İsmi ünvanı değişmeden belliki bi halt olacağı yok
Printable View
İsmi ünvanı değişmeden belliki bi halt olacağı yok
İsim değişmesinin hisseyi yükseltmesi,mantık olarak çok saçma bence..zaten ne olmuşsa olmuş....ama bugün akguv de öyle bir habere denk geldim.sadece isim değişikliği olduğu için mi hisse kaş gündür hareketli,tavan tavan....
Üstat isim ünvan değişikliğinin çok önemli olduğuna inanıyorum bi çok hissede benzer duruma denk gelinmiştir bahsini ettiğin akguv holdınglesırken primleniyor fakat yakın izleme pazarında karsuan 7 lira civarıyken kağıdın adı ünvanı değişiyor ve Casa emtia oluyor ve daha sonra kağıt 20 li rakamlara kadar yükseliyor serve ne olur bılınmez fakat bu tarz durumlar kağıdın ileriye dönük projeksiyon değişime geçip potansiyel oluşabiliyor o yüzden bu pazardan çıkmadan önceki en önemli beklentisi belkide isim ve ünvan değişimidir olurmu bilemiyorum ama umarım olur bol şans
İnşallah öyle olur. Geçen haftalarda ,yarı yarıya ,son tepeden aldıklarını,zararına verdim...1,2 haftadır çok kastı...alici var gösteriyorlar,son anda o rakamın üstüne geçirmiyorlar,hatta altına atıyorlar...ne yapmak istedikleri anlaşılır gibi değil.
6.35 den 6 bin küsur almıştım...güvendik...ama sonra 6.03 den verdim...
VAY be nedır bu sessızlıgın serve neyı beklıyorsun artık canlansan
Şimdi gelen kap haberine göre veysi bey oğlunu yönetim kuruluna soktu
Bizim için çok önemli olmasa da manevi yönü bence büyük
Anadolu da kuraldır.Bir şirketi anlamak için yönetime bakarlar.Aileden biri yoksa o şirkete güven anlamında pek sıcak bakılmaz ancak eş,oğul,ız varsa durum farklı
Bilindiği gibi A.ş lerde önce kamu sonra özel tüm borçlardan yönetim kurulu sorumludur,dolayısıyla bu hareket veysi beyin burada güzel işler yapacağının göstergesidir(Ben zaten veysi beye ve yapacagı icraatlara güveniyordum ,bu hareket güvenimi perçinledi)
Cümleten hayırlı sağlıklı bol bereketli günler dilerim
Eşleşme 18 bin lotla 6,60 tavanda satısta kalan 21 bin lot civarı hadi hayırlısı
Eee normaldir,sonuçta ben varım.😭
teknıgı yavas yavas duzelıyor gercı yakın ızleme kagıdında teknık ne derece ısler bılınmez ama inş haftalık kapanış iyi olsun frıgodan sonra belkide bu pazardan cıkabılecek potansıyel kağıt olabilir bol şans
Kapta haber var.Sermaye arttırımı haberi tamamlandı,spk ya başvurulacak falan yazıyor. Hayırlı olsun.
Sayın Selcukoğlu ve SercaYolkan beyefendiler sizlerin burdaki yorumları hisseyi tasiyanlara güç veriyor ve yorumlarinizi görmek istiyoruz.
Diğer bir konuda servede gelen bunca güzel haberin hisseye etkusi 1 kademedemi olmaz. Acaba beklenen ve bilinen gelişmeler diyemi hisse hareketine bu haberler olumlu yansımıyor.
Selamlar saygilar. Cumlemizin Kurban Bayraminida şimdiden kutlarim. Aile efradlarinizla birlikte mutlu huzurlu bir bayram yaşamamiz dileklerimle. Kalın sağlıcakla
Sayın Garipoğlu merhaba! Ben de sizin ve tüm KY ortaklarımın bayramını kutlarım.
Buradaki dostlarımızın yorumlarımıza verdiği değerin farkındayım ancak her zaman yazamıyor insan. Sanırım sayın Selçukoğlu da aynı durumdadır.
Şu an içinde bulunduğumuz durumda daha yolun başında sayılırız. Acele etmeden/hatta hiçbir şey yapmadan beklemek gerek. Frigo'nun 1,5 TL den 34 TL ye gidişi 18 ay sürdü. Biz ise hikayemizde daha 4. ayımızı bile doldurmuş değiliz. Sizlere/ortaklarıma diyebileceğim tek şey SABIR.
Süreç içinde olumlu-olumsuz birçok haber gelecektir. Serve yerinde sayarken gözünüzün önünde hisseler uçup gidecektir. Ancak sabredip haber akışına serin kanlı kalabilen dostların Frigo'da olduğu gibi güzel karlar alacağını umuyor/diliyorum.
Elimdeki en büyük pay Serve'dir. Sebebi ise potansiyel/güven oranıdır. Beklemeye devam ediyorum.
Veysi Bey'in şirkete koyduğu para borçları ödeyip şirkete sermaye oldu. Ancak Kuvva'nın alımı için kaynağın nereden geleceği çok ciddi bir soru. Yol haritamızı büyük ölçüde bu sorunun cevabı belirleyecek. Ancak A dan B ye giderken yol doğru da olsa eğri de olsa ulaşılacak nokta değişmeyecektir. Bu sebeple vadenizi ve hedefinizi ona göre belirlemelisiniz.
Saygılar...
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kuvva gıdanın serve den hisse satın alacağını düşünüyorum
Sayın Taptuk bu düşünceniz gerçekleşirse A dan B ye gidişimiz hızlı ve dümdüz bir yoldan olur. Umarım gerçekleşir. Saygılar...
Selamlar sayın Garipoğlu
Öncelikle daha önce yazmış olduğum tüm beklentilerimi koruyorum ve ağustos ayının bizim için önemli bir ay olacağını düşünüyorum
Sebebine gelince malum tahsisli bitti ve bilançodaki kötü atıklar önemli ölçüde temizlendi,
Şimdi sırada kuvvanın satın alınması var(bazı arkadaşlarımın yazdığı gib kuvva bizden değil biz kuvvadan hisse alacağız)
Bu bize çok olumlu yarayacak çünkü muhtemelen büyük olasılıkla bilançolarımız konsolide olacak ve gelecek ilk dönem bilançolarda bile bunun net etkilerini göreceğiz(önümüzde benzer frigo ve dardanel bilançoları bizim geleceğimize örnek teşkil ediyor)
Ayrıca olası yurtdışı bağlantı haberlerinin geleceğini tahmin ediyorum
Bir diğer önemli beklentim de şirket isminin artık yapılacak genel kurulda değişmesi
Ben yukarda saydıklarıma %90 oldu gözüyle bakıyorum,kafamda birkaç süpriz daha var ama onlarda bende kalsın şimdilik)
Burada 12 aylık bilançoyu görmeden asla satmayı düşünmüyorum ama zaman ne getirir göreceğiz Allah ömür verirse
Yazdıklarımı lütfen kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın sonuçta bende yanılabilirim ve vebal almak istemem
Saygılar sevgiler
sayın selçukoğlu ve sercayolkan yeni patron veysi bey neden fade gıda gibi şirketini halka arzetmek yerine böyle bir yol tercih etmiş olabilir bu yolla cepten daha çok para çıkmıyor mu?
Çok iyi bir soru. Bizim verecek olduğumuz cevaplar tahminden öteye gitmez. Ancak cevap verilmesi gerekir. Sorunuzu hepimiz adına Veysi Bey'e(şirket maili) yönelttim. Bakalım cevap gelecek mi? Saygılar...
Teşekkürler.
Serve yakinda 6 aylik karini aciklayacak iyi beklentisi olan varmi
Ortada faaliyet yok beklenti de yok. Beklenti şu ki. kuvva ile anlaşma haberi,avrupa bölgesi bayilik haberi... gelecek vaad eden bir haber ile yürür. Zira.. 2020 içinde hiç bir bilanço bu hisseyi yürütmez.
Asla ytd. Kendi düşüncemdir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gelen paranin bir kismi ile borclar ödenecektiya ben belki bilancoyuds etkiler demiştim kendi kendime
12.55 te müthiş işlem oldu. Haber gelecek heralde.
Faaliyet raporuna göre 1.683.726 TL net kar var. Geri alınan(parası ödenmediği için) "Ofma Ofis Malzemeleri" hisselerinden kaynaklanıyor sanırım.
Gülümsetti.
Moral oldu.
Saygılar...
Evet sayın Monur. Bilançoya iyi yönetim etkisi olmuş.
Dünkü islem hacmi iyiydi demekki böyle bir bilancoyu bilenler vardi.sözüm onlaradir lütfen bizede önceden haber verinde böyle gelısmeleri sevinek veyaaa üzülek
Günaydin arkadaslar. Gunlerdir yogunluktan buraya giremedim ama cok sessiz kalmiş. Herkes satip gittimi. Satan varsa hayirli olsun . Tasiyanlarada bereketli kazanclar diliyorum. Ben taşimaya devam ediyorum. Bilgi paylasimi bizleri daha ayakta tutar. Gelecek gunlerin cok guzel olacagina inaniyorum.
Cumleten Selamlar.
Tahsisli sermaye artirimindan borclarin odendigini/ ödenecegini ve kuvva gidanin %45 oraninin satin alinmasi ile ilgili kap haberide gayet guzel.
Bir şirket yeniden doguyor vizyona kavusuyor. Yazdiklarim sahsi fikrimdir. Asla kimseye al sat tut yönünde bir tavsiyede bulunmam. Herkes yatirim kararini kendi verir.
Merhaba sayın Garipoğlu! Ben de taşımaya devam ediyorum. Yazacak bir şey yok. Hissenin nispeten durağanlaşması burayı da etkiliyor. Son haberde beklenen gelişmelere yer verilmiş. Sadece farklı olarak Kuvva nın alımı için 3.8 mn tl ayrılmış. Bu para Kuvva nın % 45 ini satın almaya yeter mi? Yeterse Kuvva düşündüğümüz etkiyi yapar mı? Yetmezse kaynak nereden karşılanır? Öyle ya da böyle yıllık bilanço sonrası pazar değişikliği var önümüzde.
Saygılar...
hissemiz tarihi zirveleri görüyor forumda çıt yok :)
demekki yeteri kadar topladı tahta yapıcı
inşallah artık gelebilecek kuvva gıda haberleri biran evvel gelirde yükselişi destekler
bizim frigodan neyimiz eksik
Merhaba sayın selçukoğlu! Teknik olarak ta çok uygunuz sıçrama için. Bir haber gelecekse bugün tam zamanı.
Saygılar...
https://i.ibb.co/4JCd7Zk/ayd-n-veli-...-bildirimi.png
% 5 sınırını geçmiş. Sanırım hissemize daha çok güvenmeliyiz.
Saygılar...
Evet Aydın veli serin borsanın eski kurtlarındandır.En son daghl de sınırı geçip açıklama yaptı yanlış hatırlamıyorsam.4 tl den 2 ayda 12 leri görmüştü.
Gerçi biz kişilere göre değil şirkete göre yatırım yaptığımızdan rahatça beklemeye devam
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Merhaba sayın selçukoğlu! Sanırım Garipoğlu da devam ediyor.
Satanlar da bereketini görsün.
Sadece bekleyerek, maksimum bir yıl içinde, Frigo gibi iyi primler yapabileceğimizi düşünüyorum. Nasipte varsa beraber kazanırız inşAllah.
Saygılar...