kupa maçları sonucunun hisse senedine hiç bir etkisi şimdiye kadar görülmemiştir, kupayı kazanan kulübün hisse senedinin primlendiğini de hiç görmedim,
Printable View
Kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş.
Ah bir bilsemSM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forumun eski popülaritesi kalmamış. Bugün hiç yazan olmamış. Eskiden girip yazan çok olurdu. (5-6 yıl önce) Borsa yatırımcısı mı bitiyor acaba. Hissenet en çok okunan, yorum yapılan forumdu. Yada asansör kağıtlar taraftar topluyor galiba. Eğer bu hissede güccük yatırımcı kalmadıysa, ozaman doğru yerdeyim demektir.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eskiden Twitter yoktu şimdi herkes orada
https://www.google.com.tr/amp/s/www....sildi-376687h/
HABER SAATİ BU AKŞAM 20:37
RİVA PROJESİNDE İMZALAR ATILMIŞ 👏🏻👏🏻
ETKİ YAPAR SANIRIM ARTIK , GÜZEL HABER
Emlak konut: (galatasaray) florya arsasının kapsam dışında bırakılmasına, riva arsalarında geliştirilen projenin ise devam etmesine karar verilmiş olup konu hakkında tarafların hak ve yükümlülüklerini düzenleyen protokol imzalandı
06 Aralık Cuma 09:36 EMLAK KONUT: FLORYA ARSASININ KAPSAM DIŞINDA BIRAKILMASINA KARAR VERİLDİ
06 Aralık Cuma 09:36 EMLAK KONUT: GALATASARAY İLE RİVA PROJESİ DEVAM EDECEK
06 Aralık Cuma 11:04 CENGİZ: FLORYA İÇİN ALDIĞIMIZ 120 MİLYON LİRA İÇİN KREDİ ALDIK, GERİ ÖDEMESİNİ YAPIYORUZ
06 Aralık Cuma 11:02 CENGİZ: ŞU AN RİVA İÇİN YENİDEN DEĞERLEME YAPIYORUZ
06 Aralık Cuma 11:01 CENGİZ: ELİMİZDE OLMAYAN NEDENLERLE FLORYA'DA YUVAMIZDAN ÇIKAMADIK
Galatasaray Kulübü, iki aydır yoğun mesai harcadığı konuyu yaptığı görüşmeler sonrasında çözdü. Yönetim, 120 milyon TL ve faizleri ödeyerek araziye sahip olacak. Futbol takımı da böylece Florya’daki tesislerden taşınmayacak.
Galatasaray Kulübü Yönetimi’ne Riva ve Florya’dan müjdeli haber geldi... Sarı kırmızılı yönetim, yaklaşık iki aydır yoğun mesai harcadığı Emlak Konut ile anlaşma sağladı.
http://www.hurriyet.com.tr/sporarena...jdesi-41390807
120 milyonu kaç yıl kullandılar???? Bunun faizi ne tutar???? Artı emlak konut buraya proje masrafı yaptı... GS bunu da ödeyecek.... TOPLAM : kaç lira geri ödeyecek tokiye.... Mustafa Cingöz bu rakamları henüz vermedi!!!!! Kafasında ne var acaba????? bence parası yok bunu ödeyecek... Kredi mıredi çekildi kem küm diyor ama... O kredinin faizi yokmu???? velhasıl bedelliye gider, para yok kasada bedelliye katılacak derneğin.... Floryayı teminat gösterirler bizden de para isterler... Olacağı bu... Alinin külahı veliye & velinin külahı aliye..... Sportif Aş. & Dernek kardeş nasıl olsa.
Hisse'yi 5'e çıkarıp sat-al yapar, arada da krediyi öder... mişşşşşSM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
parayı kaç yıl kullandığı önemli mi? faizi dahil tüm ekstraları ile 38 milyon ilave ederek geri ödüyoruz dedi başkan...
florya'ya bir proje yapılmadı, yani en fazla mimari bir proje çizilmiş hesapları yapılmıştır vs.. e o da içinde işte 38 milyon ekstranın, masrafı neyse ödüyoruz geri...yeni bir kredi çekilmeyecekmiş, topluca çekeceğimiz 1 milyar tl'lik yapılandırma kredisi ile birlikte bu da çekilecek, 1 milyar değil de 1,1 milyar çekilecek sanırım...
benim tek anlamadığım, TH bir önceki bilançoda yapılandırma anlaşmasının etkileri var bu bilançoda, o yüzden kar yüksek demişti. Halbuki GS daha yeni anlaşıyor diye yazıyor her yerde...yani aslında olumlu etkileri olacaksa bilançoya henüz yansımamış olmalı...
bir de kötülemek isteyen bazı eski yöneticiler , liseliler felan çok ağır eleştiriyor başkanı...biri de demiş ki, bu yapılandırmanın taksidini ödeyebilecekler mi, parasını ayarlıyorlar mı? yahu , kredi borçlarını bankaya ödemiyorlar mıydı faiziyle...ee şimdi sadece faizini de öderler herhalde...en azından bu sene, ŞL geliri etkisiyle sorun yok ...bir sonraki sezon önemli, çünkü bu sezon şampiyonluk zor görünüyor, futbol oynamıyor takım ve tek bir rakip yok bu sezon..sivas'ı, alanya'sı, fener'i, trabzon'u ve hatta beşiktaş'ı, başakşehir'i....seneye ŞL geliri olmadan ne yapacaklar, asıl mesele bu...
Tsporda hızl çıkıışa vesile olan yabancı GS ye kaymaya başladı...bakalım burada da hızlı tırmanış olacak mı ???
kan kokusunu en erken onlar alırlar..
tek handikap takım kötü oynuyor........
GSRAY bugün ortalama 2.235 tl fiyattan toplam 3.927.635 lot açığa satış işlemi gerçekleşmiştir, öncesinde 540.000 lot açık taşınmıştır, 88.376 lot açık teklif aşamasında olup taşınacaktır, açıkçıları ütmüş olmalılar,
Güzel olur hisse içinSM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabahtan inmiştim ama tekrar bindim trene. İnşallah son vagonu değildir.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok ilginç. Kimse yazmıyor. KY'nin çoğu satıp gitti sanırım.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hadi bayrağı yukarı çekelim beyler... 3-2-1....
takip edebileceğimiz **** me ekran var mı link atabilir mi.
2.33 geçirtebolecek babayiğit aranıyor geçerse direk dikecez....
Bjk nin ağzina bakıyor sana ne bjk den kendine has hareketlerini yapsana...
salağa yatma devre keseceksin illa son dakikayı bekleme
[QUOTE=Filozof;3971015]salağa yatma devre keseceksin illa son dakikayı bekleme[/QUOTE
Rakipler puan kaybederse gs de hanesine 3 puan yazdırırsa o zaman 3 kere devre keser bugün salağa yatar bu...pazartesi görelim bakalım ne yapacak...torbayı bugünden doldurmak gerek.ytd
Bugünki hareket ts ve bjk ya bakıyor kendi yürüyüşü değil bu
Çok yoruldu terini siliverin hayvanın nefes nefese kaldı amk.
Bu gün çok takılmıyorum fiyat hareketlerine önümüzdeki hafta en az 2.90 olman lazım hadi bakayım görelim
2.32 kapanış tahminim var alalım kapanış tahminlerini
Selamlar;
Karanlık odaya 2,33+++üstünde girerse bence karanlık odada savaş çıkabilir. Benim kapanış tahminim ( endeks çok bozmaz ve kar satışları gelmez ise ) 2,35/2,36 eğer ki 2,38/2,39 üstünde kapatırsa zaten Pazartesi tutabilene aşkolsun...!
Nasip flamayı bir türlü çalıştıramadı...
Falkao satılacak diye flama sapı diktiler şimdi de flamayı kırmak için rakiplerin puan kaybetmesini bekliyecekler...
1453 ler le kale yıpratıyoruz fetih yakındır
kurthan
haftaya flamayı kazanılan maçla inşallah 2.50 üstüne diker.