sizden öğrendiğim/öğreneceğim çok şey var sn aksakal
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Hocam kaçmadı migrosta aldım ama onun için uzun zaman bizle dediğiniz için arada maliyetlenmeye devam ediyorum. ilk önceliğiniz tavhl olduğunu düşündüğüm için daha fazla yatırımı tavhl ye yMigros takipte tavhlden daha fazla getirisi oldu ama yolu uzun demiştiniz unutmadım. :)
Emeğinize sağlık teşekkür ederim.
daha oncede dedigim.gibi bu secim tamamen sizin portfoy abuyuklugunuzle alakali aslinda ... ufak portfoylerde MGROS a agirlik vermek sorun olmaz demistim ...
siz bolerek ve parca maliyetlenerek en dogrusunu yapmis firsatlari kacirmamissiniz :) dogru ve surdurulebilir kazanc saglanacak yontem bu ....
TAVHL de beklentimizi karsilqdiginda dahada memnun olacaksiniz diye umuyorum ...
bol kazanclar dilerim sayin forumdasim
Üstad borsada beklemeden sabır olmadan kazanılmaz sadece hiç gitmemesi kısa vedade burukluk yaşatıyor o kadar. Açıkcası Tavhl sizin ölçülerinizde gitsede yeni hisse konuşsak açıkcası daha çok onu merak ediyorum.
Teşekkür ederim terar böyle bir başlık açtığınız için.
Sn.aksakal bol kazançlar takipteyim .. :)
14 lerde biz ek alim yaparken hisseye inanc sifirdi hatirlarsaniz ...
ve dedigim gibi benim.portfoyum gorece kucuk olsa agirligi MGROS a da verebilirdim ( ama kesinlikle yinede bolerdim oranlar oynardi )
pek cok hisse konusulabilir fakat soyledigim uzere benim esas onem verdigim kisim kademe izlemesi ... canli islem izliyorum ... buda belli bi sayidan fazla hisseye odaklanmama olanak saglamiyor ...
topik bu sekliyle sıkıcı gelebilir biraz lakin benim burdaki asil amacim model portfoy uzerinden egitici paylasimlar yapmak ....
o yuzden bu topikte konusulan hisse sayisi 5 i gecmeyecek ....
su an 3 hissemiz var ...
haftasonuda 2 hisse daha katilacak muhtemelen ....
ve bence yeterli ...
hisseleri konusmak yerine mantaliteyi konusmak emin olun bu topigin saglayacagi fayda acisindan cok daha pozitif olur .
hiç şüphesiz topik bu haliyle harika sn aksakal. az sayıda hisse üzerinden eğitici paylaşımlar çok faydalı. öğreniyorum diyebiliyorum ilk defa. bu yüzden artık başka topiklere bile uğramıyorum. ayrıca üslup 10 numara. tüm forumdaşlara saygılar
Hocam umarım yanlış anlamadınız beni. Hiç sıkıcı değil az hisse olması odaklanma konusunda daha kolaylık veriyor.
Sayenizde farklı şeyler öğrenmeye çalışıyorum.
katkilarinizida bekliyoruz sayin forumdasim :)
bol kazanclar...
goruslerinizden oturu tesekkur ederim ...
faydali olabiliyosak ne mutlu....
su an topik tam istedigim gibi ilerliyor .....
sakin kalabaliktan gunlukculerden uzak ve seviyeli ...
ve katkida bulunan 6 7 arkadasin soru cevaplari sayesinde faydali paylasimlar oluyor diye düşünüyorum ....
umarim boyle devam ederiz ...
TAVHL
tahta izlemeyi ogrenmek isteyenler bgun muhakkak canli islemleri sıkılmadan izlemeli ....
Günaydın hocam bugün canlı yine izlemedeyim.
MGROS
masallah diyelim ...
guzel gidiyor ....
keske biraz daha yavas gitse ...
bugunku acilisi pek sevmedim ....
bazi arkadaslar diyecekki hisse gitse kabahat gitmese kabahat :) ama nasil gittigide onemli ....
dediğiniz hareketlilik galiba... 26.62 den 25.80 e
Hocam gittiği gibi geri dönüyor .
usul usul gitmesini tercih ederim hisselerimin her zaman ... buraya kadar dikkat cekmeden usul usul geldi ... yine oyle ayni hizla dikkat cekmeden gitse daha guzel olurdu ...
boyle oldugu zaman hisse topiklerde dillenir olur sosyal medyada konusulur plur gunlukcusu kisa vadecisi dolusur .... ondan sonra bekleki tren bosalsin :)
korkum sert hareketler olur boyle durumlarda ekleme konusunu dusunmem ....
MGROS da filmler donerken biz donelim konumuza ...
nasilsa maliyetimiz cok asagilarda insin ciksin asansorler yapsin bizi pekte ilgilendirmiyor cunku orta vade menzili belli ....
konumuza donersek
TAVHL
dikkatle izlenecek 3 gunun ikincisindeyiz ...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8b28ff3540.jpg
arada kacirdiginiz cok islem olmus sanirim 10 luk 20 lik 25 lik (bin) islemler ucusuyor ...
ama cok hizli oldugu icin islemler gozden kacabiliyor ....
ozel bi izleme yonteminiz yoksa bugunku harekette islemlerin hepsini gorebilmek bu hizda imkansiz zaten ...
evet onemle takip edilecek 3 gunun ikincisinde neden bu uc gunu soyledigimi anlamistir sanirim takip eden arkadaslar ....
izlemeye devam ...
İşlem menüsünü uzattım. Hızlıda olsa çoğunu görebiliyorum.
https://i.hizliresim.com/4PNlPG.jpg
boyle bir ekranla izleme yapsam kafam allak bullak olurdu sanirim :) 20 lere olan harekette 70 bin ve ustu lotlar yikilirken bahsettigim islemlerden mevcuttu ... bu seansi sakin sekilde tamamlariz sanirim....
bu arada profilinize bakarken tesadufen denk geldim cok guzel bir sayfaniz varmis ....
ben beceremedim ama siz linkini burda paylasabilirsiniz sayin forumdasim ....
tarih meraklilarinin ilgiyle takip edecegi bir sayfa ...
emekleriniz icin Teşekkürler bol kazanclar
Tarihte Bugün
http://www.hisse.net/topluluk/showth...?t=1883&page=2
Aksakal abi tavi son nefeste 14.88 yakaladim sağol hedefimiz nedr
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu 3 günde verecek mıyız tavi
Sağol abi sacro abi ile ikinizi takipte yim. 18 e kadar en az bekliom
Güven veriosunuz o bile yeterli abi
Öncelikle hepinizin kandili mubarek olsun arkadaslar.
Ve sayin Aksakal yararli bilgileriniz icin tekrardan tesekkuru bir borc bilirim uzunca bir sure tavi birakmaya niyetim yok ufak ufak arada duruma gore ilaveye devam😉
Hocam neden bom boş hisseyi topladıkları için mi?
Sn. Aksakal,
Sizi tebrik ederim, sanırım bir hatfa önce 14.96 idi TAVHL, bir miktar portföye eklendi...yazmıştınız. O günden sonra 14.70 lere kadar indi kısa bir süre ama bugün +5.30 şu anda primde.
Tebrikler tekrar.
Sn. Aksakal,
Tav'daki bu yükseliş sağlıklı mı ? Bugünkü sert yükselişte KY trene binmemiş midir ?
Teşekkürler.
onemle izlenmesi gereken 3 gunun 2. gununude sag saglim tamamladik ....
yarinda iyi izlenmeli ....
hissedeki harekettende onemlisi umarim kademe okumasi canli islem izlemesi yapmanin faydasini ve mantalitesini anlayan arkadaslar olmustur ...