Bu başlığı şu anda 36 kişi okumaktadır. (6 üye ve 30 ziyaretçi)
SONKEZ, alper11, Aslan, carizma, fatih0653, Korkiplaani
Printable View
Bu başlığı şu anda 36 kişi okumaktadır. (6 üye ve 30 ziyaretçi)
SONKEZ, alper11, Aslan, carizma, fatih0653, Korkiplaani
Değerli Arkadaşlar,
Biraz önce telefonda toplantının devam ettiğini yarın açıklama yapılacağını söylediler.
Hepiniz için hayırlı bir netice çıkar inş.
İyi olur inşaallah adak adadım paramı alirsam bir kurban kesip dağıtacağım
1- toplantı yapılmış bu iyi
2- açıklama yarın bu iyi
3- patronlar isterse kurtarır bu iyi
4- BIST niye böyle yaptı ? Bu kötü
Geri dönmeyen donemeyecek durumda olandır. Kpholun ortakları rastgele insanlar değil.
Bunca yıl kphol diye bir şirketi faal gosterdiyseler devamını getirirler.ellerinde yaşatacak sermayeleri, şirketleri var.
kp holdingin, fiyatinin fezaya gidecegini anlayan karanlik eller, onunu kesti.. kucuk sermayeli sirketler ucuyor pytasada.. sonucta kent 1e 6 bedelli bolunecek.. ucuyor..kp holding planproje hazirlamis bedelli ile hersey cizulecekti, buna mysade etmediler..sirket sahiplerinde hissenin cogu onlarda , is olumluya donecektir...
Bu gün niye atmıyorlar bu kararları bir günü daha uykusuz geçireceğiz
Yeşil yatırım wowwo nün %50 ortak, kpholu kurtarmak için wowwo bile yeter.
Bitti mi ? Devam mı ?
Yarın ola hayrola demekten başka bir şey gelmiyor şu an
Arkadaşlar merhaba
Yeşil ile Metal maslak ta ortak Plaza yapmışlardı, şimdi ikisinin de şirketlerini kottan çıkardılar. Bu kadar tesadüf olur mu? Bakalım Metal ne zaman itiraz edecek. He birde Metal in sahibi kottan çıkarılmasından 1 gün sonra vefat etmiş.
Diyor ki bizim durum BIST in açıklamasıyla uyuşmuyor. Zincir gayrimenkul faal... Mali yapı sağlam...
Niye böyle açıklama yapsın ki ? İnşallah BIST durumu düzeltme fırsatı verir..
Bu arada KAP artık bunların duyurularını yayınlamayacak kottan attığı için. Genel kurul tutanaklarını web sitesine koyarlar herhalde.
SONKEZ kardeş sen yaz ya burayı boş bırakma burası sesizlesince aklıma olumsuz şeyler geliyor deliriyorum ya
Alabilirmiyiz paralarımızı sence yoksa kandilimizi avutuyoruz sen ne dusunuyorsun
Bunlar bizi oyalayıp simdi olay sıcaklığını koruduğu için bi açıklama gönderdiler eğer bu iş uzarsa iş kapanıp gidecek mi asıl o zaman ne yapacağız
Sizin de düşüncelerinizi almak isteri sayın carizma
Ben BIST yönetim kurulunun sehven yanlış karar verdiğini düşünüyorum.
Şayet kphol şirket ortakları işin peşinde olursa kesin dönüş olur
Nasil yani böyle bi karar sehven olur mu
Büyük ihtimal BIST te çalışanlar konuya hakim değiller.
Şimdi öğrenirler ...Kamil engin yeşil İstanbul'da tower 205 yapabilmisse kphol çerez gelir
Böyle bir hata olabilir mi bu kadar basit mi yani kaç gündür uyku uyuamıyorum battım diye
En basit düşünceyle pandemi döneminde hangi şirketler tam faal calisabildi ? Yapı satışları hangi ayda arttı ? Yani şirketin iştirak edinimi sermaye desteği için zamansal , ekonomik faktörler nasıl gozardi edilir ? Genel kurul duyurusu ? Yapılması ? BIST yönetim kurulu aceleci bir kararla niye böyle bir zamanlama yaptı ? Şirket hiç uyarilmadi ????
Şayet gözden çıkarılmış olsa idi Ortadoğu enerjiye para aktarımı kphol üzerinden yapilmazdi.
Tahsisli yapma ve iştirak edinme taahhutu verilirse tahtası fazla kapalı kalmaz. Örneğin wowwo ya ortak olma anlaşması yapılsa yeter.
Kardeş gönlüme biraz su serptin sagol ya
Siyaset desteği önemli.
2019 -12 denetim raporunun resmi sorumlu imzacisi Gülizar Tozar olumlu rapor veriyor. Aynı denetim raporuna istinaden bisten sutlaniyoruz.
Sanki ülkede euro dolar hiç artmamis, ekonomik kriz yok. BIST diyor ki sadece senin tipini beğenmedim. Ama spor kulüpleri devam...
Günaydın ortaklar güzel haberlerin geldiği umutla dolu olacağımız bir gün olsun hepimize.
İnşallah BIST randevusu gerçekleşir. kucuk yatırımcı olarak İşimiz zor. Şirketin mali durumunun kısa zamanda düzeltilmesi patronların keyfine kalmış durumda.
Salix invest de metal de benzer durumda. Peşpeşe gelince sanki bistte uygulamalarda yanlış bir yönetim anlayışı hakim gibi duruyor. Yasal durumu en iyi şirket avukatları bilir.
Günaydın arkadaşlar su bayram arefesinde cektigimize bak ya inşaallah duzelir hersey
Kâmil sözünün eri çıkacak mı bakalim
Bu arada kamilin ygyo'da 27,5 milyon lot hissesi var, yyapı'da var mı yok mu belli değil.
Yeşil Yatırım Holdingte ise 2,4 milyon hissesi var ve bir miktar sattı kısa zaman önce.
Paraları buna getirip %20 pay oranıyla bu hisseyi bir yerlere taşımak ister mi bilemiyorum.
Ne yalan söyleyeyim YEŞİL gibi bunu da 30'lu rakamlara çıkarır diye güvenip almıştım.
Ancak görüldüğü üzere kapkaça uğradık.