Vay canına borsa gerçekten de DOW'u takmıyor
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Vay canına borsa gerçekten de DOW'u takmıyor
fenerin kalesinde ts nin kalecisi olsa çoktan arayı açmıştı
fenrin kalecisi çarkıfelek gibi bi maç iyi bi maç kötü. ts maçı 3 atak vardı ts nin 2 si gol oldu
fener çok iyi futbol oynuyor ama boş kale ya da karşı karşıya atma sorunları var
tolga ve kruse nin karşı karşıyalarını benim bebe bil atardı
bi de malüm engellemeler var şampiyon olursaa büyük mucize olur
yatırım tavsiyesi değildir
3 maçlik bı degerlendirme yapalım :
tspor ,
gençler deplasmanı ,sivas iç saha , besiktas deplasmanı ve iki kupa maçı var erzurum ile..
bu 3 maçtan alabileceği puan 3 veya 4 diye düşünüyorum , bjk namumkun yenemez, sivas maçı bı ihtimal 3 puan alabilir gençler maçı bı ihtimal 1 puan..
totalde 4 puan aldığını varsayarsak 1 puan var fark ,etti 5..
eksik macini sonra değerlendiririz..
fb ise alanya iç saha dış saha ankaragucu ve içerde gsray..
biz bu 3 maç sonucunda 9 puan alırsak ; ki yüksek ihtimal (kayseri ve agucu düşmüştür benim gözümde) 3 hafta sonunda liderliğe oturabiliriz..
gsray dep kasimpasa ve içerde malatya ile oynayacak , araya iki tane alanya maçında hirpalanirlar , bize gelene kadar 4 puan alabilirlerse çok iyi gsray açısından..
yani subat bitimi liderliği aldık mı bizi kimse tutamaz..
ytd
şampiyon olacağız !!!
fener de destek neresi arkadaşlar maliyeti düşürmek istiyorum.Nereden alınır
spek 30 tl olcak diye yırtınıyor ,millete yuklendırdı ,kendısı zaten parayı yaptı sadece bosaltıcak ortam arıyor
ortam beklemesi bu yüzden . pistte çöküş kaçınılmaz ne kadar uğraşırsan uğraş gitmeyen borsa geri gelir
sadece yabancı yerli oyunları pek alışık olmadıgınımz sekilde gıdıyor ,top soruyorlar mart ayı na kadar surebılırlerse en fazla sürerler
martta yeşil olmayacak ortam fikrimce .malları çıkabilmek ıcın tutma cabası kucuk yatırımcı geceleri güzel bir uyku istiyorsa gumus altın sanki ninni gibi geliyormuş diye bir söylenti var . fiziki olarak elinizde olmayan hiç birşey size ait veya gercek degildir
yad degıldır fikir tabııkı ,en son Nihat ozdemir de patladı ,kendisini özelden de tanırım kalbi zaten pek saglam degıl ,bu ıslere neden gırer anlamam .entrıka çözmek, seytanla top oynamak belkide zevk veriyordur belki .kucuk yatırımcılar ıcın bistte her ne
olursa olsun yatırım yapılcak bir sene olmadıgını dusunmekteyım .su saatten sonra yapan yaptı kemikleri atacak ,adam aramaktalar
bu siz olmayın .herkesin aklı var akıl vermek gıbı olmasın ,para kolay kazanılmıyor .ben 2 hafta önce tamamen terk ettım bısttı
daha huzurluyum .
bu arada Fenerbahçenin sayılmayan 2. golü
%100 net goldü
faulle yakından uzaktan ilgisi yoktu
birebir aynısı bu hafta hatta daha faule yakın olanı Alman liginde liepzig maçında oldu
hakem golü verdi
bulun izleyin bu hafta ki liepzig maçını
bu sene hakeemler yüznüdn fenerin en az 9-10 puanı kimvurduya gitmiştir
bu arada gs de arayı kapattı
bu hafta da çok kolay maçı var k.paşa ile
hiç primlenmemişti
potansiyeli yüksek gs tahtasının
Aynen
Umarım diğer maclarda hak yerini bulur ytd
Ersun Yenal konuştuğu kadar takımı oynatsa bişeyler olacak ama.Her mağlubiyetten sonra herkes arkamızda olacak diyor..Evet arkasındalar...Pili bitik GS bile yetişti bide form tutmaya başladı...Ustelik onlar hafta 2maç yaparken FB yan geldi yattı..
FENER:
Son Fiyat: 16,75
Son Hacim: 43.911.700
Son fiyat itibariyle 200 günlük basit ortalamanın üstünde devam ediyor.
Kısa vadeli görünüm negatif (RSI<50).
Orta vadeli görünüm pozitif (RSI>50).
İlk 3 Alıcı: Oyak:93.088 Vakif:73.126 Deniz:68.439 . İlk 3 Satıcı: IS Yat:-217.866 ICT:-43.455 Garanti:-43.315
iş yat kimin malını alıp satıyo acaba ? Bilgisi olan varmı
Grafikte flama var. Aylık Takasda işaret ediyor. 2-3 hafta içinde 20 üstüne atar diyorum. YTD.
https://i.hizliresim.com/Yd1AgE.jpg
https://i.hizliresim.com/Xbn560.jpg
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
FENER günlük kapanış
https://resmim.net/f/kvnGV2.png
Evet, şaştım kaldım. Ben Bist'in düşeceğini düşünürken, daha İdlip meselesi yoktu. Buna rağmen artı açtı. Hissedekiler için mutlu oldum. İnşallah 4 tl.yi de görür ama "Kar cebe yakışır", özellikle bu zamanlarda. SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gs başkanı kafamızda sermaye artışı var dedi
Spor endeksini her zaman olduğu gibi gs bozabilir
Ben Gs lıyım...Yönetimsel sataşmalar Teknik heyetin çok tepeden bakması Federasyonda Nıhat beyın olması dışında fikrim şu...Fb özellikle iç saha maçlarında karşı takımı yıldırıcı bir futbol oynuyor bu sene...Üstelik Başakşehir ve Trabzon gibi maçlarıda geride bıraktı oyle yada böyle GS ile içerde oynayacak...Kısaca bu hafta kaza yapmaz ise ligin sonuna kadar şampıyonlugu kovalayacak buda hisseye yansıyacak...Tersi bir durumda hisseler gibi yönetimde teknık heyet de tarıh olur...
Selamlar herkese...
Bireysel strateji koymuştum kendime, eğer Ts ye yenilirsek azaltacaktım. Uyguladım. Kıt kanaat le kalanlarla devam.
Herkesin parası kar ı zararı stratejisi kendine. Kimse uyup kimseyi dinleyip alsat falan yapmayın. Başkasının yaptığına göre şekil alırsanız üzüntüsü daha yıkıcı olur. Kendiniz karar verin ben yaptım iyi ya da kötü oldu deyin. Biz de vardır))) iyi güzel olursa benim başarım, Allah ta yardım etti, kötü olursa kuldan senin yüzünden...
Neyse, traşı bitirdikten sonra
1. Yine aynı tas aynı hamam. Yine bi hakeem skandal kararı, net golümüz güme gitti
2.Yine kalecimizin yan top zaafı. Toplam maç 2-3 atağı vardı rakibin 2si gol oldu. 2.golü normal sıradan bi kaleci çıkar alırdı.
3.Yine netün neti kaçan goller. Yine Tolga. Eskiden tanju vardı, çıt diye kalecinin uzağı köşeye usulca yuvarlardı. Kruse de Tolga da kalecinin kapattığı yere üstüne vuruyo. Belli ki ne anlatan var ne ekstra gol vuruşu çalışan.
4.Klasik yine çok iyi top oynamamız, dandirik savunma hataları ilk gelen şutun gol olması bi dünya gol kaçırmamız ve hakem faktörü. Bu senaryo bu sene 20 kere olmuştur...
Ben yazmaktan yoruldum. Bunlar düzelmezse şampiyonluk zor.
İnancım var lakin hep hep aynı hataları yapıyoruz. Bi türlü düzelmedi.
Bu arada genel Coronavirüsü ile ilgili yazılar okudum görüyorum. Şu an ölüm sayısı SARS ı geçti. Artarak yayılıyor. 50 bine yakın şüpheli karantina olmuş 500 e yakın ölü. Sayı daha fazla gizleniyor diyenler de var..
Komplocular biyolojik silah vs okudum. Ya Allah aşkına dün bi video gördüm yarasaları bayıltıp kesip kanını akıtıyorlar. Sonra çorba yapıyorlar yiyorlar. Az kalsın kusuyordum. O yüzden videoyu atmıyorum . Yarasa zaten dünyanın en çok virüs taşıyan hayvanıymış. Bunlar kedi köpek yarasa yılan yenmeyecek ne varsa yiyip zaten virüsü alıyor biyolojik silaha ne gerek var. En büyük düşmanları kendi mideleri.
Çin malı kargodan çin mallarından yemeklerinden ne bilim o videoları izleyince elimi sürmem daha.
Devletimizin bu çin mallarına, çin li giriş çıkışlarına çok ama çok dikkat etmesi lazım. Şu an SArs ı geçti...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Deutsche inandık size bu sene diyor
Günlük alıcılar.. 20 li rakamlar yakındır. YTD.
https://i.hizliresim.com/an44Gd.jpg
Buda haftalık takas
https://i.hizliresim.com/odLLkq.jpg
17.50 ne atarız kendimizi 18 de görüşmek üzere bakalım
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
30-40 lira arasına götürecekler feneri..bu bir duyum sadece ...
Y.t.d
Bu robotlar çıktı çıkalı City, Deutsche bile günlükçü oldu
yok arkadaş bu hisse başa koç değil turamp gelse değişmeyecek dallamanın biri eline almış sazı kendi çalıp kendi söylüyor yıllardır üç kuruşun peşinde baya küpünü doldurdu, başkanda onlara yol veriyor burdan görünen bu değişen bir şey yok kagıt 5-6 sene öncede buralardaydı şimdide aynı olan bizim yatırımlara oldu simit satsak bu kagıttan iki üç kat fazla kar getirirdi mecbur imama uyacaz cemaat ne derse desin imam bildiğini okuyor
Citi yine mallanmiş. Bu hafta fener kazanıp trabzon takılırsa 20 lere zıplarız..
https://i.hizliresim.com/l42vok.jpg
https://i.hizliresim.com/PG4k4Q.jpg
Yükseliş trendi devam ediyor
https://i.hizliresim.com/8X0ZYk.jpg
Yargıtay'ın usul yönünden bozduğu davada Aziz Yıldırım ve diğer sanıklar hakkında tekrar beraat kararı verilmiş
13. Ağır Ceza Mahkemesi'nden Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'a müjde
Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin usûlen bozup geri gönderdiği ‘şike ve teşvik’ ile ‘örgüt’ dosyalarıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.
06 Şubat 2020, Perşembe 19:50 Son Güncelleme: 06.02.2020 19:54
13. Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay'ın geri gönderdiği dosyayı yeniden inceledi ve bir örgüt kurma durumunun olmadığına hükmetti.
Bu kapsamda, örgüt suçundan ceza alan, aralarında Aziz Yıldırım’ın da bulunduğu sanıklar hakkında örgüt sebebiyle verilen beraat kararları da onaylanmış oldu. Çünkü mahkemenin Yargıtay'a geri gönderdiği dosyada "O dönem hazırlanan iddianamede yer alan ve ‘şike ve teşvik’ yapmak amacıyla kurulduğu öne sürülen ‘örgüt’ konusunda herhangi bir somut delile rastlanamamıştır" denilecek ve Yargıtay da çok büyük ihtimalle bunu onaylayacak.
Fanatik'in ulaştığı bilgilere göre ise, örgüt suçlamalarından beraat eden Aziz Yıldırım'la ilgili şike ve teşvik suçu konusundaki beraat kararı da düzenlemeler yapılarak en kısa sürede Yargıtay'a geri gönderilecek. Yargıtay'ın bu konuda da kısa sürede beraatin onayı kararını vereceği belirtiliyor.
FB/GS maçına kadar FB potada gelirse vede o maçı alırsa bjk hariç diğer derbileri oynamış olacak.Bu da Mart Nisan aylarında FB çok hareketli olması sonucunu getirir.Buda borsada FB hissesini olumlu etkiler diye düşünüyorum.Ne dersiniz?
Futbolda Şike Davası'nda beraatler kesinleşti
GÜNDEM - 06 Şubat 2020, 21:33
Futbolda Şike Davası'nda Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanı Aziz Yıldırım ve diğer sanıkların örgüt kurma suçundan beraatleri kesinleşti.
https://m.borsagundem.com/haber/futb...nlesti/1468373
Sanırım çoğu satmış bu haber hisseye ivme kazandıracaktır
https://resmim.net/f/jDKotE.jpg
aylık takas
Hisseye baskı politikası yapıyorlar sanirim yeterli mal yok ellerinde ytd
Yargıtay 5. Ceza Dairesi, "örgüt" suçu yönünden beraat kararlarına Trabzonspor'un yaptığı itirazı reddettiği ilamında, "Operasyonun FETÖ tarafından, Fenerbahçe'nin ele geçirilmesi ve örgütçe sevilmeyen Aziz Yıldırım'dan kurtulmak amacıyla gerçekleştirildiğini" bildirdi.
(AA)
Nasıl bir tezgaha geldik. Kim dir bu tahtanın sahibi allah aşkına.
Hisse önündeki en büyük engel şike kumpas davasıydı. Fifa da kapandı uefa da kapandı CAS ta kapandı en son dünkü haber ile kumpas olduğu kesinleşti ve kesin beraatle sonuçlandı hala hisseye baskı nedir amacınız! Mal dersen, kanımca fazladan var. Arada bedelliyde giydirdiniz daha ne istiyorsunuz!
Olacak iş değil!
Yok aramızda birileri çıkıp ta bu hissenin derdini bize anlatacak?