o zaman türkiye de ki benzin değildir :cool:
bu arada mevzuyu cafeye taşıyorum oradan kovmazlar bizi 2. dili ingilizce olarak tahmin ettim hacettepe olduğundan o yüzden 3. dilinizi merak ettim.
Printable View
Aşağıdaki linkte il ve ilçe olarak benzin fiyatları var. Bu link Ağustos ayında benzin fiyatlarının %4 düşüşünü destekliyor.
https://www.turkiyeshell.com/pompatest/History.aspx
myfinans üstadın vardiya gene geceye geçmiş sanki görünmüyor.
Ülkemizde kaynak koymayınca akla tek bir kaynak geldiğinden dolayı biraz ön yargıyı yıkayım istedim.
Enflasyon oranlarına biraz detaylı bakayım dedim.
Tekstil ve kozmetik ürünler hızlı düşmüş. Sanırım kur geçişkenliği ve talep noksanlığı etkili. Gerçi bizim evde her ikisine de ciddi talep var ya neyse..
Hizmetlerde hala katılık var. Bu ay bile lokanta fiyatları artmış. Sanırım çay kahve artışını hemen yansıtmışlar.
Kira fiyatları yıllık artışı %10 seviyesinin üzerinde gerçekleşmiş.
Gıda fiyatlarına hiç giremiyorum. Malum 2019 yılında TÜİK’in işyeri seçim kriterini değiştirmesi herşeyi bitirdi.
Bu ay Tavuk Eti %14 düşmüş. Ancak yıllık bazda hala %18 yukarıda.
Bunlar bu veriye güvenerek bir 400 baz puan faiz indirimi yaparsa şaşırır mısınız?
32 li tuvalet kagidi ankara nevgrosta 29 tl. Son gittiğim alışverişte bariz düşüşler ben de hissettim..
Krf
1.298342
% (0,31)
VakıfBank kredi faiz oranını tekrar düşürdü.
Bilgiyi destekleyeyim.
VakıfBank ihtiyaç kredi faiz oranını tekrar düşürdü
VakıfBank, bireysel ihtiyaç kredisi faizlerinde bir kez daha indirime giderek, faiz oranını maaş müşterileri için yüzde 1,45'e, diğer müşterileri için yüzde 1,55'e düşürdü.
VakıfBank'tan yapılan açıklamaya göre banka Türkiye'nin yanındaki güç olmaya devam ediyor. Geçen günlerde hem konut hem de ihtiyaç kredilerinde indirim yapan VakıfBank, ihtiyaç kredilerinde bir kez daha indirime gitti.
Maaş müşterileri için ihtiyaç kredisi faizi 60 ay vadeye kadar yüzde 1,49'dan yüzde 1,45'e düşüren VakıfBank, diğer müşteriler için ise 60 ay vadeli kredi faiz oranını yüzde 1,59'dan yüzde 1,55'e indirdi.
Açıklamada görüşlerine yer verilen VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, Merkez Bankasının politika faiz oranlarında 425 baz puan indirime gitmesinin ardından borçlanma maliyetlerinde yaşanan düşüşü müşterilere yansıtmaya devam ettiklerini belirtti.
Bu kapsamda ekonomik verilerde yaşanan iyileşmeleri de göz önüne alarak bu kampanyayı planladıklarını ifade eden Üstünsalih, "Kısa bir süre önce konut kredisi ve bireysel ihtiyaç kredisi faiz oranlarında da önemli bir indirime gitmiştik. Bu olumlu havanın milli ekonomimize de hızlı ve etkin katkılarda bulunacağına inanıyorum. VakıfBank olarak Türkiye bilançosuna azami katkıda bulunmaya devam edeceğiz." değerlendirmelerinde bulundu.
Açıklamaya göre yarından itibaren geçerli olacak kampanya kapsamında kredi tahsis ücreti yüzde 0,5 olurken, bu ücret üzerinden yüzde 5 de Banka Sigorta ve Muamele Vergisi (BSMV) alınacak.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Cafe ahalisi firarda.Kira ödenemeyecek yahu.
Ayrıca da
Oran yokmu oran.
Kafeyi boş bırakmayın.
Yakında birileri TCD Cafe açacak, mevduat Cafe toptan batacak, rekabet edilmezki onla.:)
Krf
%-0,07
Bi ara popüler fon YFV dün eksi bugünde sıfır
YFV alım talimatında para tamamen boşta kalıyor
repo- PPF gibi araçlara da bağlanmıyor para
bugün denemek için bende bir GPG aldım bakalım ne olacak ama alırken T+1 pek hoşuma gitmedi farkı ne zaman kapatır göreceğiz tabi bir de satarken var :wu:
bankamatik memurları neredesiniz? cafeye gelmeden hasılat yapmak var mı?
Eski parayla mı ? [emoji3]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8k üstat daha tefastan bile bakamadım o yüzden işlerim yoğun biraz artık mevduatı n keyfi kalmadığından alternatif şartRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reyiz haberlerde faiz e alerjim var diyo benim de var sanki ama düşük faize enflasyon altında ezilen mevduata :((
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ozaman satmayacagiz üstat
Myfinans üstadım gpg de bileşik var mı diyip geyigimi de yapayım [emoji38][emoji23][emoji1787]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu tcd çok hızlı koşmuyormu girecemde korkuyorum
bitane diners club black card açtırdım alternatif banktan, 600 tl aidat var ama mevduat olursa iade ederiz diyorlar,
Tav pasaport kart özellikli,
nerdeyse trdeki ve yurtdışındaki bütün lounge lara ücretsiz giriyor
Gastro club üyeliği ücretsiz normalde parayla alıyordum
1TL= 2 mil