İyi söğüşlediler milleti yine. Zaman kaybından başka bir şey değil.
Printable View
İyi söğüşlediler milleti yine. Zaman kaybından başka bir şey değil.
Sosyopat çık o zaman. Gereksiz şeyler yazma
Maliyet 39. Mardin sağolsun Düdük. Yazdıkların saçma. İnsanları etkikeyebilirsin. Yok zaman kaybı yok adam olmaz. Kaybın varsa zamanın gidiyorsa yallah. İnsanlara faydası dokunabilecek bir bilgin varsa eywallah. Yoksa burası soytarılık yapacak yer değil.
Millet etkilenecekmiş pehhh.
Domates ya da salatalık (hıyar) söğüş olmak isteyenler buyursun o zaman.
Biz burda ne mallar gördük. 1 yıl bekledik yüzde yüz kar ettik. Tabiki iki günde milyarder etmez insanı. Sosyopat gibi kaç adamı postaladik. Bu hisse bir kere yükseliş trendinde. Yüzde 250 yapmış kısa bir sürede. Hazım sürecini de atlattiktan sonra yükselişe devam. Sosyopat gibi düşünenler gidip İddia oynasın.
Niye ses-seda yoktir!!!
SM-N7500Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ölü taklidi yapıyoruz..
20976 1.23 1.24 73414
11646 1.22 1.25 29006
12843 1.21 1.26 26400
yyapı dirilmeye başladı gibi..
Cenazeyi yyapı mı kaldırcak
SM-N7500Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 aydır sürekli düşüyorsun YYAPI tur bindirdi spekcim.
Haftalık macd korkutuyor beni aşağı kesti haftalık endikatörler de çok yukarıda :( onun harici kısa ve uzunlar patlamaya hazır BOOMBA gibi İnşallah, haftalıkta korktuğum başıma gelmez ve 0,75 altı kapanışlar yaşamayız.
0,75 altı kapanışlar mokoko olur.
0,87+++kırıp üstünde kapanışlar ise bize yeni ve güzeL bir ivme kazandırır.
Hayırlısı beklemeye devam eL mecbur :)
Arkadaşım komik olma, nerde yüzde 250 prim yapmış? Sen grafiğin sadece bir kısmına bakıyorsun galiba. 6-7 sene öncesine bir bak bakalım. Kağıt o zamanlar 2.5 liraymış. Prim falan yok hala sürünüyor 1 lira altında. İyi kağıt 2.5 liradan buralara düşer mi? Yükseliş trendiymiş pehhh. Sen onu benim külahıma anlat.
Sosyopat bu kadar ölümsüz düşünüyorsan neden buradasın. Satıp çıksana. Yada hissen yoksa neden yazıyorsun. ZararımızA üzülmek ve uyarmak sana mı kaldı. Adam gibi bir bilgi vermiyorsun. Ancak hisseyi kötülüyorsun. Ben kardayim. Ve uzuncuyum. Zararı olanlar bekler ya da satar. Herkes kendi kararını verir.
0,75'i de aşağı kırda sende rahatla bize de eziyet çektirme spek...!!!
( 0,75 altı kapanışlar mokoko olur. ):Sad:
Nedir bu baskı YYAPI dün ve bugün 1,24 deniyor ve % 50 fark atarak arayı açtı sen hala hisseyi 0,75/0,77 arasında baskılıyorsun.
Bizdeki üç beş lota göz dikti isen GÖZÜN DOYSUN.
Bu başlığı şu anda 8 kişi okumaktadır. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
sertmert
İn --cin top oynuyo.. bende seyrediyom..
0.74 e gel alayim
Ne satiyorsun.0.77.1 lot..5 lot..
elliota göre bu senaryo işlerse şuan düzeltme dalgalarının sonuncusu olan C dalgası aşamasında
Ek 2097
Çok sıktın ve çok sıkıştırdın spek; üçgeni bir yere kırman gerek artık ya yarın yada en geç salı gününe kadar ya 0,75 altına yada 0,78 üstüne sert kırılım olması gerekir.
Nasip ve sabırla zarardan Kar'a geçmek için bekliyoruz spekcim. :)
Bu senaryo olursa yandık :) ben bu kadar aşağı çekeceklerini sanmıyorum. Gerçi çok onaylandı buralarda bakalım NE olacak.
Bugun 0.74 acarmi sabah
Dün yapmış olduğum yorumun grafik haLi...
http://i.hizliresim.com/01REyR.png
Bakalım kırmızı kare ile işaretlediğim kesişme yine olacak ve tarih tekerrür edecek mi...?
Daha önce de belirtmiş idim haftalıkta macd aşağı kesti o korkutuyor ve bana göre de o baskılıyor hisseyi.
Hisse 16.02.2017 de 0,90 gördü ve o tarihten sonra belini doğrultamadı ve sürekli düşüyor.
https://invst.ly/3p8uj
Elliot gözüyle 29 kuruştan 98 kuruşa 1.dalgasıyla gelen hisse düzeltmesini yapmakta.iki seçeneği var :ya tek zigzag ABC ile %38'ini geri verir(ki bu 71 kuruşa denk geliyor.resimde pembe 2)(ve bu ABC'yi 86-71 kuruş arasında yapmıştır) ve 3. dalgaya başlar yada ikili zigzag ABC yaparak %61,8'ini geri verir(ki bu 56 kuruşa denk geliyor.resimde kırmızı 2).yani 2. ABC dalgasının C bacağı 71 kuruş kırıldığı anda 56 kuruşa gelir.içinden çıkamadığım konu şu aslında.resimde de görüldüğü gibi 2 zigzag ABC olacaksa ikinci B noktasıara bağlantı olan X üzerine çıkabilirmi.onu geçtim ikinci ABC nin B noktası birincil ABC nin A noktasını yukarı kırabilirmi.yanıt evet ise herşeyden ötesi 98 yukarı kırılmadığı sürece bunun riski cebimizde.birgün olurda 97 den dönerse burası B olur ve soluğu yine 56 dan alabiliriz.temennimiz 98 yukarı kırsın 71'i C olarak işaretleyelimde o zaman hedefi 1600 yapalım.
NOT:Tamamen eğitim çalışmasıdır.yatırım danışmanı değilim.YTD
NOT2:inşalla tarih tekerrür edipte bir daha 15 temmuz yaşamayız.
Özet olarak bize 0.71 yollar mı görünüyor kısa vadede...
İbiş speğin keyfine kaldık; aç gözlü oç.
http://fs5.directupload.net/images/170409/hy24ro3z.jpg
son bir ayda alanlar
http://fs5.directupload.net/images/170409/57wx9lx7.jpg
son bir ayda alanlar
Deutsche, portföyünü 748.191 adede çıkarmış. UBS den virman yapmış..Günlük 25.000 civarı göze batmadan topluyor.. Ne iş.. yorumlayacak var mı..
Nur topu gibi bir yabancı ortağımız mı oldu yoksa bir dolap mı bu..
145155 0,77 0,79 156986
151121 0,76 0,80 134144
208835 0,75 0,81 134670
Usul usul gitsin. Dikkat cekmeden.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.