Dikkat edin şuan bu hissede satilan mal ayni gün geri alınamıyor ne tesadüf ki bi aynı kurumdan geri alıyor para var algiya dikkat benden bu kadar
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Dikkat edin şuan bu hissede satilan mal ayni gün geri alınamıyor ne tesadüf ki bi aynı kurumdan geri alıyor para var algiya dikkat benden bu kadar
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne alaka yaa ...sanki hisse burut takasta gibi konusuyorsn..istedigin kadar al sat ayni gun...insanalri hisseden uzak tutmayami cabaliyosunuz...
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bos laflar konusmayin ...ayrica..yuzde 3-5 e tamah edip.satiyosan hic durma sat cik git... butun hisseler uzaya cikti...yuzde 5 yukseldi.diye bayram ediyoaunuz
Satma algisi olusturmayin insanlarda..satiyorsaniz satin gidin..hic inandirici.dwgilsiniz spek adamlari gelmiss belli..6 tl olana kdar satmak yok
bu kağıttan bu yıllık bu kadar 5,62 ye giderken malı boşalttılar 3,50-3,60 aralığına kadar düşürdüler şimdi3,50-3,80 aralığından 6 ay toplarlar eylül kasım gibi yine yükselt boşalt sonra aynı hareket 2020 yılında tekrarlanır bu böle devam eder gider tabi ara sıra ileri geriküçük küçük çarpmalar, hırsız bunlar hırsız bunlar. kap haberlerini okumuyormusunuz yönetim kurulundaki biriyle aynı soyadı taşıyan biri yaptığı işlem nedeniyle 1 ay önce spkdan para cezası aldı. 5,60 götürdükten sonra
ben sattım kurtuldum darısı kalanlara inşaALLAH 10 üzerine gider.
3.82 den satmistim. 3.61 den tekrar aldım. Bir yere gitmedi...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne dadndik bi kağıtmışsın sen ya ne sağın belli ne solun zaten c grubu hisseler hep böyle üç kuruş kağıda geldimi çarpma derdindeler
Şubat güzel olacak
Şubatta güzel haber var
Salla ya tutarsa yok arkadaş böyle mantıkla hiçbişey olmaz.yıllardır burdayım he yaz oldumu ekim derler ocak geldimi şubat mart deerler ama ne hikmetse hep ky nın hezimeti işler çevirirlwer.tahta sığ sığ olmakla birlikte speği genel borsaya uygun hareket etmez.endeks 120 bin oldu daha tık yom.mayısa kadar toplanırsa belki yaxnaşı 4.40-4.50 yapar
Ben umutluyum temmuz hareketini beklemiycek şubatta güzel haberler var mart 13 üne kadar tgsaş ve ihgzt gitmesse ben ebediyen borsadan gidecem son kurşun u attım sabrında sonundayım
Alış kademeleri çok cılız
Ek 14187
Şu durumda
3.89 dan verdim. Al sat yapmazsan bu kağıtlar zor kazandırır...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence yakındır ralli
İki üç yıldır buradayım bu kağıtta hiç ralliye şahit olmadım.Hep aldığım yerin aşağısından kapattı.yüksekleri gördüğü anlardada sırf yeni köleler bulmak için gösterdi sonra süratle aşağı bastılar.Nugyo 4.80 lerde bu kağıt nugyo ile aynıydı yazın şimdi 3.80 i geçmekte bile zorlanıyor kısacası kağda güven sıfır.spekte farkında yukardan bulan çakıyo o da haklı
3.82 den döndü yine ama kapanış iyiydi
İyi olucak
Malı dağıttı yine adi spek
Hep aynı terane 3.59 al 3.92 sat
3.75 te 37 bin lot satıcı var.Dün 3.92 yi gösteripte buraya çekenin allah belasını versin.bu kadar ky sömürülmez yazıklar olaun üç beş kuruşun derdindeler
Renault la anlaşma yaparlarsa fiyat ne olur
Ben Anlaşma haberi bekliyorum birde devletten ödemeler i gelirse hızlı bir yükseliş olur olmassa yapacak bişey yok beklemeye devam yt değidir sadece umuttur Umut
Kardeş ben temmennide bulunuyorum
Reno ile çalışmaya başlamışlar ciro ve karlılığı beklıycez
Haftalık Hisse Yarışmamıza 3 hisse seçin 1 hafta yarışalım.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1730365
Psdtc nerelere gitti sen bekle ky düşmanı.artıda üç kademe koyma ekside sal salabildiğin kadar.adilik başka bişey değil
Spek fena yakalandı yükseltip veririm biraz dedi artıda kafasına satışları yiyince aşağı çekti mecburen.eksi büyüyünce fikir değiştirdi garibim.çok acemi tahta yapıcısı var bu tahtanın.
Bir hisse senedi nasıl olurda yarım saat boyunca işlem yapılmadan öylece mal gibi durur anlamıyorum...
Tam tersine, düşerken azar azar alıp maliyeti düşürüyorum. Anca 4 e çekebildim maliyeti. Diğer senetlere göre çok hareketsiz ona canım sıkılıyor. Psdtc yi satıp bunu aldım ona yanıyorum.
Bu kağıdı portföyüme üçüncü alışım. Geçtiğimiz sene beklentim büyüktü olmadı. Ama inşallah bu sene tarih yazar. Herşey nasip..
Haziran başı gibi gider