İşlem saatlerinde görebilirsiniz. Mesela şuan derinlik gözükmüyor öğlen 12:55'de bakarsanız tavanda kaç milyon var görebilirsiniz. Aynı şekilde sabah 09:55'de de derinlik gözüküyordu.
Printable View
Dün 167 lot taban olsa ne olur diyenler bugün satmış:)) [emoji23][emoji23][emoji23] alan satan Hayrını görsün 1 milyon alici kalana kadar buradayız inşallah
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tavanda 4,2 milyon alıcı bekliyor
toplam işlem hacmi 5,2 milyon
Saat 09:55 Satılan 3.5M Tavandaki adet 3.1M
Saat 12:55 Satılan 5.3M Tavandaki adet 4.3M
Satış emri verip de iptal eden-edebilen var mı normalde yasak
Borsada fiyat yoktur , trend vardır.Trend varsa fiyat önemsizdir.
Bizde verdik bereket versin. Bizden alanda kazansın inşaallah. Bakalım isbankasi benim 167 verecek mi. Bu gün almıştır herhalde malları
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İki kurumdan almıştım...bugün bende verdim...
Ancak y.krediden sattığım lot için 900 kusur lira..hesabımda gözükmüyor ...burut takastan dolayı mi acaba... Normalde sattığım bir hiise ,kullanılabilir bakiye de gözüküyor du ve başka hiise alabiliyordum..
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
fade 5,2 milyon tavanda...
hadi 3-5 demeyelim pamuk eller cebe :halay:
Benden buraya kadar, 5.62.
benden alan da kazansın..
is the average of five people around the human..
Ben vermem daha veren versin...
Tavan olmadığı günde alıcıyım
Hisse tek fiyat işlemde ve her işlem zamanında alıcı artıyor. Sabah 3.1 idi öğlen 4.2 daha demin ise 5.3'e yükseldi. Sabah iyi mal kaptı balinalar...
Spk okadar önlem aldiki sanırsin kent gibi 2 bin lira olmuş:))) vallahi bu spk bağımsız bir kurum değil, şirkete göre adamına göre patronuna göre belkide pozisyonlarına göre karar ve uygulamalar alıyorlar açık ve net ...
Bu başlığı 26 kişi takip ediyor, ziyaretçi azalmış gözümüz aydın. TKURU gibi olur inşallah :)
17.55 itibariyle 6.53 milyon lot tavanda
FADE Konsolide 2020/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -1974458 Ana Ortaklık Payları: -1974458
2.çeyrek kârı 2.880.000tl, ilk dönemde 4 m küsur zarar olduğu için su an zarar gözüküyor.Bilginize.
Mi 9 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın 9 lot yazayım bari tavan ve tabana :))
Ya alırız,ya satarız artık .
Bilanço gayet iyi. Esas faliyetten 10 milyon kar var. Avm deger düşüklüğünden zarar yazmis gecici bir kalem
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende yarın tavana 500 lot satış yazdım, şimdiden alacak olan hayrını görsün.
Kendi halka arz izni vermiş binlerce yatırımcı şirkete ortak olmuş hem şirket hem küçük yatırımcı hem sermaye piyasaları kazanmış.Durmadan tedbir kararları alıyor ama amacına ulaşamadı şükür.spk kime hizmet ediyor ben çözemedim.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtada gücüm olsa yarın sabah Taban açar sonra tavana kitler ne var ne yok toplar haftayı tavanla götürürdüm, zaten hissenin başına gelebilecek bütün tedbirler gelmiş...
8 milyon alıcı ile kapattı
Bu günün pastasını atabilecek var mı. İsbankasi bu gün mal almış mi. Bizlere borcu var da
O yüzden merak ettim.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançosu berbat bir şirketmiş nasıl oldu da tavan serisi çekmiş bu borsa da artık akıl kalmamış
TeşekkürlerRedmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünkü işlem hacmine karşı bugün tavan olmaz ise taban kaçınılmaz..
Bakalım dün vermedik iyi mi ettik kötümü?
Gecen yila gore bilancosu gayet iyi gelmis
Taban olacağına okadar inandınız yani :)))herşey güzel gönlünüzce olsun :))
Atalarımız ne demiş "umut fakirin ekmeği" :) ortalıkta biranda bu kadar ümitsiz insan ortaya çıkınca! bende ne yapayım belki O şahıslar alamamışlardır onlarda nasiplensin diye satışa koydum :)
NOT: Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, her yatırım kendi kararınızla alınıp yapılmalıdır.