TKF de başarılı bulduğunuz noktalar nelerdir ?
Printable View
Sn ibrahim 16 , 7.17 den aldığımın farkındayım. Şans... valör den kaybim bir gün az olsa yüzde 2 kazanç olacaktı
Oph bitirdi beni
Soru bana değil ama cevaplamak isterim.
Opsiyon mekanizmalarını iyi kullanılıyorlar ve riski nispeten iyi yönetiyorlar.
Özellikle sıfır türev kullanan diger hsyf göre.MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks özellikle bankalarda çok ilginç fiyatlamalar oluştu.Bistin bu yıl en çok düştüğü mart ayının bile altında fiyatlar oluşmaya başladı.Yüksek kur düşük hisse fiyatı yabancının lehineyken bu fiyatlardan hisse almamaları ilginç.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Osmanlı portföy hisse fonlarını başarılı bulmuyorum, düşüşlerde en çok düşenler arasında oph ve opı. Hisselerde ise yabancıların zararına satış yaptığı geçen hafta paylaşılıyordu, sanırım hala devam ediyor. Global piyasalar olumlu iken bu rüzgara katılamamak bizim piyasalar için kötü oldu. Yönetimin yabancıyı ikna edecek ciddi adımlar atması gerekiyor, ama pek böyle bir adım yok gibi.
Burda bir arkadaş vardı hisse önerisinde bulunuyordu bilgisi olmamasına rağmen nerde o gören var mı?
Fon tablosu yine gecikti
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türevde işlem yapıyorlar ama hedge konusunda başarısızlar.bist100 dışı hisselerle endeks ve fonlar kısa bir ralli yaşadı aldıklarını geri verdiler.Büyük meblağ ile fonlarda işlem yapanlar için zararı çıkarmak için zaman lazım.Mps ve oph gibi fonlar %7 zarar yazacaksa hissede işlem yapmak daha doğru.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valla biz bile hisse fonun yanına altınfonu, euro bond vs alıyoruz bu dönemde. Bir şekilde iyi kötü hedge yapıp zararı minimize etmeye çalışıyoruz.
Hiç mi akıllarına gelmiyor bunların? mutlaka geliyordur da uğraşmıyorlardır belki KAP a bildirim yapmamak için.
Ama özel portföyün olsa seve seve yaparlardı. Şu düşüşte bile altın dolar vs, artı yazdırılardı bu piyasada.
Çünkü orada performans ücreti alacaklar.
Bist bugünde kötü.
Banka ağırlıklı hisse fonu alınabilir mi ne dersiniz? Banka ağırlıklı hisse fonu hangileri alınabiir al unut olacak
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aes fonu 5 ay sonra kar yazmaya başladı bende
RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sonunda panik bitti, borsa rahatladı biraz
bu haliyle yeterli olmayacağını düşünüyorum, ama ilk satış paniğini frenlemesi açısından çok iyi oldu, kredileri azaltıp, mevduat faizlerini arttırdılar, rasyoyu da düşürürlerse biraz daha rahatlar gibi, aktif rasyo artışlarında borçlanma araçları fonları iyi getiri sağlamıştı, (kredi ve menkul kıymet portföylerini arttırma zorunluluğu olduğu için) bu adım sonrası ters etki olur mu göreceğiz.
Panikle satan yine kaybetti
Erdoğan: Türkiye adeta bir uçuşun içerisinde, gözü olup görmeyenler bu gerçekleri yanlış yansıtmaya çalışıyorlar
gozlugumu getirin..
Burada kısır siyasi tartisma yerine fon konusulsa.
Su an bazi bankalar Eurobond işlemlerini durdurdu.
bugun havada kötü bir koku var amerika tarafında haftalıkları uzatmazlarsa keskin hareketler olacak gibi...
Ak Portföy'e rağmen iyi sabretmissiniz tebrikler. Ben kota sıkıntısı varken zorla bir miktar alabildim.
Dipten yaklaşık %80 yaptı. Ortalama dusuremedigim icin su an kar %40'ta. Ben wti/brent kontratlarından ziyade DXY dan umitli olduğum icin tasimaya devam ediyorum.
Aes de hala 2500 TL zarardayim. Bi turlu eski seviyelerine gelemedi fon. Sebebini bilmiyorum eskiden brent 45 dolarken fon degeri daha yuksekti.
Bu arada ;
07 ağustos.....7.2661
06 ağustos.....7,1593
05 ağustos.....6,9872
04 ağustos.....6,9334
29 temmuz.....6,9372
28 temmuz.....6,8646
27 temmuz.....6,8354
24 temmuz.....6,8353
TC MERKEZ BANKASI saat 15:30 da açıkladığı dolar alış kurları...
Üstatlar dolar düşecek gibi orta vadede eurobond fonlarını ne yaparız o vakit?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eninde sonunda artacaktır üstat
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2. el piyasada yerli eurobond tahvillerinin tamamı ekside
Kur artışı olmasa toptan zarar yazacaktı yerli eurobond fonları
Anlık CDS ne alemde acaba
eurobond fonları da tahvil fonu mantığında değilmi..
nasıl tahvil faizi arttığında tahvil fonu zarar yazıyorsa..
eurobond faizi attığında da bond fonu eksi yazması gerekmezmi
bugün Türkiye eurobondları artı ve dolar kuru merkez bankası'nın belirlediği ölçüde %2 oranında neredeyse fazla bu nedenle iki yönlü getiri getirecektir.