Arkadaşlar merak etmeyin veremeyecek o kadar malı.:-)))))
Printable View
Arkadaşlar merak etmeyin veremeyecek o kadar malı.:-)))))
50 binler seni bekliyor.:-))))
Yemiyor değil mi sıpa.:-)))))))
2.01 ve 2.02 de seni bekliyorum bakayım verecen sıpa.:-)))))
2.04 ve 2.03 deki mallar Sıpa nin kendisinin....:-)))))
Hazırlık var gibi ...
Arkadaşlar korkmaya gerek 2.02 i görmez bugün...
2.04 çok sağlam duruyor...
2.04 de 62 bin var.....
67 bin yaptı...
Aşağı salamaz bugün cuma...
Hissede Fazla ky oldugunu dusunmuyorum 5 senedir surunduruyorlar...
2.05 i de sağlamlaştırıyor.....Sıpa.:-))))
Yığdı malı satışa spek cesareti olan alsın havasında
SM-J710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hareket başladı..
http://fs5.directupload.net/images/170324/jyp82y52.jpg
haftalık alanlar
1.94....2.25.. enlem ve boylam arası uşak ovasına çadırı kurduk ..:kahkah::kahkah::kahkah:
hadi biz çaresiz yapacak bir şeyimiz yokda
agalara bakıyorsun onlarda aynı......garanti tera oyak y kredi yabancı iş.... bir hafda satan diger hafda geri alıyor paslaşıyorlar arkadaşlar ara sıra diger kurmlar giriyor araya ama çok cılız...
1.30 dan beri...dişe dokunur fonlar ve yabancı mal aldı oda belli zaten
1.94 den beri ....ne dogru düzgün alıcı nede satıcı var.......artık bu hafda uşak ovasında ya çadırı yakarız yada havayi fişekleri patlatırız nasip
ya 1.94......ya 2.25 zamanı geldi artık biri gümleyecek
Y.T.DDDDDD
bir hafdadır günlük kapanışlara bakıyorsun
2.00 altı kapanış yapmadı.....2.12 üzeride kapanış yapmadı
arkadaş 2.05 baz aldı 2.02 ve 2.07 arası kapanış yaptı......yani rakamları dantel gibi işliyor hiç sır vermiyor
fikir yürütecek karar alabilecek pozisyon vermedi.....satsan satamıyon alsan alamıyon
ya hep yada hiç misaline getirdi......bıçak sırtında bekletiyor eeeeeee bu borsa şekerci dükanı degil kolay para yok
Y.T.DDDDD
Cefaks dayı emeklerin için tşkl
Uşak yeniden tahvil ihracı yapmış galiba 42 milyon TL civarı
Yani iyimi kotumu detay verirsen
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yetkili Organ Karar Tarihi 17.10.2016
İhraç Tavanı Tutarı 50.000.000
Para Birimi TRY
İhraç Tavanı Kıymet Türü Borçlanma Aracı
Satış Türü Nitelikli Yatırımcıya Satış
Yurt İçi / Yurt Dışı Yurt İçi
SPK Başvuru Tarihi 18.10.2016
SPK Başvuru Sonucu ONAY
SPK Onay Tarihi 22.11.2016
İhraç Tavanı Son Geçerlilik Tarihi 22.11.2017
Ek Açıklamalar
Şirketimizin 50.000.000,00 TL Tahvil ihracı başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu'nun 22.11.2016 tarih ve 32/1136 sayılı kararı ile onaylanan belgenin İhraç tavanı son geçerlilik tarihi açıklama yapılırken sehven girilmediği için düzeltme yapılmıştır.
bu haber eski degilmi....ben senedi 2 aydır takip ediyorum bu haber daha önce kap düşmedimi
Sayın öküz spek biraz Başka hisselere bakta speklik öğren.1,30 dan buralara getirince adam mı sandın kendini.gerçekten zavallı bir açsın.alırsın alırsın bekle sen daha
Yarın genel kuruldan süper haber bekleyen var mı hala?ülke genelinde speke sadaka toplama kararı gelebilir😂
Bilen arkadaşlar teknik olarak ne derler acaba?
MI 5s Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine cıvıtmaya başladın Gazman!
spek kalite iş çıkartıyor.....spege kızmayın şu ana kadar yaptıgı her hareket normal bu spege ayak uyduramayan başka tahdada başka spege ayak uyduramaz oyun dış kalır
adam aldı 1.00 lerden getirdi 2.25 lere .... ve daracık bantda 2.00...2.25 arası düzeltme yapıyor istese uzun barlarda kullanırdı ama kullanmadı
sorunda burda sert hareket çekmiyor günlükde uzun barda kullanmıyor hr şey normal pamuk gibi gidiyor alana veriyor aşagıdan alanda rahatca karını alıp çıkıyor hiç üzmüyor daha ne yapsın adamcaz atm gibi çalışacak hali yok
gel gel yapıyorsa durum vahim ...
girdik denize misali ya geçeriz yada batarız .....kalbi tansiyonu şekeri olan dayanamayan gemiyi terkeksin........
Y.T.DDDDDDDD
Tahtaya geleli iki ay olup da kuru sıkı desteksiz atıp,aklı sıra racon kesip,şekil yapmaya çalışan arkadaşlar.Dersinizi iyi çalışın,boş muhabbet yapmayın.
[QUOTE=oguz cetin;195359]Tahtaya geleli iki ay olup da kuru sıkı desteksiz atıp,aklı sıra racon kesip,şekil yapmaya çalışan arkadaşlar.Dersinizi iyi çalışın,boş muhabbet yapmayın.[/QUO
.................................................. .....
biri yazmasa şaşardım ben iki aydır burdayım burasıda paylaşm formu ky olarak okuya bildigim kadar yazarım
madem sen eskisin uzmansın o desdeksiz yerleri atıp tutmaqları düzelt dogrusunu yaz görelim
ahada meydan yazdında yazma dekik buyur sayfa senin
yenilerden kimse yazmasın arkadaşlar burda uzman arkadaşlar var uzman paylaşımları bekliyoruz
şu an 70 sayfadayız ......daha tek satır paylaşımı yok uzman arkakaşın senet 1.30.....2.25 ne paylaştın ne yazdın
boş konuşma....bekliyoruz hadi bakalım işe yarar iki satır yaz
:plc::plc::plc:
sn yöneticim uşak sayfasına acilen piskolok durumlar hiç iyiye gitmiyo anla işte
:kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah:
[QUOTE=murat191919;196957]Terbiyesizlik yapıyorsun,bak ben ortaya söyledim sen alıntı yaparak beni muhatap almaya çalışıyorsun.Şimdi direk sana yazıyorum:RESMEN ATIYORSUN.SEN BU HİSSENİN 1.00 LERDEN BURALARA NASIL GELDİĞİNİ BİLİYORMUSUN DA ÖYLE KENDİ KAFANA GÖRE İŞİ BASİTLEŞTİRİP SPEK.SAVUNMAYA ÇALIŞIYORSUN?YA YANCISIN YA DA KOCA BİR CAHİLSİN.ESKİ FORUMDA YAZILARIM VARDIR AMA SENİNKİLER GİBİ İŞKEMBEDEN DEĞİL.EDEBİNİ TAKIL,HADDİNİ BİL.UKALA UKALA İKİ SATIR BOŞ YAZI YAZIP ARTİSTLİK YAPMA.
[QUOTE=oguz cetin;197410]benden başka 2 ay önce girdim diye yazan yok
1.00 lerden geldi diyorsun ...........peki 1.00 den beri sen bu formda hangi paylaşımı yaptın......yaptıgın bir iki....paylaşım var bunun dışında başka paylaşım yok
ONLARI BANA KOPYALATMA...1.00....2.25 ne paylaştın ky ne faydan oldu
BUYUR GETİR HADİ.....terbiyesizlik yapan sensin
[QUOTE=murat191919;197550]KOPYALAYIP YAYINLAMAZSAN HEPSİNİ ADAM DEĞİLSİN.BEN KÜÇÜK YATIRIMCIYI SENİN GİBİLERDEN KORUMAK İÇİN DEFALARCA UYARILARDA BULUNDUM.SENİN GİBİLER İKİ TÜRLÜDÜR;YA SPEKÜLATÖRÜN YANCISI YA DA BOŞ BELEŞ SALLAYANLAR.HER İKİSİNDE DE KÜÇÜK YATIRIMCI ZARAR GÖRÜR.BURASI FORUMDUR AMA ÖYLE FİYAT GÖSTERİP,ATIP-TUTUP SPEKÜLATÖR SAVUNULACAK YER DEĞİLDİR.TEKNİK ANALİZ KONUSUNDAKİ UYARILARIMI,SPEKÜLATÖRE OLAN İKAZLARIMI VE SENİN GİBİLERE YAZDIKLARIMI KOPYALA VE PAYLAŞ HADİ.BOŞ BOŞ YAZACAĞINA HAYIRLI BİR İŞ YAPMIŞ OLURSUN.