katılıyorum, bazı hisseler yavaş yavaş 4-5 gidiyor hemen brüt getiriyor, bazıları 2 tavanla brüt yiyor, bazıları da böyle 2,5 katına gelince brüt geliyor....
bu brütün mantığını anlamak zor...
kesinlikle al sat tut yat tavsiyesi değildir...
Printable View
Brüt takas uygulamasına geçiliyor....
SPK uyanmış, patronlar ve kan emiciler az yedirdi herhalde....
Adese Alışveriş Ticaret (ADESE)
Adese Alışveriş Ticaret (ADESE) paylarında 05/09/2019 tarihli işlemlerden (seans başından) 19/09/2019 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacak.
ADESE paylarında uygulanmakta olan açığa satış ve kredili işlem yasağı brüt takas uygulaması ile birlikte 19/09/2019 tarihine (seans sonuna) kadar devam edecek
Evet dediğimiz yolda ilerlemeye devam brüte girmiş. SPK 90 kurustan 2,40 tl ye kadar dur dememis, dile kolay bu kadar kısa surede neredeyse 3 katı. Umarım en azından bugün hisseye ky girişi olmamıştır. Yarın sabahtan itibaren geri vitese takar ta ki brütten cıkma tarihi yaklaşana kadar, kafasına göre takilir yıldırır milleti. Karşımızda profesyonel dolandırıcı grubu var baş etmek imkansız gibi birşey. Y.T.D.
Hisse aşağımı gelir haçme gördmi haraket eder peki?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kına yakın kına SPK nerde SPK nerde alin size SPK kararı
Başladığı yere dönderecekler anlaşılan...
ITTFH bedelsizin parasını bizden çıkartıyor galiba...
Yok yaaaa böyle borsa olmaz
Spk herşeye çok karışıyor
O zaman hise leri kim götürecek ki
Kardeşim aklın var .
Fikrin var adam almış hise yi
Götürüyor alan alır almayan
Almaz.
Soba çocuk misali yanan sobaya anne değme der çocuk anlamaz ne zaman eli
Yanarsa o zaman anlar.
Yanlış anlamayin bu hise yi
Övmüyorum.
Fakat bukadar da olmaz
Diyorum insan kendi kendini
Korur bilinçli olursa mesele yok.
Yatırım tavsiyesi değildir İroni bu yazı Bu benim yorum kimseyi bağlamaz Her kes birey
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6 kez devre kesici devreye girmiş.
Bu devre kesicinin bir faydasini goren var mi hic?
Pazartesi tek fiyat cezasına girer. Altı devre kesici ne demek yauww.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
06/09/2019 18:46:53 ***CEMAS* *ADESE*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
***CEMAS******ADESE*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu )
İlgili Şirketler [ADESE, CEMAS]
İlgili Fonlar []
Türkçe
BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, ADESE.E ve CEMAS.E payları 09/09/2019 tarihli işlemlerden (seans başından) 23/09/2019 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar tek fiyat işlem yöntemi ile işlem görecektir.* VBTS kapsamında ADESE.E ve CEMAS.E paylarında uygulanmakta olan açığa satış ve kredili işlem yasağı ve brüt takas uygulaması ise tek fiyat işlem yöntemi ile birlikte 23/09/2019 tarihine (seans sonuna) kadar devam edecektir.* Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir. Piyasa yapıcılı sürekli işlem yöntemiyle işlem gören paylarda, tedbir nedeniyle tek fiyat işlem yöntemi uygulandığı süre boyunca piyasa yapıcılık faaliyeti yapılmaz.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/786377
girdi bile
Kasıtlı yapılan bir şeydi amaç tek fiyattı avod'da yaptılar aynısını
*Çok iyi bir firmanın hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanın hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.
Bence kucuk yatirimci icin iyi oldu...spek bile bile yapti...tahtayı rahat kontrol edecek...yesil beyaz avod vb.bir cok hisse tek fiyat bazlı islemlerle cok yuksek fiyatlara gitmisti...beyaz 5 liradan 310 tl ye yesil 0.60kr 33 liraya gitmisti...hissesi olanlar icin iyi bence...
IDGYO %100 ARTTI, %100 DÜŞTÜ, NİYE HİÇBİR TEDBİR KONMADI? VOLATILITE AZALANA KADAR TAMAMEN PİYASAYA BIRAKILDI...
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam kumar kağıdı spk doğruyu yapmış hatta geç bile kaldı tabi senette olanlar için üzücü
Sanmam, Ben cok yakinda 5tl gorucegini dusunuyorum. YTD.
Sanmam, Ben cok yakinda 5tl gorucegini dusunuyorum. YTD.?????
Her ne kadar 92.700.000 dolaşımda lot olsa da bunun en az 70 milyonu toplu
*Çok iyi bir firmanın hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanın hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.
Bunu unutmayın her zaman kasa kazanır
2 yıl hisselerin bloke edilmesi meselesinde kaç hisseden bahsediliyor
Inşallah burda kimse birşey Bilmiyor
Onu spk biliyor.
5 de olur 10 da kimse bilemez
0.90 kuruşta olur fakat bencede .
Tahminen yukarı gider diye düşünüyorum.
Fakat tabiki bu bir tahmin .
Filim nerde bitecek gorecegiz
Yanlız spk çok mudale ediyor
Bırakmıyor .
Bence serbes piyasa Risk seven alır
Risk sevmeyen almaz
Riski çok Olan şeyde kazakça çok
Olur kayıp da onu kişilerin kararı
Olmalı
Neyse herkese ol şans bul karayı
Al parayı
Yatırım tavsiyesi değildir İroni bu yazı Bu benim yorum kimseyi bağlamaz Her kes birey
sadece adese ile ilgili her şeyden haberdar olan tahtacı tek fiyatta ne yapacak cuma günü 1.54 mal almayan-alamayan taraf düşecek diyor elinde mal olan efendi efendi bekliyor 18.00 de 1.81 18:05 kapanış işlemlerinde 1.85-1.86 üstelik 1.85 zayıf alım ile de kapamadı
keşke nibas gibi olsa az az yukarı gitse de KÜÇÜK YATIRIMCI bulaşmasa kafamız rahat etse
Kucuk yatirimciyi duzen bir sistem var zararına verdim....
Brüt takas tek fiyat hepsi hikaye giderse gider qnbfb klnma nibas beyaz hangi yasak engelledi yükselişi
1.64 314476/15869 iken bir den yaklaşık 350000 lot bir den satışa koydu kontrol ediyor hangi kademe kaç alıcı kaç satıcı tam şeytan bunlar
İçerde olanları yıldırmadan bezdirmeden tekrar yükselmez gibime geliyor...
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://invst.ly/c7gc5
cuma günü 1.81 den 1.85 kapattığı gün aslında saatlik düşen üzerinde kapattı tek fiyat ile orada teknik bozuldu
şimdi eğer bu hafta 1,86 civarı kapatırsa önümüzdeki hafta olumlu olabilir
sabır ister
siyah ok ile gösterilen cuma kapanış cuma 22000 tl kar gördük ama nafile satamadıktan sonra