Ey spek mehter eşliğinde yediğiniz hurmalar dolar 4.10 u kırdığında gelip sizi tırmalar. Talimatla değil ekonominin temel değerleri (kur, faiz ve enflasyon) temelinde hareket etmeniz gerekir.
Printable View
Ey spek mehter eşliğinde yediğiniz hurmalar dolar 4.10 u kırdığında gelip sizi tırmalar. Talimatla değil ekonominin temel değerleri (kur, faiz ve enflasyon) temelinde hareket etmeniz gerekir.
bugun tum yabancılar..tahtamıza sırt çevirmişken..
G.Ö.gelmiş ve 2 milyonluk hisseyi çekip onlara karşı mücadele etmiş..
boş yapmaz..
kendisinin arkasındayız..
hayırdır bu ne diye yükselmeye başladı
herkes gapı kapatacak diye beklerken ne olduysa yaptı yapacağını ölmedim ben burdayım dedi.
Metrodan oynayan galip mi var bi tek..
Kaldıki ben metro nun lotunu göremiyorum takaslarda..
http://resimyukle.link/a/44003939-Capture.PNG
tam tersi bu hafta 10M lot yabancı satışı var..
http://resimyukle.link/a/f20e05af-Capture.PNG
Galip aldıysa bu hisseyi en az 2 katına götürebilir.
anlık olarak veri yok..
ama hiç ilgilenmediği bu tahtaya çarş.günü girdi..
belki de çıkıyordur bugun..G.Ö.bu..:)
bu gün alan veya satan kim gören varsa paylaşabilir mi?
teb çıkıyo aldığını şu anda
bu haraketler güzel günlerin habercisi rahat olun hava güzel çıkın dolaşın
geri alım programı bekliyorum 0,66 değer ile bankanın amacı para satmak kazanmak değilmi şirket hisselerini geri alması lazım kesinlikle
Bu bankanın sıkıntısı italyan ortağı..
Sermaye artırımı gibi birşeyler düşünülüyor sanırsam..
Bu bankanın sıkıntısı italyan ortağı..
Sermaye artırımı gibi birşeyler düşünülüyor sanırsam..
Ya ne galibi ne diyorsunuz..ne 2 katına götürme
ozgyo metro merko gıda ersu falan mı sandınız bu kağıdı..
bankalar arasında deniz bank ile şeker dışındaki bankalarda öyle 1 ayda 2 kat falan..???
ne diyonuz.
şaka bir yana galipin olduğu onca hissede oldum az çok göz aşinalığı oldu adamın hareketlerine. bu hareketler tam galibin hareketi.
Alan tarafında bir metro, şeker, iş ya da marbaş eksik.
Galipin olacağına ihtimal veremiyorum. ama insan yine de bi acaba mı? yoksa? demeden edmiyor kendisini
http://resimyukle.link/a/54699b9f-Capture.PNG
Metro son takas
1: ya satın alma çıkar altından bu hareketin
2: ya bedelsiz gelebilir
3:yada şirket geri alım programı açıklayabilir
tahmindir siz buna göre yatırım yapmayın olasılıkları yazdım denizbank 1800 kar ile 24 milyar değerinde
yapı kredi3,6 kar ile denizbankın 2 katı kar ile 20 milyar değerinde denizbanktan yüzde 20 ucuz olamaz bu baskı bir yerden sonra tutmaz
işlem hacminde garantiyle yarışıyo maşallah bu normal değil
10 kaddeme çok hızlı inip çıkıyo var bişeyler
kapanış rakamı belli eder niyetini bakalım bu işlem hacmi ve yükselişin altından tavşan çıkacakmı
neydi şimdi bu hareket. bu kadar işlem hacimli %4 üzerine götür. bakalım kapanışta tavana doğru sürecek mi yoksa süzüle süzüle gelecek mi?
yabancı borsaların kapalı olduğu günde bu yükselişin sebebi var mı arkadaşlar ?bana anlamsız geliyor .. muhtemelen yerli babaların malı iteleme günü..hayırlısı
Eeee hani galip öztürk hani tavan falan..
Banka kağıdı ne galibi ne tavanı
ykbnk arada bu gibi hareketleri çok yapar..
Galip falan böyle patronla anlaşamayacağı tahtalara GİRMEZ ..
Haa gidip koça kardeş senin tahtanı 4 tl den 10 tl ye çıkaracam yarısı sana yarısı bana diyeceğini düşünüyorsanız başka..:oleyo:
Bence italyan ortaklı huzursuzluk var koç da..
Sermaye attırımı olabilir ama bu bedelli de olabilir..
Sanırım rasyosu en düşük kalan bankalardan birisi sermaye eklenmesine ihtiyaç var..
Aslında doların 4 tl olduğu bir ekonomide diğer bankalarında sermayelendirilmesine ihtiyaç var artık bence..
saçmaladı iyice. bizi durduk yere ortak etti.
Var bı hissede birşeyler ama hayır mı şer mi kokusu yakında çıkar.
pes vallahi bu adamdan korkulur.kim kızdırdı bu adamı bu kadar
Bedelli geliyor galiba.
Hep Galip mi acikci yakalayacak bu sefer de acikcilar Galip i yakalamis olmasin?
4.30 kapatırsa şaşırmam bu saatten sonra acımasızca basıyor.
Tahtada birilerini kıstırdılar galiba.
oyak mala bağladı iyice. 4.41 al 4.39 sat yapıyor. olayı çok yanlış anlamış sanırsam.