı fikirdedir sanırım.
Hissedarlara iyi akşamlar.
Sayın Jakob umarım uğurlu gelirsin,sen burda yazınca hareketleniyor hisse 😝yatırım tavsiyesi değildir
Asagi gelde biraz daha mallanalim burda spek falan da varsa nah alir bendekini zaten ......
Günaydın. Haklısınız. Uyusun boşverin. Uyuya uyuya büyür belki de. Şaka bir yana ben gyo larda şunu keşfettim. Bu tür kağıtlar arsa gibi. Aynen ismindeki Gayrimenkul gibi oluyorlar. Bu kağıdı borsa hissesi gibi değil gayrimenkul arsa vb görürsek iyi olacak sanırım. Benim bakış açım bu şekilde. Trade etmek için başka kağıtlar var.
Bu kağıt yatırımlık. Trade edebilen de vardır elbet ama karakteri uygun değil gyo ların. Arsa gibi bişey bu kağıt.
Kartal arsası Galataport arsası neyse benim gözümde bu kağıt odur. Arsadır yani.
İyi hafta sonları.
Hadi fırsat size basın bakalım aşağı
https://i.hizliresim.com/JOZkOW.png
dökülen varmı......ytd
Sabırla beklemeye devam,nasip diyelim,paramızı arsaya yatırdık...
👏 aynen.
Bir milyar özsermayesi var. Batacak hali yok ya bu şirketin. Hem de kel yeni istifa etti işinden. Ne yapacak ? Boş oturanı Allah sevmezmiş.
Aldığı 1.5 milyar Euro krediyi ne yapacak ?
Ortalığı savaş alanına çevirdi İstanbul’da.
Çevreye verdiği rahatsızlıktan dolayı özür de dilemiyor :) Belki gönlümüzü alır bir şekilde.
Kartal nazım planı çıkacakmış diyorlar. Mutlu olanlar oldu. Biz de oluruz belki. Kimbilir ?
İlle de istiyorsan pazartesi tahtaya 40-50 bin köy bi destek atayım. Ama ben bile rahatsız oluyorum artık sürekli toplamaktan.
Top sende spek kardeş. Göster gücünü artık.
Ağanın eli tutulmazmış. Ağa sensin kabul edştorum.
Ama daha fazla üstümüze gelme bence :)
Ters tepiyor gördüğün gibi.
40-50 K köy yazmışım :) LOT olacaktı.
Ağa falan yazarken köy yazmışım yanlışlıkla :)
Herkese iyi akşamlar.
Jakob 40-50 bin lotla küçük yatırımcı olunur mu?😝Maaşallah Ağa sensin☺
Hisse ucuz olunca. Gönül ister ki bu hissedeki lot sayım Otokar’dan olsaydı. 😜
Ama nerdeee? Ben küçük hissenin küçük yatırımcısıyım.
Küçük hissenin büyük yatırımcısına sesleniyorum!. “Borsa çökmeden şu hisseye el at bence. Bir yataş olsun demiyorum. Ama bir Banvit veya daha çok benzeyen bir Mutlu, Altınyıldız yapabilirsin.
Herşey senin elinde. Yanlış karar verirsen ve çok bekletirsen ve bir ihtimal bu arada borsamız çökerse hepimiz enkaz altında kalabiliriz. Bizim yiyemediğimiz parayı torunlarımız yer artık.
Karar senin ağa.”
Bist te OBO oluşumu var gibi. 2018 Şubat sonu veya Mart başında sağ omuz da belli olunca hep beraber helvasını yeriz artık borsamızın. Herkes ayağını yorganına göre uzatsın bundan sonra. Maceralı işlere girmeyi tavsiye etmiyorum. Dost tavsiyesidir ama YTD
Hayır. Benim değil o. Alıcı mıydı ? Başkasıdır.
Satıcıysa ben hiç satıcı olmuyorum.
Şayet benimkileri ödünç veriyorsa artık onu da yapamayacaklar. MKK internet sitesinden blokaj koyduracağım pazartesi günü.
Beceremezsem yatırım kurumumu değiştireceğim.
Blokajı koyup elbette.
BİST’in geleceğine ilişkin güzel tekniği olanlar varsa yorumlarını rica ederim bu arada.
Ver ver aşağıya çook yükseldin ya
Garanti satıyor normalde kademeler boş cuma seviyesine gelmesi an meselesi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1ab4f3e03c.jpg
doktora sordum bunun hali ne olacak diye can çekişiyor dedim...doktorda kendi haline bırak dedi....ytd