Aracı Kurum Dagılımı
http://share.matriksdata.com/share.a...07121649544484
Printable View
Aracı Kurum Dagılımı
http://share.matriksdata.com/share.a...07121649544484
Buralardan 1.45-1.5 aralığında alanlar yarın sanki 1.60-1.65 gibi verebilirler izlenimi var bende. .Beklediğim taban hareketi gerçekleşmiyor; hisse ekside ama aşağılara indikçe alıcı geliyor..
Bitiremedi o kadar lotu.neyse biraz ben galibe yardım edeyim bitsin hisseleri. Ytd
En güzel fanteziyi söylüyorum. Tam buradan tam olarak saat 5de bir yukarı çubuk çizdirirse SAHİP çok şelik olur; ama öyle böyle bir çubuk değil; 1.45den teee 2.01e.. Ne ki 1.5 milyon lot hem de 1.72 ortalama ile.. Alabilen direkt 2.01 tavan fiyatla %17 kardadır..Ağam duydun mu beni, büyüksün!
ben galipe devrettim zararla bakalım nolacak
Bu dediğim olsun, bu hisse bi daha günlük - yazmadan uptrende girer bi daa da çıkmaz..Çünkü düşeceğine kimse artık inanmaz!
bugün bu eukyo sayfasını en az 800 kişi ziyaret etmiş.
her kişi yukarı gidecek diye inanıp 10 000 lot mal alsa,
800*10 000 lot=8 000 000 lot mal eder.
adam malı iki günde hepsini boşaltır.
12/07/2017 tarihinde Euro Kapital
Yatırım Ortaklığı A.Ş.(EUKYO) payları ile ilgili
olarak 1,50-1,51 TL fiyat aralığından 205.738
adet alış işlemi ve 1,53-1,78 TL fiyat aralığından 4.506.140 adet
satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle
birlikte Euro Kapital Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız
12/07/2017 tarihi itibariyle % 14,60 olmuştur. İşlemin detaylarına ilişkin
bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
2.920.000 lot kalmış metroda.
Yanlış hatırlamıyorsam %40a kadar çıkmıştı demekki baya boşaltmış
Yarın tekrar alıma geçermi yoksa satarmı hep birlikte göreceğiz
dikkat edin elinde kalanların maliyeti 1.10 tl tabana kadar verse gene karla ayrılır.
bu tahtalardan umduğu karı alamadı kuyruğu zor kurtardı.
bugün skbnk almış 2 kademe zararda yarın paraları orya gömer.
bugün o kadar mal sattı acaba takasta niye metro yok ....çünkü metro ve şekeri alımda kullanıyor satarken başka aracı kurumu kullanıyor....ytd
metro alım satım haberi düşmüş hisse 0/0.14.60 diyor. bir gün önce 36.10 hisse vardı . demek ki taktik degiştirmiş 22.50 hisse için tetikçi tutmuş.
1.818.900.hisse kalmış yarin satmak isterse en azından 4.ile 10 kademe yükseltip oralarda oyalanması ve satması gerekir. aldığı zaman tavandan alışa kadar sattığı zamanda satmaya fırsat vermiyordu. hep öyle yapıyordu .düşündüğüm satmak istese kalanı da
bu gün satardı.. amacı ne acaba adına satanlar bu gün viçdana gelmiş.
Adamlar istedigi yerden alip satar kac hissede bunu yapti bir kademeye blok yapip bir ustten satar veya bir alttan aliyor.iyi taktik buldular ama burda bence bir yukari daha yapar mesela yarinki tavan 1.75 bu gün 1.79 gordu gun ici iyi takip etmek lazim az cok hareket belli oluyor çünkü istedigi gibi at kosturuyor bu açığa satma isi oldugu surece para kazanir adam alirken 5 kademe 5 kademe kaldiriyor sayarkende tanpin yapip istedigi yerden acikcilara veriyor onlarda mecbur aliyor yoksa yukari tasisa iyice girecek diye
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünkü marj 1,41-1,79 arası
Bu hissede adrenalin bitmez gibime geliyor yarın tekrar almayacağını kimse bilemez adamlar al sattanda kazanıyor
Tabi söz konusu Galip olunca kimse düşer veya çıkar vb. hiçbir yorum yapamıyor ben de buna dahil. Hele bir yarın kartlar dağıtılsın o zaman belki yorum yaparız.
1-bu hissede açığa satış kimse yapamaz.açığa satış yapanları ..ikinden asarlar.
2-bazı kişiler ikinci seans tavan olur diye speğe tacirlik ve yardım ettiler.bu tür yorumlara inanarak mal alanlar hayatının en büyük iflasını yaşar.
3- bu adamlar bu tahtayı 0.45 kuruştan başlayarak yaptılar.al -satlarla maliyetini 0.40 kuruşun altına düşürmüşlerdir. 1 liraya kadar satıp çıksa yine iyi para kazanırlar.
4-euyo'da olduğu gibi fiyatı yükseltiler ve bu fiyatlardan itibaren malları küçük yatırımcılara verip % 100 bedelli sermaye artışına gidecekler.the end.
Galip = Kumar
Kumarı oynatan kazanır.
Ky nın bu ihtimali SIFIR.
GİDİP PARANIZLA DOSTLARINIZA YEMEK ISMARLAYIN.
GALİBE VE DÖLLERİNE DEĞİL.
metronun brokerları uyuyor şimdilik sanırım
valla adam zorla gir demiyor ben dayanamadım atladım dün ...eşşeklik biz ky da kimse kusur bkmasın ytd.
Rüzgara göre konuşma ykgyo da düşük maliyetli olmanın avantajı ile az para kazandığında yok 3 kaledir.En az5 olur bilemedin 7 olur diye milleti gaza getiriyordun.Arkadaşlar burada Galip var dikkatli olun demiyordun.Birde nerede Galip var onun sayfasında pusuda bekliyorsun.
toparladı gibi... ytd.
ya metro alım yapmalı yada metro tarafından ıbc yapmalı en fazla onlarda vardı sattı ıbc sonucta sabah ıbc bıraz aldı ama fazla kalmadı elınde
artıya gecerse ısler kolaylasır............
derınlılı ekranda net aktıf hacım dıye yer var o ne anlama gelıyor mesala artıda 825,721 bu rakam artıda
Alımlar ao üzeri çok iyi
euyo-eukyo yarım yarım pay yaptım etyat çıktı bu kadar şansızlık olmaz kısmet degilmiş.
acar 10k aldı hıc satmadı fınansman 30,276 almıs hıc satmamıs