12,93ten döndük
Printable View
12,93ten döndük
Silkelemede bakalım kimler düşecek.. Daha yukarısı için lazım..YTD
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
düşmem.11.45e kadar silkelesin
yiyiyorsa:)
Temettü ne zaman arkadaşlar
Temettü 16 eylül-16 aralık da hesapta
Goldman Sachs fiyat güncellemeleri :
(Alıntıdır)
https://i.hizliresim.com/aG8nn4.jpg
Eşleşme fiyatı paylaşabilecek arkadaş var mı
Açılış 12.82 83
Bugün 2017 2 çeyrek karı açıklanacak...
bilanço bugün mü gelecekti? tahminler nasıl acaba?
Geçen sene aynı döneme göre %48 fazla geleceği tahmin ediliyor.
Akşama belli olur .
Bence gün içinde süpriz olabilir
bilanço tahminlerinin yer aldığı bir link var mı?
Cep telefonunuza bigpara yüklerseniz,yatırım şirketlerinin bilanço tahminleri haber olarak gelir
playstore dan bigpara uygulamasını (birden fazla vardı ama ilkini yükledim umarım doğrudur) fakat tcell tahminlerini bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Bigpara ya paralı abone olun sonra sayfam var,buraya ilgilendiğiniz hisseleri ekleyin,sayfam a eklediğiniz hisselere haber alarmı ekleyin. Artık hisse ile ilgili haber olduğunda alarm sizi uyaracaktır.
beeklentinin yuzde 10 üstü bilancoda yarın buralar bayram havasını devam ettirir.
önümüz boş
13.03 üstü kapanıs önemli
Birileri bilanço kokusunu almaya başladı sanırım. Bu rakamlar nedir allah aşkına Tcell gibi bir hisseye hiç yakışmıyor.. YTD
13.15 ten ne zaman 650.000 bin lot alındı. Fikri olan var mı?https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4731bf2f1c.jpg
bigparaya paralı abone olmak istemiyorum. Rica etsem tahminleri burada da verebilir miyiz. link veya doğrudan.. çok teşekkürler.
650k lot özel emirdir. THYO da da özel emirler oldu hemen hemen her gün. Bence bunlar gel gel yemleriydi.. sonuncusu 9.15 ten yapılmıştı. Ama 9.01 i geçemedi malesef. YTD.
özel emir biste bildirilen alıcı ve satıcı arasında gerçekleşir kimse etkileyemez
TCELL Konsolide 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 1.186.437.000 Yıllık Değ%:18 Ana Ortaklık Payları: 1.162.645.000 Yıllık Değ%:19
FNCLL Konsolide 2017/6 Aylık NET DÖNEM KARI (ZARARI): 60900000 Yıllık Değ%:128 DÖNEM KARI/ZARARI: 57638000 Yıllık Değ%:127
Bloomberht de 2017 6 aylık karı 704 yazdı
https://i.hizliresim.com/dGlpmV.png
New york borsasinda islem gören tcell hisseleri bilanco aciklanmasiyla beraber 9.26$ dan 9.48$ a kadar tepki verdi suan itibariyle biraz geri çekilmiş gözüküyor. Yine de %4 yapmis gibi. Böyle giderse bizim yarin en azindan o kadarimiz varmis gibi gözüküyor sanki. Umarim yanilmam. Şahsi fikirlerimdir kesinlikle ama kesinlikle yatirim tavsiyesi değildir.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deli kar açıklamış. Piyasa beklentisi 542 mn idi. Oyak Yatırım ın sabah yayınladığı haberde piyasa beklentilerinin 542 mn olmasına rağmen kendilerinin %48 artışla 615 mn kar bekledikleri yazıyordu.
704.1 mn kar çok iyi gelmiş. Bundan sonra göz bebeğimiz milli grurumuz Turkcell hak ettiği yerlere gelecektir.
endeks istediğini yapsın, 2018 temettüsü belli olana kadar satmıyorum bu kağıdı :drunk:
Ek 6633
Bilanco bu
Arkadaşlar 704.1 Mn'u nerede görüyorsunuz. Adamlar finansal rapora 6aylık 1.186.437.000 Milyar yazmışlar. İkinci 3 aylık hesap etsek 471Mn eder. İşin içinden çıkamadım. [emoji848]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi