Yukseltmezler faizi dayi ama onu fiyatlamis olabilir 5.20 makul tabii
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
Printable View
Yukseltmezler faizi dayi ama onu fiyatlamis olabilir 5.20 makul tabii
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
fed faız söylemini ötelerse bu en çok altına yarar sonra borsaya
Dayı ikisinde de varım bana uyar. Ikisinde de uzundayım
Yok dayi dolar sebep bulur çıkmaya ben doların arkasindayim. Ama almıyorum. onsun artacağına oynuyorum yaklaşık bir yıldır.
Borsa 1500 puan artı iken hala 1,22 ye veren iş bankasındaki muhterem baskı yapan muhterem sana bu fiyatlardan mal verenin......
yazık böyle bi günde bu yapılırmı alıcı yok satış kademeleri fulll dolu
Günaydın. Satış kademelerinin dolu olmasını seviyorum. Alırım bir parça bende 1.25 te ki 144,344 lot çok cazip görünüyor mesela :whistling:
Bistbankin tosunudur hedefin sahibi.cok buyuk bozguna ugrattilar yatirimciyi.resmen kelle aldilar bedelliyle, ve halen almaya devam ediyolar.
Kademeleri biraz daha doldurur musunuz birşey deneyeceğim... "Antipatik Prenses" :kahkah:
Ideas 10 dan 15 e gelmiş 100 de 50 demek isterse buyursun 1 e hedefi bassınlar. Etinden korkanin kemiği kırılsın
komutannn hedefin en büyük savunucusu oldun bakıyorumda :)
Dayı benim savunmadigim zaman yoktu. Tek bir tane olumsuz yorumum yoktur sadece bedelli sonrası girilir demisligim var. hedef hissesi konusunda. Evet galiba şu aralar benim galiba :) ama rahatlık konusunda çok rahatım kimseye al sat demem zaten uzuncuyum. Yapsam al sati 1.23 te sürekli yapardım ve baya kazançlı olurdum. Portföye sadece hisse alacağım zaman giriyorum.
Diğer tahtalar okeye dönüyor. Burda yanyana taş koyulmadı daha. :bravo:
Bist 100 sıfır artıda o okey dedigin anca sahtedir.
İsgys güzel kar açıkladı bu ne zaman bilanço açıklar?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Satıcılarda istek, alıcılar heves , bende keyif, havada renk yok. Bu ne biçim hava ? :oleyo:
aha şuraya yazıyorum...şuan herkes trene binmiş hareket etmesini bekliyo,namık aga vagondakileri indirmeden...nokta
yahu komutan yazdığın yazılarını unutuyormusun yoksa
bigün başka ertesiğün bam başka bişey yazıyorsun
kendinle niçin bu kadar çelişiyorsun
fed in etkisi oldu dolar 535 ten 516 ya geldi daha ne olsun
konjoktör her dakika değişiyor kaldıki dolar şuan hala 521
Yok dayi ben etkisi olur 5.20 makul zaten dedim. Ama dolar çıkmaya sebep bulur dedim. Yazılarım duruyor zaten
En sonuncusu senin dolara geçtin galiba lafina mutakip söylendi.
1.14 e değebilir.
offf komutan of ne savunma yapabiliyorsun ne de pıyasaları okuya bılıyorsun
her telden çalmaya çalışıyorsun beni bu sığ konularla meşgul ediyorsun
doların yılsonu beklentisı 6 lira cıvarı bekliyorlar bu % 20 bile değil getirisi
tl bazlı yatırımlar daha cazip görünüyor
ons altına odaklandım diyorsun
doların yükselişini bekliyorsan neden ons altına odaklanıyorsu gram daha mantıklı
çok yoruyorsun beni komutan çok :)
pıyasalar çok çalkantılı olacak gıbi görünüyor aşağı yukarı yukarı aşağı
hısse bazlı hareketler olur yılın ilk yarısına kadar
hergün onlarca fırma konkordato ilan ediyor
nakit krizi pıyasaları sarsıyor vatandaşın dth ları eylülden beri
11 milyar dolar daha artmış bulunuyor bu inanılır gibi değil
vatandaşta para var 1 hafta önce erzurum palandökendeydim
oteller full dolu şirketlerin durumu içler acısı görünüyor
hedefe gelince inanılmaz bır şekilde baskılanıyor
borcu yok harcı yok kasa parayla dolu ama gel görki
hıssede tık yok malesef yapacak bişeyde yok
buda inanılır gıbi değil ytd.
normal şartlarda daralmalar hedefin yatırım politikasıyla örtüşüyor
girişim sermayesi şirketlerine fırsatlar sunuyor
hedefin yükselmesi için hıkaye lazım güzelhaberler lazım vesselam ytd
Dayı ben ons altın almayı bilmem zaten gram altın aldım. Onsun ve doların artacağını düşünürsek yüzde 30 yıl sonu için benim için mantıklı. Ben patronun şirket almasını istemiyorum. Bu benim düşüncem nasıl alınacağını düşünmek bile istemiyorum. Burası türkiye kimin hangi şirketleri nereden sattığı nereden bedel biçtiğini biliyorum. Hele hele halka açık şirketlerde şirket alımında neler döndüğünü çok gördüm. Burada o şirketleri yazmak isimlerini gündeme getirmek dahi istemiyorum. Sen şirket alsin diyorsun ama bize acaba değerinden bi şirket alacaklarının garantisini kim verir. Halka açık bir şirketi almadan o alacakları şirket hissesini alip bekliyorlar sonra şirketi alıp o şirketi uçuruyorlar. Şirket alıyor bu yerle bir alıyor. Yalan mı dayi bu senaryoyu kaç kere yaşadık. Kaç şirket aldı ve ardına taban yedi. Sen şirketi inciginden cincigine tanıyorsun yani pokerdeki gibi onlarin elindeki kartları biliyorsun ama bende yerden cekecekleri yeni kartı biliyorum dayi.
yaw hehe diyeceğim yıne kızacaksın :)
yahu komutan yıne bişey bilmiyorsun ama destanlar yazıyorsun
girişim şirketleri nasıl kurulur ortakları kimlerdir kaç kişidir vs.
şirketi 1 kişi yönetir ama onlarca kişi ortaktır portfoylerini yönettirirler
paradan para kazanırlar en azında hedefte en az 30 ..40 kişinin parası vardır
ağanın geçmişi sıvisini bilmeden yazıyorsun ağa çok yakın zamanda tahmini 10 yıl önce
aracı kurumlarda ücretli calışan birisiymiş öyle hedefte katakulli işler yapamaz
borsada alasını yapar o ayrı mesele ortaklarına para kazandırmak zorunda
bilmem anlata biliyormuyum ytd.
Günaydın. Ruh halleri fena ama olsun, hedef bahane sohbet şahane...
1,18 destekte kimler var el kaldırsın... :hi: