haber mi gelicek acaba vw türkiye ile iş antlaşması uçurur
Printable View
haber mi gelicek acaba vw türkiye ile iş antlaşması uçurur
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5f98a29066.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kim bu serkan uzun acaba. Ne biliyor?
O kadar lot aldılarsa bir 10bin beklerim açıkcası
Neler oluyor anlayabilen varmı. Dökmeye mi çalışıyorlar. Çakıyorlarmı.
var mı günlerdir yapılan bu yüksek hacimlerin sebebini anlayan..
WV manisa yatırımı, parça tedarikçisi olması sebebiyle yeni iş anlaşması beklentisi olabilir.
Yabancı yine satışa geçmiş anlaşılan
Abd nin çeliğe uygulayacağı %50zam yarın taban yaptırır mı
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6c062e2b1c.jpg. Yıl 2017 den beri bu hissedeyim. Geçmir yorumlarıma bakarsanız görürsünüz. Beklentimse zararımı çıkarmak. [emoji3][emoji3][emoji23] Ama biraz zor gözüküyor.
Y. T. D.
chapuisat nicedir sessizsin hayırdır :evil: hiç hayra alamet değil
11.11.2019 tarihi bilanço son tarihi. Öncesinde yine bir hareket yapacak mı göreceğiz.
İnfo çıtı marbaş pozisyon alıyor. Sabırlı olana ekmek çok. Spekülatif hisse nibaş 70 kuruştan 15 liralara gitti bu ne yapar bakalım.
Bilanço öncesi nerelere çıkacak göreceğiz.
10 milyon lot işlem olmuş kim kim belli değil gibi
Eğer amaçları korkutmak ise tutan adam iyi kazanir ki içimden bir his öyle diyor. Eğer mal kitlediyseler en iyi tekrar 2.40 lara gider.
Valla korku morku kalmadı artık 2 yıl tuttuk 2 yıl daha tutarız. Kaç tavan jaç taban gördük bu hissede zarar çıkmadan çıkmam
Y. T. D.
Ruhuna el fatiha
Amin
Bilançoya kadar tutmakta fayda olduğunu düşünüyorum. Takaslar karışık. Ben silkeleme hareketi olduğunu umuyorum.
Karı yok kispi yok, temettü hiç yok, adamlar 2 den kaldırıyor 3 ün üstüne atıyor. sosyal medyada gaz üstüne gaz. Sonuç yandım allah türküsü...
En geç 16.00dan sonra şenlik var yolculuk 2.86 altı ya da 2.88 üstü 3.10 veya 2.80 ler
citi 844.000'e çıkarmış hisse adedini beş gün önce 215.000 imiş eski günlere dönüyor gibi bıyıklı değilse on gün önce 1.250.000 imiş
Zaten bu spekülatif bir kağıt. Sebepsiz artar düşer.
Bilanço öncesi ne yaparsa o kadar. Bilanço sonrası yine 3 ay çorba parası çıkarmaya çalışır günlük.
Yüm hareketler ve takaslar aynı çorbacı ve saz arkadaşlarınarkadaşlarınım.
2.65-3.01den aldığını 2.80-3.01 aralığından 15 gün sonra satmış
info marbaştan aldıklarını elden çıkarmış 1.500.000 birinde diğerinde 1.300.000 ile 2. sıra ve 3. sırada imişler adette bugün ellerinde hisse kalmamış, açığa sattıklarının yerine koymuşlar kim sizce serkan uzun mu uzun olduğu kesin de soyadı değil eli uzun biri sizce kim olabilir daha önce ceza alan bir yaratık olabilir mi?
Ne o kimse kalmamış?
Kurtaracam sizi haftaya yine burdayım
[emoji1787]
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir iki güzel haber gelmesi lazım mesela bilanço+gebzedeki fabrika açılışı(bugüne kadar hiç bir haber yok)+yeni üretim anlaşması vs vs de adam namıssız ve kötü şöhret