Şu bedelliyle beraber kötü bilançoyu da aradan çıkartsa bari...
Printable View
Şu bedelliyle beraber kötü bilançoyu da aradan çıkartsa bari...
Bu hisseyi 13 lirayken önce kendisine ağa dedirten , fakir fukara babası dürüstlük timsali gibi marabaları tarafından tanıtılan kişi pazarladı ,sonra Meşe denilen sabaha kadar o pavyon senin ,bu pavyon benim dolaşıp eve gelince sabah namazına kalkın diye tweet atan kişi pazarladı
Benim bildiğim bunlar .. ve ikisi de tescilli olduğu için para cezaları alıyorlar ama pazarlama işinden vaz geçmiyorlar
şahsen bu para cezalarını ödediklerine inanmıyorum
Gerçekten yazık belki hisse de 8-10 lira maliyetle bekleyen bile vardır
Bedelliden girecek 180 milyona rağmen şirket değeri 460 oldu. Aralık ayında bile yani bu para girmeden önceki haliyle bile şirket değeri daha yüksekti. 21 Ekim 2020 tarihine göre bakır bazlı fiyat 1/10'a inmiş durumda ve bakır fiyatlarına göre tarihi diplerinde. Eğer bakır madeni yalan değilse ve patronun da dışarıda parası varsa bence bedelli sonrası hisse alımları yapmaya başlayabilir. Ben patron olsam rüchanları toplayabildiğim kadar toplar bedelliye katılırdım ama bunun patronu KY'nin posası kalana kadar suyunu sıkacak gibi görünüyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sn. Zelig, sizce maden raporlaması ne zaman tamamlanır?
Işık Ökte 2022 yılında özellikle petrol, bakır ve aliminyumda emtia balonu oluşabilir diyordu geçenlerde. Bu da zamanlama olarak denk gelirse 2022 2. yarısı avod rallisi olabilir bu durumda.
Ama öncelikle hisselerin patron tarafından adam gibi toplanması lazım, şu anda millet bedelli parası denkleştirmek için hisse satıyor veya rüchan hakkını satıyor. Umarım patron kendi olmasa bile en azından yancılarına ufak ufak aldırtıyordur. Hissede patronun desteklemediği bir rallinin olmasına ihtimal vermiyorum.
Hâlâ neden bu baskı
AA......k........larım
Gıda ve maden daha ne olsun
avod geldi aşka avodun aşkı bambaşka
putinin son açıklamaları sonrası borsa negatif. ama ben avodda takviye yapacağım. yatırım tavsiyesi değildir.
elimde 8 hisse var. üçe düşürmeyi planlıyorum.bie tanesi bu.
Darısı borsadaki diğer ambalaj firmalarına göre 2/3 ucuz kalmış
Üstelik te yıllıkta müthiş kâr yazan
BANTAŞŞŞ un başına
5.5 milyon lot satış var. Maden gerçekse patron niye çizmez bu satışları anlamak mümkün değil. Belki de bir kısmı patronun kendi satışlarıdır.
Yav milletin aklını bulandırmayın
Şirketin % kaçı dışarıda önce ona bakın
Kumun elinde o kadar varmış ki satsın
Şu maden işi çıktı çıkacak
Cümbüşe bakın ozaman
AVOD: Bugun 1.80 başlayan alımlarla 1.94 ü gçördü piyasanın özellikle BİST 30 hisselerine gelen satış dolayısı ile Bu hissede de tekrar geri cekilmelere neden oldu yinede günü pozitif kapatması olumlu..
Hissede kısa vadede gülük 1.95-2.03 üzerinde kapanışlar gelir ise orta ve uzun vadede düşüş trendini yukarı kırmış olacaktır..
yatırım tavsiyesi degildir..
AVOD:Haftalık 2.03 üzerinde kapanış yapması halinde orta ve uzun vade direncleri olan 2.80 ve 3.10 hedef olacaktır..
yatırım tavsiyesi degildir teknik analizdir..
Şİrketin genel kurulu mayıs icinde olması, 1 çeyrek bilanço sunucu ve Maden işi ile ilgili bir raporlamanın önümüzdeki günlerde gelmesi beklentileri hissede hareketlilik başlatabilir...
Asla yatırım tavsiyesi degildir..
seriler başlayacak sanki
Çok sağlam durdu
Vira bismillah
Maden haberi de yakın gibi
Yarınını düşünen kahraman olamaz!!!
179 000 000 civarı kasaya nakit girişi oldu
Borçlar ödendi
EEE DAHA:))
Arkadaşlar özelden yazıyor abi şirket nasıl güvenebilir mıyız diye
Ben de diyorumki unutturılan bir haber var
Koç kokuyu almasa girer mi bu işe
Koçun şirketi yaklaşık 1 yıl önce Avodla gizlilik sözleşmesi imzaladı
Bunu da düşünün...
3 aylık konsolide gelir 120 milyona dayandığına göre
Mangan cevheri satışları başladı:)))
Koç Holding iştiraki Demir Export A.Ş. şirketi ile...........
Dahasını da siz ?????
Benden bu kadar hoşçakalın:)))
Kurutulmuş sebze üretimi ve ihracatı yapan AVOD Gıda, bugün 5 kıtaya Türkiye'de ürettiği ürünleri ihraç ediyor. Katma değerli tarım ticareti konusunda Türkiye'de ilklere imza atan şirket, yeni yatırımlara hazırlanıyor. AVOD Gıda, 4 yıldır Ar-Ge yaptığı ve 16 milyar dolarlık vegan pazarına güçlü girmeyi hedefliyor
Sn. güven06,
Aşağıdaki KAPlarda 60 milyon TL civarında mal satmışlar görünüyorlar. Sonra da arkasından bu ve benzeri haberler ve hisse sürekli aşağıya düşmüş. Çok ilginç ;) O zamanlar dolar 8 TL civarıymış. Bu parayı dolara koydularsa 100 milyon TL yapar. Bir zahmet patronlar bu paranın birazını geri koysunlar ki hisselerine güvendiklerini görelim. Yoksa biz güveniyoruz o konuda sorun yok.
Yatırım tavsiyesi değil.
BURAK KIZAK:
23.03.2021 tarihinde A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. payları ile ilgili olarak 9,10-9,35 TL fiyat aralığından
2.578.518 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte. A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda ve Tarım
Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş.. sermayesindeki paylarım 23.03.2021 tarihi itibariyle %3,036 sınırına ulaşmış olup satış işlemi
tamamlanmıştır. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıda ki tabloda yer almaktadır.
NAZIM TORBAOĞLU:
23.03.2021 tarihinde A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. payları ile ilgili olarak 9,35 TL fiyat aralığından
4.079.512 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte. A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda ve Tarım
Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş.. sermayesindeki paylarım 23.03.2021 tarihi itibariyle %3,036 sınırına ulaşmış olup satış işlemimiz
tamamlanmıştır. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıda ki tabloda yer almaktadır.
Şimdi bardağın birazda dolu tarafına bakalım
Yaklaşık 1.5 yıl önce neden birileri 9-9.5 aralığından
Yaklaşık 2.5 milyon lotu aldı
Ve ya bu lotlar
Birilerine mi transfer edildi
11 yıl önce 1.25 civarında imiş 1 lotu
Yıl 1995 Hakkarinin dağlarında vatani görevimizi yaparken aklımıza kazınan kıymetli bir söz vardı
BEKLENEN GÜN GELECEK SE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR. TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
Nasip artık...
Yıl 2019 krom üretimi başlamış...
A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda ve Tarım Ürünleri AŞ; bağlı ortaklığı Hasat BNO Grup AŞ bünyesinde bulunan Muğla ili Köyceğiz ilçesinde yer alan krom ocağında, bugün itibari ile üretime başlandığını açıkladı.
Şirket tarafından 7 Aralık 2018 tarihinde kamuoyuna yapılan açıklamada, Hasat BNO’nun sahip olduğu Muğla Köyceğiz’de bulunan krom tesisi için ÇED, orman izinleri ve GSM Mülkiyet izinlerinin tamamlandığı ifade edilmişti.
1995 yılında faaliyetine başlayan İzmir merkezli firma, dünyaca ünlü bir fast food firmasının ABD ürün tedarikçisi olarak ön plana çıkıyor. Kurutulmuş gıda üretiminin tamamını ABD ve Avrupa ülkelerine ihraç ederek ülke ekonomisine döviz girdisi sağlayan A.V.O.D., gıda, madencilik alanında yeni yatırımlarla ve anlaşmalarla büyümeye devam ediyor.
Şirketin, Çorum Boğazkale’de bir de bakır projesi mevcut.
Bazı telegram gruplar Avod u yazmış bu hafta için
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Bu firmada spek var ise ona sesleniyorum
Sen bu akılla kendi işini kendin bozacaksın
Mızrak çuvala sığmaaaaazz
Üretiminin %90 ihracat yapan Avod böyle bir fiyata tam bir fiyasko
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Gıda yönü zaten tartışılmaz
Bakır bir yana
Krom üretimine başlandı diye biliyorum
Bugünkü hareket gıda sektörü hareketi gibiydi sanki. TUKAS, TATGD gibi hisseler de iyi kazandırmış.
Bir de şu bakır madeni raporu gelse de artık ayrışsa diğer gıdalardan. Önceki rapordaki 155bin ton bakır onaylansa yeterli.
Bakır: 9500$/ton
Dolar/tl: 16.6
Hisse başı 90 TLye yakın bakır. Ne kadarı çıkartılabilir, maliyeti ne olur onu da raporda söyleyecekler.