bu düşüşü fırsata dönüştürüp kendi adıma ufak ufak eklemeler için kullanıyorum bende. :ok:
Printable View
her düşüşü fırsat bildik aldık, en son 14 ağustosda 4,6 dan aldık. al la nereye kadar para falan kalmadı,biraz yukarı ivmelensede satsak, aşağı gelirse destek olurduk...
benim tam çözemediğim şey buranın speği neden bu kadar iyi rasyolara ve karlılığa rağmen ufak gel gitler dışında hissenin fiyatını yukarı sürmüyor yada süremiyor?
ne şirketler var bilançolarında sürekli zarar açıklıyor hele sporlar özsermayeleri ekside. normalde senin para vermen lazım şirkete o derece. ama gel gör ki 1e 5 1 e 8 yapıyorlar..
bizden kaynaklanıyor. arsanın yatırımcısı katolik nikahı kıyar gibi sarılıyor hisseye,kesinlikle satmıyor. adamlarda ne yapsın sallaya sallaya dal bırakmadılar...
Normal bir speğin ömrü kelebek kadardır. Hiçbir hisseye böyle uzun süre çökmez, misafir gibidir. Böyle sığ kağıtlarda aşağıdan- yukarıdan (Dünkü gibi) çizerek fiyatın istediği aralıkta kalmasını sağlayıp arada gelen, bulaşan küçükleri kovalar operasyon yapacağı zaman diliminde de bir süre yukarı çekip satar çıkar gider. Bu hepi topu6 Ay-1 sene içinde gerçekleşir
Bizimkinde peygamber sabrı var:) 2015-2016 dan beri muhtemelen aynı gurup karşılıklı al gülüm ver gülüm yaparak muhtemelen 1 kişinin talimatı ve aynı yöntemlerle 5 senedir küfür yiyorlar...
Şahsi düşüncem dışarıdan hiçbir Spek, hiçbir hisse ile uzun soluklu bu denli Katolik nikahı kıymaz. Tabi bu kişi şirkette söz sahibi tepe yönetiminde ise durum farklı. (Sonuçta bizler birgün çekip gidicez onlar kalıcı burada)
Bunun içinde elle tutulur esaslı birden fazla amaçlarının olması lazım yani attıkları taşın ürküttükleri kurbağaya değmesi lazım.
Şirket yönetiminin oldukça ketum, Artan karlılığa-gelişmelere kayıtsız ve yatırımcıya karşı umursamaz tavrı bu şüphelerimi canlı tutuyor.. Eskiden Serdar Bilgili'ye karşı takınılan-alınan bir aksiyon olarak düşünürdüm ancak sanırım fazlası var...
Patronlar topluyor başka kimse değil sök olsa aman aman kağıt 15-20 arası cosmustu şimdi aman yapmaya devam etsinler belli hareketleri yaptıkları ve ne yapacağı az çok belli olduğu için arsanda fırsat kacmadigi için son 6 ayda trade becerebildigim kadariyla iyi para kazandırdı.Genel kurulu bekliyoruz.Bakalim her zamanki gibi kopya aciklamama mi gelecek.ytd
Zeybek oyunundan harmandalina gecti. Yani oyuna devam
endeks düşerken 30 temmuzda 1120 civarında, arsan 4,97-5,56 arasında oynamış, 5,36 kapatmış.
bende aynı şekilde düşünüyorum. az bir ihtimal ama belki bedelsiz konusunu açabilirler. bence bedelsizde temettüde gereksiz, sonuçda fiyattan düşülüyo zaten. hele temettü,bana verdiği miktarın %17 sini vergi olarak devlete veriyo. kasada nakit olması daha avantajlı gibi.
Yaklaşık 3 aylık dönemde piyasa koşullarının da etkisiyle arsanda 2 kere 5 civarı al-6 civarı sat hareketi yaptım. Sonuçta arsan da uçan kaçan bişey yok kısa dönemde gördüğüm. Fiyat hızla yukarı çıksa bile illaki geri geliyor ve buda bize daha iyi noktadan bize maliyetlenme olanağı sağlıyor.
Tahtaci gece de çalışıyor sanirim. Yine kapanisa doğru hareketlendirir.
Biz de hissenin çekiciliğinin, cazibesinin artması için istiyoruz bazıları buna kıymet veriyor malumunuz...
Son tebliğe göre :
30 Eylüle kadar temettü veremezler zaten. diğer taraftan Geçmiş yıl karlarını biriktirme sebebleri, sermaye artışını (İç kaynaklardan) yapmak için. Daha önce Ekim 2021 Tarihine kadar sermayenin artırılacağı belirtilmiş idi. Evet, yakın gelecekte yapılacak ancak genel kurulda madde madde görüşülecek gündem maddeleri arasında bedelsiz konusu yer almıyor. Böyle önemli bir konuda neden Genel kurulda gündem olacağını saklasınlar, gizlesinler..
Hisse ye olan talebin artmaması için mi???? Olabilir mi olabilir bu firavunlar da artık herşeyi beklerim valla
Dur bakalım, İnsanol mu haklı çıkacak, Tarih mi :) İnsanol haklı çıkarsan, bende Tavuk gibi Gıdaklayıp Kurbağa bibi Vıraklayacağım Sana söz...
Cezamız bitti doğruları yazmaya devam.
Sayın editör neden yazıları siliyorsun. Başlarım böyle foruma.
Yabancının alış tarafına geçmesi tekrar 5 üzerine atmasını sağlayabilir. Ayrıca olumlu bir haberde hisse üzerinde baskı kuracak kadar lotu olan kimse yok gibi. Geçtiğimiz günlerde 300bin lot alış ile tavanı göstermişlerdi.
canım sıkıldı mail atayım dedim.
Merhaba Arsan tekstil yöneticileri;
12 yıllık arsan tekstil yatırımcısıyım, 1TL den başlayarak sürekli portföy artırdım. Enerji konusunda yapmış olduğunuz yatırımlar ve iştiraklerinizin muhtemel karlılığı cazip kıldığı için uzun vadeli yatırımcı olmaya karar verdim. Son yıllarda gelen bilançolarla (özellikle 2019 yılı, 2020-1 ve 2020-2.çeyrek) beklentilerimin yanlış olmadığını gördüm. Fakat son zamanlarda görüyorumki 3-5 aracı kurum tahtamızda kumar oynuyorlar.
*Küçük yatırımcıyı dolandırmak üzerine oynanan oyunlara dur demeyi düşünüyormusunuz?
*Sürekli kar getirdiğiniz halde temettü yada bedelsiz sermaye artırımına niçin gidilmiyor?
*Sürekli zarar getiren firmaların yükselişte olduğu dönemde karlılığı muhteşem olan hissemizin ederini bulması için planınız varmı?
Aşağıdaki klişeleşmiş cümle ile cevap vermemenizi rica ediyorum.
payları borsa istanbul ana pazar gurup 1de işlem gören şirketimizin paylarının fiyatı tamamen piyasa koşullarında oluşmakta olup şirket paylarının degeri fiyatı veya yatırımcıların yatırım kararları üzerinden etkili olabilecek her türlü bilgi olay ve gelişmelerin ortaya çıkması halinde şirketimiz trafından sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde kamuya gerekli açıklamalar yapılmaktadır mevcut durumda kamuya açıklam yapmamızı gerektiren herangi bir bilgi olayveya gelişme yoktur ...
iyi çalışmalar.
bu sefer oluyo galiba.
Gel gel olmasın??
Hava puslu, tam havası zira.
5'23 e 123 bin lot kuluçka senmi yazdın.
Satışı doldurdular fena yine aynı terane çıkmaması için ne gerekiyorsa yapıyor.ytd
İş Bankası yukarıya yazılan lotlari görünce tirsti yemiyor yukarı çekmek.ytd
Bu günde tirt önümüze bakicaz.Kasadaki paralara iyi bakın patroncuklar.ytd
İş bankasininda gücü yetmedi at hirsizlarina.ytd
Gedik yarın satmazsa haber kokusu almıştır.ytd
Doğal gaz dağıtıcısı olan biz kasamizda 100 milyon nakit olan biz heryil 60-70 milyon istiraklerden gelir eden biz milyonlarca değerde olan gayrimenkul olan biz kağıdı surunduren zubukler.ytd
İsyat her zamanki o...... Yaptı.
18.00 öncesi son anda biri 5,05 e sanırım 123.000 adet civarı hissesini satışa koyarak çıkışı tamamen kapattı.