Emniyet genel müdürlüğü 1 açıklama ile bu haberi yalanladı.
Printable View
Global ölçekli yeteri kadar malı kitlediler se
Aynı şekilde ülke bazlı da malı kitlediler ise
Eksiler / Şelaler De Dalga boyu artacağını düşünüyorum 🤔
Can yakabilir eksinin boyutu
DOHOL GÜNLÜK
Cok iyi bir geri dönüş. Sanırsam bir banka hikayesi de var.
1.47 - 52 arası alım icin uygun duruyor kısa vadede.
Kritik bir yerde kapatmıs. Burası kırılmaz ise yükseliş devam eder.
,
1.73 üzerinde feza.
Fiyatından dolayı vadeli icin pek uygun değil maalesef.
[IMG]https://i.hizliresim.com/Lvk3IV.png[/IMG]
Emniyet Genel Müdürlüğü: 5 günlük sokağa çıkma yasağı iddiaları kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Bu asılsız iddialarda bulunanlar hakkında gerekli tahkikatlar başlatılmıştır.
Zabaha Kadar Dow Jonse
benzin ⛽ + odun ile gömçürmeye davet ediyorum
Global oyuncuyu 😀
Yarın Zabaha okkalı bir GAP olursa neden oldu demem
Dow icin 22.800 takip edilmeli 22.800 asagisi 22.500 ler daha asagi stoplos.. Ama şu anda böyle bir durum yok..ytd
Ariston yanlış anlama beni, senin gibi zeki biri bunu yapar mı?
Çok yavas girip çıksanda çok hızlı girip ciksanda hicbirsey degismeyecek
Senden önce yuzlerce kışı girip cikmis ve nefes yoluyla ortama virüslerini bırakmış olacaklar.
Hisse gibi düşün güzel bir liste yap 5/6 gün aralıklı online sipariş ver .
Kapıya karton kutu koy siparişlerin gelince onun içine koysunlar. Kutuyu evde güvenli bölgeye al,biraz beklet. Sonra icindekileri eldiven giyerek alıp sünger bez ve bulaşık deterjanı ile yıka.
Sonra onları buzdolabı poşetleri içine koy bir sure buzdolabinda beklet öyle ye. (Buzdolabına koyulmayanlari 2. Güvenli bölgende sakla)
Michigan ve Ohio da millet protesto ediyormuş...
https://www.youtube.com/watch?v=8EJcFsl4q8g
https://www.youtube.com/watch?v=EdkauH6NBzE
CORONAVIRUS UPDATE: https://abcn.ws/3baVdFu
COVID-19 infects 2 million worldwide.
Social distancing measures may be necessary into 2022, researchers say.
Bill Gates slams Trump's funding freeze.
Americans should prepare for 'another battle' with virus, CDC director says.
Çok dikkatli yaklaşmak lazım. Geçen izlediğim komplo videosunda, Honduras'dan ABD'ye yürüyenlerden bahsediyordu, fake ve kurguymuş, örneklerle anlatıyordu.
Linkdeki videoda kitlesel bir hareket yok gibi şimdilik, ama halk istedi biz de normalleşmeye başladık diyecekler muhtemelen alt yapı hazırlanıyor olabilir.
Memlekette çok fazla gıda şirketi var.
Rekabetçilik iyi ama etkin ve verimli çalışmak da önemli.
Büyük şirketler olsalar çevre ülkelerde de kendi markası ile varlık gösterirler.
Cocacola, Pepsi dünya çapında şirketler, yerel markaları da oluyor, Danone, Nestle, Unilever, Barilla vs keza öyle gibi.
Adamlar her ülkede belki %10 pazar payı alıyor, rekabet kurallarına takılmıyor ama dünya çapında söz sahibiler.
Kendi markan ile konserve, ketçap, meyve suyu satabilmen lazım. Discovery kanalda sanırım Heinz ketçap belgeseli vardı, Hollanda'ya giden domates ketçap olarak tekrar muhtemelen Türkiye'ye dönüyor.
Buna en güzel örnek NUTELLA bence
Fındik bizden gidiyor adamlar bizim kazandıgımızın kac katı kazanıyorlar.
Markalasmaya önem vermek lazım. Bu da kolay değil.
Mesela KUHNE. Avrupada her yerde var. Markalasmısta ama kimse bilmez Türk markası oldugunu.
Dardanel Ton var bazı yerlerde ama ton balıgında rekabet cok
Türk suları her yerde var.
Bizim burada ki LİDL her hafta bazı ülkelerin yiyeceklerini getiriyor. Mesela bazen Yunanistan geliyor
Ürünlerin hepsi türk kültürüne ait şeyler ama millet yunanistan sanıyor.
Lahmacun Baklava vs.
AB de olmadıgımız icin gıda ihracatı kolay olmuyordur
Mesela Türk marketler ürünleri Türkiye den değil Almanya dan getiriyorlar.
Alenichev yazinca banada enteresan geldi.
Acaba hamburgda ki turkler mı kurdu?
https://i.hizliresim.com/kujZDI.jpg
Herkes iş adamı olmak zorunda değil hatta iş adamlığı nesli bitebilir, girişimcilik esas, işe yarar bir iş kurduğunda profosyonel yatırımcılar gelip ortak oluyor bir süre sonra red edemeyeceğin bir teklif yapıp şirketini alıyor.
Paydaş ekonomisi diye bir şey çıkmış, borsanın yapısının yavaş yavaş o şekile dönüştürülmesi lazım. Aracı kurumlara bir kısım imkanlar verdiler, niyet var ama yol yordam tam belli değil gibi.
Mesela berber/kuaför zinciri yok borsada, o alan boş gibi.
Çeşit çeşit çiğ köfte, döner, pizza, hamburger zincirleri yanında nasıl görülmedi hayret bir şey. Bir kaç tane çok şubeli kuaför var ama kitleselleşemediler muhtemelen.
Kuaför zinciri yazınca 2009 tarihli haber çıktı
>>>>>>>>>
Kuaför çırağıydı, 30 ülkede zincir kurdu
FRANSA'DA yılın girişimcisi seçilen Franck Provost, iş yaşamına kuaför çırağı olarak adım atmış. 1975'te ilk salonunu açan Provost dünya kuaför şampiyonasında birinci olduktan sonra 1977'de ikinci salonunu açmış. 1995'te salon sayısı 20'ye ulaşan Provost ünlülerin kuaförü olarak tanınmaya başlamış. 2007 yılında dünyanın en büyük kuaför zinciri Amerikan Regis'in Avrupa salonlarını devralan Provost, dünyanın ikinci büyük kuaför zinciri haline gelmiş. 30 ülkede 2 bin 500 salon ve 20 bin çalışana ulaşan Provost, Cannes Film Festivali'nin resmi kuaförü. Hergün 150 bin kişiye hizmet veren zincirin geçen yılki cirosu 203 milyon euro.
>>>>
fikir varmış ama girişimci yok. memleketin problemi girişimci yetişmiyor.
https://hairist.com.tr/parlak-bir-gelecek/
Ya Marka alman 300 yıllık falan ama ürünler hep türk. Nar eksisi bile var ya. Yok yok. Ben hep alıyorum burada ürünlerini
Marka türk ile Alman markası ama ürünler hep türkiye de üretiliyor çok farklı şeyler.
Iphone ağırlıklı olarak çinde üretiliyor. Çin markası mı diyelim.
Hem Kuhnenin almanyada ne kadar üretim yaptigini bilmiyoruz.
Konu Sen türk markası deyince ilgimi çekti
Beyaz tv konuğu Kaan Sarıaydın yeni bir normalleşme süreci başlayacaktır, insanlar virüsle yaşamayı öğrenecek, diyor..korkmayın hayal kurun diyor..bu söz beni korkuttu:)
Sosyal medyada usd için düşüş senaryoları çizmeye başlamış çoğu kişi. Terste kaldıkları için ora çizgi bura fibonacci diye diye 6.92ye geldi kur. Ne yazık ki tuz koktu artık.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.