yatırımda geldi aldı buarada şimdi anlık onu atlamışım oda 500 bin lot son 10dk lık alım satımdan bahsediyorum.
Printable View
yatırımda geldi aldı buarada şimdi anlık onu atlamışım oda 500 bin lot son 10dk lık alım satımdan bahsediyorum.
Mahkemenin gidişatı ile ilgili bilgisi olan var mı?
Ek 21519 son 10dk
Thy ile ilgili 14.65 maliyet ne yapayım yardımcı olabilirmisiniz
şimdide 34 35 e yığdılar
Garan da iyi direniyor, hafif bir düzeltme sayılır, 8,80 e kadar salınım..şu an>>> 8,91
Kozaa ile ilgilenen yok ipege bagli hareketler
citi ipekta alımda
Eger mhkm sonucu erteleme vs gibi bizi olumsuz etkileyecek ise neden 3 gundur Ipekde hareket var? Kim neden alir bu riski hem de mhkm gunu?
35 i de alırsa coşar ipek
Salı takaslarını paylaşabilirmisiniz. tşk.
İnşallah ipeke deki yabanci oranını kozaa ve kozal daki gibi iki katı olan %60 a getirmeye çalışmıyorlardır.. öyleyse şahsım adına iyi değil.. 10 gunde %10 farrk attı kozaa ya..herkezin derdi farklı iste dünya hali neyapacan [emoji1][emoji1]
Öncekinde ipeke zamaninda gecis yapmistim bu sefer fazla mı inat ettim acaba kozaa da kalmaya bilemmedim [emoji12]
Kozaa>>>30-60-120 dak..>>>QQE ayrışık, diğer periyotlar tamam...3 periyodun da sırayla yukarıya kesme süreci yaşanacak..Nakit girişi de henüz yetersiz.....
Ipeke 6.35 ve 6.50/51direnc dunde dedim 6.09 uzerindeki ipeke tutulur trade edenler icin bu yazdiklarim. 6.51 e yakin realize edilebilir
6.50 ustunde 7.20 var
Ne 87 yimiş be kıramadı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yine geldik 35 e
35 de uçtuuuuuu hadi bakalım 6,51 direnç deniz hocamın dediği
vay be ipek i iyi kaldırdılar
Herkes ipege laf ederken ben arkasında duruyordum 5 .xx lerde biraz hissenize güvenin dimi UZMAN im ;))
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Loruhana nerdesin kardeş. Kademeleri atıyordun ne güzel
Mahkeme öğleden sonraya sarkacak galiba
ilk seans 7,94 kapatır mı!!:)
https://resmim.net/f/JDuBXZ.jpg
Kozaa da bugün gördüğü en düşük fiyatı (7,72.-TL.) bir yere not edelim, ilerde işe yarayacak...:) :)
Genemi merlly topluyor aksama satmasa bari tepeden ipegi
M.K.A.