Göstere göstere...bu kadar da olmaz ki...
Nasil olsa kimse ses cikar(a)miyor.....(şimdilik!!)SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Göstere göstere...bu kadar da olmaz ki...
Nasil olsa kimse ses cikar(a)miyor.....(şimdilik!!)SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merak Ediyorum Ülkeyi Yönetenler mi Piyasayı Yönetiyor Yoksa Piyasa Oyuncularımı Yani Türkiyede Oluşan Verilere Güven Varmı Serbest Piyasa Varmı Bu Ülkeye yatırımcı gelirmi
Faizler düştü diye konut fiyatlarına %20-25 zam yapmışlar ve bankalarda kuyruk var ben bu işi anlamıyorum 1+1 ler 350 000, 2+1 ler 500 000, 3+1 ler 750 000 den başlıyor bu rakkamlar çok uçuk ve 15 - 20 yıl vadeyle satıyorlar millet bu kriz de bunları nasıl ödeyecek çooooook merak ediyorum.
Fiyatlar cok degil normal.ama is bulup odemek zor.
Pesin alınırsa normal .kredili zaten zor.
Gorevden alindi diyor isten cikartildi demiyor.
Sanirim vazifelerini istege uygun sekilde yapmadiklari icin gorevden alindilar. Guzel memleketimizin guzel bir kosesine guzel bir vazifeye!!! atanirlar...SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Milletin çoğunda sürü psikolojisi var. Yapar mı yaparlar YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
27 mayısta 380 bin olan takibimde ki bir ev, 1 haziranda 480 bin olmuş. Şimdi kredi çeksem ne...... yarar? Ama kredi çekip bu ve benzeri konutların peşinden koşan çoktur. YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece kredi oranı değil, alınacak konut fiyatının dramatik artışı ve kişinin alım gücü de önemli. Vasat ücretle çalışan bir insan için ne manası var kredi oranının. Kredi oranı düşünce millet ihya mı olacak. YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben olsam toki birlerce ev yapar her sehirde kiralik.bitti gitti.herkes kirada oturur.beyaz esyali.
0 stopaj li hesaplar vardi yillik .bunlar aslinda simdi cazip degil mi ? Misal banka 1 yıllık % 7 net verdi arti enf+3 .ee seneye enflasyon 10 olursa 13 faiz verilecek .Bu isi iyi araştırmak lazım .
Merhaba arkidişler,
Work Bank'ın ABD Doları için günlük ve aylık faiz oranını aşağıda belirtiyorum.
Günlük: %0,10
Aylık: %0,50
Hepinize selamlar
Nargile corona icin ideal.bol bol icsin Suriyeliler.
Günaydın Sevgili Forumdaşlar;
Bu sabah 2 bankadan paylaşılan dolar oranları:
Akbank 100k usd 32 gün ve üzeri vade de oran 0,60
Vakıfbank 100k usd 32-91 gün vade aralığında oran 1,25
1mio +
Finansbank 8.60 dcd opsiyon fiyatlaması 6.70 altına çok kötü.
Garanti 8 6.70 dcd altına opsiyon yazarak 10+ yapılabilir.
32 gün oranlar bürüttür.
Faiz yerlerde diye son 1 aydır bir miktar parayı vk6 fonda tuttum, borsa, altın veya btc de alım fırsatı gelir diye, maşallah hepsi ralli yaptı. Kaybettiğimiz faizle kaldık. Noolacak bu işler merak ediyorum
Türkiye'de bir gencin üniversitede istediği bir 4 yıllık bölüme girip, mezun olup, kendi alanında bir iş bulma ihtimali ~%1 [iyimser]
Pokerde en kötü el, en iyi ele iki kez üst üste rest çekse, ikisini de kazanma ihtimali %1.7...
O kalan yabancılar bıyıklı yabancılar
ASUS_X00IS cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
An itibariyle amerikan ve avrupa borsaları çakılmaya başladı şimdi eğer krediyle hisse alınmışsa altını da satıp krediyi kapatacaklar biz bu filmi daha önce görmüştük.
Kuvettürk mobil kullanalar varsa uygulamaya
"selim'e" sor bölümü eklenmiş.
Kim bu selim var mı tanıyan?:)