Halka açık bi şirketi öyle satmak kolay değil tmsf bile olsan tmsf şuan mal varlıklarını satıyor arsa,fabrika,vs vs Royal halı içi boş bi şirket olacak satıştan sonra
Halka açık bi şirketi öyle satmak kolay değil tmsf bile olsan tmsf şuan mal varlıklarını satıyor arsa,fabrika,vs vs Royal halı içi boş bi şirket olacak satıştan sonra
Şirketi parçalayıp satıyorlar eğer alıcısı hazır olsa Atlas Halıyı,İplik bölümünü ayrı ayrı satmazlardı mantıklı düşünün .
Pasta büyük diyen arkadaş :) Pasta büyük olsaydı bugun hisse 6 7 tl olur kimseye mal aldırmazdı babalar fiyatı yüksek bulup kimse gelmedikçe hisseyi yukarı götürürdüler.Şirketi tasfiye ediyorlar TİB satışı ile siz hala burada pasta diyorsunuz ALLAH sabır versin.
https://i.hizliresim.com/WjqjLw.jpg
Son kısmı iyi okuyun satış sonrası şirketin satış sonrası faliyetleri son bulmaktadır faliyeti olmayan içi boş Royal hissesi sahibi olacaksınız satış sonrası.
Rus tankları Berlin'e girene kadar Almanlar Rusya'yı işgal ettiklerine inanıyorlardı
Çünkü Alman gazeteleri öyle yazıyordu ...
Bizim forumda aynı durum birbirinizi pohpohlayın ama herşey açık ve net şirketi tasfiye ediyorlar mal varlıklarını satıyorlar satış sonrası faliyeti olmayan bomboş bir şirket kalıcak elinizde
Yinede benim bu açıklamalarıma rağmen ben almak istiyorum diyen varsa bütün parasını yatırıma gibi bi hata yapmasın batsa kendisini üzmeyeceği bi parayı yatırsın
Son bir bilgi daha vermek istiyorum Ticari İktisadi Bütünlüğe en büyük örnek Telsim dir .Cem Uzanın ödeyemediği borçlara karşılık telsim tmsf ye geçmiştir ve ihale TİB olarak vodafona satılmıştır , Telsim markası Tmsf de kalmıştır Vodafon Altyapısını,Binalarını,Herşeyini almıştır ama borcu ve isim hakkı Tmsf de kalmıştır.Royal de aynısı olucak tib ile tüm mal varlıkları satlıp içi boş kalmış bir Royal olarak Tmsf de kalıcaktır .
Allah'tan engelleme diye bir şey var olmasa ne yapacaktım :))))
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba yalnız kurt dersine iyi çalışmış maşallah ama kimin adamı ve neden millete yardımcı olursanuz vede elinizde lot bile yokken.? Ve saatte kadarda forum dasiniz buda ilginç ?
Yoksa siz melek [emoji56] misin yada seytanimi [emoji2] ama sizi kutluyorum yarın taban gelirse sizi tebrik ederim iyi beyin kıyama yaptınız millette tebrikler 10 puan size
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeşim bu royalin hiç mi alacağı yok
Öz sermayesi +15 milyon değil mi
Yeniden değerleme ile öz sermayesi daha da artacak diye tahmin ediyorum
Ulan yanlizkurt bayağı bulandirdin beni harbiden
Şimdiye kadar neredeydin niye şimdi ciktin
TMSF iki ünlü markayı satışa çıkardı
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü`nü satışa çıkardı.
[https://imgfinans]
04.08.2020*Cuma*07:37
Güncelleme*:*04.08.2020*Cuma*07:37
TMSF'nin konu ile ilgili ilanı internet sitesinde yayımlandı.
Buna göre,*Royal*Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ,*Atlas*Halı Aksesuar ve Mobilya Sanayi Ticaret AŞ ve Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ'den oluşan Bütünlük 353 milyon*TL*muhammen bedel üzerinden satılacak.
Bütünlük, Gaziantep 4.Organize Sanayi Bölgesinde bulunan halı üretimine ilişkin (Royal Halı Fabrikası) mal, hak ve varlıklar, aynı fabrikanın kapalı alanı içinde BCF 2 adıyla faaliyet gösteren iplik üretimine ilişkin mal, hak ve varlıklar ile bu varlıkların ferî ve mütemmim cüzü niteliğindeki tarafı oldukları sözleşmeler ve bu sözleşmelerden doğan ancak başlı başına iktisadi değeri olmayanlar da dâhil olmak üzere diğer tüm mal, hak ve varlıklardan oluşuyor.
İhale 06.10.2020 tarihinde, saat 11:00’de “Fon”un Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/İstanbul adresindeki Konferans Salonunda yapılacak.
İhale kapalı zarfla verilen mali tekliflerin açılması ile başlayacak olup, açık artırmaya katılmaya hak kazananların listesi (Kısa Liste) oluşturulduktan sonra, açık artırma aşamasına geçilecek.
Venus V7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
teorik eşleşme tavan 2,32 800000 binbalış var
Tib satışı var da neden tavan açtı. Yaw kafayı yaktım geceden beri
Satışın detayı belli değil...Tib satışı mı normal satış mı açıklayıcı haber gelmesi gerkiyor!!!
Burada yorum yazan bazı insanlar özel bir görev için burdalar o yüzden herkesi kâle almayın derim
Yalnız kurt çok çalışmıştı sirkilemek için çok çalıştı milleti dökmek için yolla devam
Şirketi arayıp ulaşan var mi
yüksek abartılı hacim dikkat çekici :thumbdown:
Bu kadar işlem olması hiç iyi değil kafamda soru işaretleri oldu yalnız kurt
Nereden çıktın sen millet dökülüyor soru işaretleri çok innanki bilemedim yatırım danışmamda sözleri beni ikna etti ve satışı yaptım herkez hakını helal etsin üzülerek de olsa sattım hoşça kalın
Tib satışı muhabbeti 2018 den beri var ama zannetmiyorum. Kapalı zarfla ihale yöntemiyle satışta tib satışı olur mu bence olmaz. Ama bildiğim bir şey yok. Şirketi aradım bizim tib ile alakalı bir bilgimiz yok dediler telefon numarası kapta mevcuttur. TMSF nin açıklaması kadar bilgileri var. Biz yıllardır bunun için bekliyorduk. Biraz daha beklicez. Hayırlısı olsun artık.
ben az önce TMSF yetkilileri ile görüştüm.
görüştüğüm kişi tüzel kişiliğin satılmadığını; yapılanın sadece varlık satışı olduğunu; bu nedenle hissedarların durumunu etkileyen bir husus bulunmadığı yönünde bilgi verdi..
yalnızkurtlar avcunu yalkasın:)
Arkadaşlar biraz beyin fırtınası yapalım. Bugünki 3 milyon lotu kim aldı. Ky diyenler lütfen yazmasın 😊
Bir kere sabahki 720 bin lot kesinlikle vakıf ve ziraatte karşılıklı idi gibi orası blok duruyordu ytd
İnfo ve philipin sattıgı ytd
Bence takasın yüzde 40 yada 50 si bugün işlem gördü. 15 milyon halka arz edildi ama dışarda 6 ya da 7 milyon lot var. Diğerleri blokeli zaten. Eğer bugünkü hareket bir grup işiyse tahtanın yarısını ele geçirdi demektir. Bundan sonrası çok daha kolay olur. Elinde sağlam mal olan 100 bin üstü yani 10 kişi belki kalmıştır. Onları da dökünce sonrası fantezi olur bizim için. Kötü senaryoyu düşünmek istemiyorum. Umut fakirin ekmeği demişler.
Kesinlikle katılıyorum .Ytd
Siz harunu bulun tıb olayını size anlatsın. Zamanında çok haksızlık ettik ama haklı çıktı. Hatasi varmiydi elbette hatasız kul olmaz. Eğer bu yazıyı okursan harun gel şu insanları bilgilendir.
VIA_A3_Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TMSF de ulaşabileceğimiz bir numara var mı
Tam 1 ay gönce teknik güzel demiştim.
Ama kısmetten ötesi yok
Geçen perşembe Ereğli çok düşünce Royalları trade ettim.
hissesi olanlara hayırlı olsun
Not: Banvitinde çok borçu vardı. Satıldı 2 lerden 1.5 yılda 25 leri gördü.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Nihayet kap a da verdiler haberi.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/865279
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.