Sizi buralarda ilk defa görüyorum. Üç yıldır ilk kez yazdınız. Speğin elemanımısın yoksa... Düşen kanal filan hayırdır...
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sizi buralarda ilk defa görüyorum. Üç yıldır ilk kez yazdınız. Speğin elemanımısın yoksa... Düşen kanal filan hayırdır...
Senin gibi tipler hep var olur zaten laf anlatmakla da anlamazsınız ki. He gurban ben speğin adamıyım. Ulan bir grafiğe bak hissenin yaptığı hareketlere bak. Hisse nasıl hareketler yapmış bir incele de sonra konuş. Hisse de taban ve tavan kaç? nerelerden döner? Çıkışta hacim kaç olmuş düşüşte hangi hacimle düşmüş? Aracı kurumlar dağılımı nedir? Neyse muhatap almıyorum seni. Size kalsa hisse 5-6 ya gidecek. Sonra sizin gibiler yüzünden malı kitliyorlar garibanlara.
Bu arada üyelik tarihlerimiz birbirine yakın olmasına rağmen benim kadar yorumun bile yok. Ne hikaye anlatıyorsun sen? Neyse haydi sen yoluna ben yoluma birader..
Düsmezse **.. 20.000 lotum var, yarin 1.000 lot daha alirim , tam binde bir hissedari olucam , cekilecem kenara. Diger tüm hisselerimi sattim, ozrdn haric nakite gectim. Bir sure bistten umidimi kestim ancak ozrdn cok ucuz oldugu icin ani ataklar yapabilir diye herzaman hesabimda duracak. Onumuzdeki yaza kadar para lazim olmaz insallah.
2.15 de oynadığı oyunu oynuyor ...2.15.3 defa vurup geri döndü ..sonra hızla geçti...bir dahaki tavanda yine döner diye bizimkiler verince onzman hareket başlar işte..huyu pek öyle değildir ama yeni oyuncu napar göreceğiz
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelişen işletmelerin tek gelişmeyen kağıdı gerçekten tuhaf
Bilanço ve satış olarak da toparlanma eğiliminde bulunan firmada fiyat da toparlanıyor. 2,40 kapanış çok güZel. Bundan sonra daha hızlı hareket edebilir.
Not: yazılanlar alım satım önerisi değildir. 30 senelik borsacının muhabbetidir.
Birader hayırdır sen tibet33 un yazdıklarına bu kadar neden celallendin sana derinlik soran düşen soran oldumu senin bu sitede yazdığını yeni gördüm sen hayırdır burda ne alem arıyorsun ben bu hisse ile alakalı iki yıldır bekliyorum bedelsizini aldım temeddusunu aldım iyi bı yerden sattım ciktim sonra küçük bı miktar iyi bı yerden tekrar aldım ama burda hiç 6 TL olacak kelimesinin telefuz edildiğini duymadım hayırdır 6 TL nerden cikti birilerinden bişey mi duydun da burda ağzından kacirdin biz bu 6 li rakam hikayelerini çok gördük 3.25 leri de bölünmeden önce gördük onun uzerin den de iki yıl geçti en yuksek 2.85 bolundukten sonra inşallah ağzından kacirdigin gibi olur ama 6 TL yi kim bekleyebilir görüp yasayacagiz
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biri sana da sen speğin adamımısın derse sende celallanirsin. Sanki buranın sahibi birileriymiş gibi lafları sineye çekecek değilim. Yorumlarımı yazarım. Sataşan olursa da lafımı söylerim herkese. Dediklerim anlaşıldı galiba. Yorumumu beğenmek zorunda değilsiniz lakin bu tarz laflar ve imalarda hoş değil. Sende imalı laflar ediyorsun sevmem bu lafları. Sen de yoluna bende yoluma.
Ne oldu sizin düşen kanal arkadaş, kimse vermeyince yükselen kanal a mı girdi yoksa... Şunu bilin buradaki yatırımcının bir çoğu 3 tl geçmeden vermeyecek. Benim üç kuruşum bekler onların üç yüz otuz üç kuruşu bekler... Patronlarına böyle söyle... 10 bin, 20 bin lotun hepsi beklese ne olur...
Senin beynin almıyor galiba. Benim yorumu beğenmiyorsan yazma ama tanımadığın insan hakkında saçma sapan yorum yapma. Ulan dediğiniz dışında bir şey yazınca hemen saldırıyorsunuz değil mi. Olumsuz yoruma tahammülünüz yoksa. Hemen speğin adamı yaftasını yapıştır gitsin. Tekrar yazıyorum işine gelmiyorsa yazma sataşma arkadaş.
Benim 20.000 lotum var. Fiyat 10 tl olursa vericem
Yani ozrdn piyasa degeri 210.000.000 tl olsun vericem arkadaslar. Cok uçmuş gibi gorunuyor oradan ama ozrdn piyasada bir adı bir pazarı var, inanin cok kolay rakamlar gitmek isterse..
Beklemişler bu kanala girdi kanaldan çıktı direnç noktası kardeşim bu hisse hiç bu güne kadar grafiklerle yol almadı ki neyi anlatiyorsun kağıtta aylar sonra ufak bı kıpırdama oldu burası şenlendi yok 2 48 den satmış tekrar almış iyi bekle yada aşağı geldi beklemeyecek sen ver çık grafik ne alaka ozrdn ne zaman grafiğe göre gitmiş gelmiş bı anlatsqna dişçi beyin elinde ki mallar ya anlaşmalı yada dişçi biktigi için devredil di alana hayırlı olsun alanda kazansın ama hep bana demesin malesef çok sabirliyimdir hiç gozumede gelmez burda para kazanmakta kaybetmekte var göze alamayan bankaya yatırdım parasını Azdan az çoktan çok gidermiş kusura bakma sök efendi ya bizle ya bizsiz devam edeceksin ama bu rakamlara bu iş olmaz kusura bakma ha o dünkü aşağıya gelişte alış yazdim vermeyip karanlık odada yukarı çektin sanma yedik
Hissttt sessizlik...kağıt ölü iken kimse yazmıyordu ...azicik hareket geldi ....değişik.kisiler ,yorumalr çıkmaya başladı...sessizlik iyidir...bırakın spek efendi istediği gibi oynasın...
Zaten kendi oynayip kendi csliyor ..
Neymiş ,sessizlik iyiymiş ...:)
Düşen kanala girdi arkadaşlar, tutun düşüyor... Küçük yatırımcı ne çektiyse sizden çekti...
2,80 den verdim arkadaşlar düşen kanal dan çıkmadan... Ne olur ne olmaz... Selam olsun speke teşekkürler...
2021 Net Kâr 12.000.000 milyon kâr bekliyorum, USD Bazlı 100 Milyon Piyasa Değeri, 5 $... ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Ne güzelmiş...Olur inşallah🙂
Ulan özerden sende bir gün bu mal hareketlerden kurtulacan da biz o günleri görebilecekmiyiz bakalım
Sosyal medyada balonlu pıt pıt ambalaj deniyor sekur tavan tavan gidiyor bizim başımız yine kel :(
Bugün de bakab tavan yaptı sen hala ağzı açık bakın bakalım
Alamadı heralde arkadaş alacağı malları bibyukari bı aşağı nereye kadar azdan az çoktan çok gider nasıl bı hissesin ki na kap var ne bı cacık senin yanına ulaşamayacak ambalajlar nerelere gitti sen hala iki patronun elinde oraya buraya peşkeş çekiliyordu ozrdn
Maskeyi geçtim eldiven yapıyoruz dese yetecek ama ne bir yatırım ne iş bağlantısı hiç bir haber yok keşke halka açılmasalarmış kendi halinde bir şirket maalesef
Mal devri yapılınca nasilda. Gidiyor namussuz...ama spek çakalın teki ...yeterince mali topladı...hayde bakalım..
3 TL üzerine at satacam demiştim bugün ozrdn hissemle vedalastim bekleyen arkadaslara bol kazanç diliyorum benden alan da kazanır inşallah
Hayırlı olsun size,biz bir müddet daha bekleyelim bakalım nasıl olacak?
Son mesaj 8 Eylül...kimsenin olamdigi tavan tavan gitmesinden belli ...
CPH2009 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben henüz satmadım,biraz daha beklemeye karar verdim gidişi görünce,Maslak fabrikası da
çok şükür satılığa çıkmış, az evvel önünden geçtim, bi müddet daha sabredelim bakalım ne olacak?
:halay::halay:...
Daha yolun başındayız...
Yılların acısı çıkıyor he...haydi bakalım..20 günde 2 lerden 9 a dayandı....bu malari devr alan spek az anasının gözü değil ...tahta ile iyi oynuyor...%90 i ellerinde olunca uzaya da çıkarırlar diplere de...bakalım...%400 pirimij üzerine ne koyacak ,yada koyacak mi ...
100/200 de yapsa şaşırmam 0.50 ye de indirse şaşırmam...günlük 20/30 bin hacim olan tahta da...300 /500 bin hacim yaaprak kendi kendilerine oyun oynuyorlar ....
Bir ben ,bide nazlican kaldik herhalde forumda ...
20 günde 5 e katlamış hiisenin forumunda kimse yok, gitme sebebi de bu zaten...
Biz varız merak etmeyin,yalnız değilsiniz.Özerden yatırımcısı her zaman sakin ve izlemede olmuştur.Bu topiği o yüzden seviyorum.Başta sayın birşey bilmez olmak üzere siz tüm arkadaşlardan değerli bilgiler edindim burada,sağolsunlar. Bakalım nereye kadar gidecek bende merak ediyorum. Sabredelim biraz daha
Saygılarımla,
Zaten eskilerden kim var ki, hatırladığım, siz varsınız...bir iki arkadaş daha vardı...1 yıldır sürünüyor du...zmani gelince,daha doğrusu spek gelince hareket oluyor....yatırımcı haketti bence bu hareketleri....