Vakıflar Bankası gibi bir bankanın %58,5 i için 1 milyar 463 milyon çok düşük bir rakam değil mi? Denizbank’dan dahi pay biçseniz o hisselerin değeri yaklaşık 8 milyar TL dir ki Vakıfbank daha büyüktür.
Printable View
Ekonomi kanallarını izliyorum..
Cariaçık vermediğimize göre döviz fiyatı doğrudur diyorlar.. Tek başına doğru da 16 yıldır biriktirdiğimiz cariaçığı karşı taraf istemeyecek mi, isterlerse komplocular dövizi yükseltiyorlar mı diyeceğiz!
El cevap:bu sermaye vakıf katılım bankasına konulacak, ona sermaye teşkil edecek.
Parada 1 değil 15milyar TL civarı
Venus_V3_5070 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hazine bütçesi Kasım da 10 milyar lira civarı artı verecek.
Vakıf Bankın 2018 karı 4.1 milyar TL yani 15 milyar deseniz devir fiyatı zaten 6.3 yıl gibi sürede kendini amorti ediyor yatırım ve ödeme 4 yıl vadeli.Böyle bir yatırımı hangimiz başarabiliriz.
Belki de sırada İş Bankasının Atatürk hisseleri de olacak yine yakın zamanda gündemde...
İsbankasi ve CHP nin temsil ettiği Atatürk'ün hisseleri, kabul edelim ki, mülkiyeti bir kamu kurumunda bulunan bir devlet bankasının hisselerini Hazineye devretmeye benzemez. hukuksal dava ve onun uzun prosedürü dışında ülkede ve yurtta bir çok hezeyani ve etkisi olacaktır. kolay iş değil. olsaydı zaten bugüne kadar biterdi
Vakıfbank karının geçen yılın çeyreğine göre yüzde seksen arttığı açıklandı...eğer malum merkez kaynaklı bir pompalama değilse bankanın bu karı oluşturan kalemleri incelenmeye muhtaç.
Doğa kolejıde batıyor, ögretmenler 3 aydır maaslarını alamıyordu bugunde derslere girmeme kararı almıslar.
Gittik çocuları okuldan aldık, yarın devam edeceklermıs ama olay berbat bır hale geldı.
Peşin parayı ödedık şimdi ne olacak bellı degıl
chp nin hisselere el koyuyorsa bizdeki hisselere de el koysun ne farkı var iksi de özel mülkiyet değil mi.
kampüs kampüs yada il il satsalar alıcı daha fazla çıkar diye düşünüyorum. Biran önce sorun giderilsede rahat etsek, huzursuz olduk.
mantar gibi okul açılmasınada izin verilmemeli, adam gibi denetım yokkı memlekette.
https://m.ensonhaber.com/ak-parti-ve...ukseliste.html
y.t.degildir.
Biraz beyin jimnastiği yapalım.şimdi bu dth lar bozulmazsa ekonomi nereye gider.böyle sabit kalmaya devam ederse kur 3 ay sonra dth çözülmeye başlar mı yoksa 200 milyarı aşarmı.oyun kurucunun beklentisinin (çözülme)gerçekleşmeyeceği artık görünüyor olmasına rağmen neden zorlamayı tercih ediyorlar.
Fen hocası çarşamba günü için böyle bir eylem yapılacağını söylemişti c.tesi öğretmen-veli görüşmesinde...
Ama çok yakında satış haberinin de açıklanacağını onu beklediklerini söylemişti...
Ocak ayında olmazsa bir sonraki senenin açılacak ödemelerini yapmayacağım. Ve alacağım okuldan kızı...Yapacak bişey yok...
Raporlu alamadığım ilaci özel hastanede 15 tl devlet katılım payı yatırarak çözüme kavuşturdum .
İlaç yazdıracağım sadece deyince muayene ücreti ödemedim
özel okular hakkında acizane fikrimi belirtmek isterim. Çok iyi özel okullar var ama fiyatları uçuk. Anadolu da bazı küçük şehirlerde olan özel okullar , öğretmenlerinin çok özverili olması nedeniyle harika. Ne var ki tüm bunlar maalesef eşit eğitim alma hakkının ihlalidir. Tüm yurttaşlar devletin okullarında eşit şartlarda eğitim almalı, öğrencinin şahsi yetenek ve başarısıyla aradan sıyrılarak özel eğitim merkezlerine terfi etmesi sağlanmalı.
Çocuğunuzu gönderdiğiniz okulda öğretmenlere maaş ödenmiyorsa iyi düşünün. Maaş almayan öğretmen ne kadar motive olur, ne kadar istekli ve verimli öğretir? Kendinizi onların yerine koyun.
Ben çocuğumu maaş ödemeyen ya da çok düşük maaş ödeyen okula yollamıyorum özellikle. Düzgün maaş verecekler ki kaliteli öğretmen bulsunlar, öğretmenin de aklı fikri geçim derdinde olmasın öğrencilerle ilgilenebilsin.
Doğadaki öğretmenler...Bugüne kadar iyi dayandılar vallaaaa...Ama bundan sonrası soru işareti artık...Kendileri de söylüyorlar...
Kimisinin eşi de çalıştığı için idere ediyoruz diyorlar...Kimisi kredi alacak gücüm kalmadı diyor...Zor iş...
İki yıl önce burada eğitimle ilgili tecrübelerimi uzun uzun yazmıştım. Başarı sağlanması için %50 ailenin birebir ilgisi şarttır. Oğlum devlet okullarında okuyarak ( özel kolejleri %100 burslu kazandığı halde vermedim ) hep derece ile bitirdi. Şu an Tıp eğitimi alıyor. Bu yıl laf olsun diye YKS ye girdi ve yabancı dilde Türkiye 20. oldu. 18 aralık 2019 günü İş bankası Altıngençler ödülü alacak. Bunu belirtmem deki sebep, sıradan her aile çocukla birlikte eğitimin içinde olursa ( gerektiğinde öğretmenle tartıştık ilkokulu 3 farklı öğretmen değiştirerek bitirdik ) , hedefler koyarsa ve inanırsa başarı mutlaka sağlanıyor. Özel okul para ve zaman kaybıdır.
Dolarda bıktırma operasyonu tam gaz devam ediyor.
Sonunu çok merak ediyorum.
https://m.ensonhaber.com/izmirde-min...m-yapildi.html
y.t.degildir.
04 Aralık Çarşamba 15:01 CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NATO ZİRVESİNDE ABD BAŞKANI TRUMP İLE BİR ARAYA GELDİ -HT
Beyaz Saray, NATO zirvesinde gerçekleşen Trump - Erdoğan Görüşmesiyle ilgili açıklama yayınladı.
Açıklamaya göre konuşulan başlıklar:
▪İki ülke arasındaki ticaretin 100 Milyar Dolar'a çıkartılması
▪Enerji Güvenliği
▪Bölgesel Güvenlik Tehditleri
◾Görüşme 15 dakika sürdü.
15 dk da bu kadar şey konuşulup,tartışılıp birde tercüme edilmiş.Çok hızlılar.
15 dakikada bu üç konu üzerinde ne konuşuldu ve nasıl yararlı bir görüşme yapıldı acaba?
100 milyar dolarlık ticaret hacmi düşünülüyorsa bunun ne kadarı bizim ihracatımız olacak ve ABD ne ne ihraç edeceğiz?
Bölge güvenlik konuları denilince Meksika-ABD sınır güvenliği konuları görüşülmemiştir kanımca...
Enerji Güvenliğinden anlayacağımız da Irak ve Suriye'de (özellikle) petrol sahalarının Kürtlere bırakılması sufle edilmiştir.
15 dakikada selamın aleyküm, aleyküm selam denir anca...:)
Türk Hava Yolları (THY) uçuşlarında rakı, cin ve votka sunumu tamamen kaldırıldı.
https://www.a3haber.com/2019/12/04/t...Mvs4ocGdxugKkM
Quo vadis yalnız ve güzel ülkem?
Bu kararla THY hisseleri bir kaç tavan yapar artık.
GSMH si yıllık 700 milyar dolarin altına inmiş bir ülke nasıl başka bir ülke ile ticaret hacmini 100 milyar dolara çıkaracak?
Ivırı zıvırı, çeri çöpü bile çin'den aliyoruz biraz da onlara mal satıyoruz ama toplam hacim buna rağmen 23 milyar dolar.
Doğalgazı aldığımız Rusya ile bile hacim 20 milyar dolar civarı.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.