Adamın kralısın Hatip!!!.. Şu benım kahyanın ifadesını alayım para için sana kıydı tırşik...
Tavanda da taban da halay :halay::halay:...
Satanların büyük bölümü 31-32 lotçular :)
Bakalım hafta sonuna çift hane girebilecek mi?
9.30 tl olmuş hayırlı olsun
Satıcılar hala fiyatı beğenmiyor...
Ben de beğenmiyorum çift hane olursa vedalaşacağım
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl soğudun mu lan biraz bari
burdakileri de böyle mi etkiliyorsun,o satmazsa ben satmam,şu satmazsa ben satmam :)) Satmazsan satma,kime ne :)
VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tek emir nezaman bitiyor
14 Eylül'de 1 ay tedbir konmustu.
SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz haberlere baktım 8 Eylül de kredi işlem ve brüt takas gelmiş. 14 Eylül de tek emir.
Bunu nasıl satacağız anlamadım. Son işlem 9.40 ken 9 liraya satış veriyorum. Sonraki işlem 9.60, benim işlem gerçekleşmemiş.
:halay::halay::halay:..
Ön görünüz nedir hisse ile ilgili.. uzun vade de prim yapma şansı var mı sizce
:halay:.. Ayın 14 ünde normal işlem başlıyor..
:halay::halay::halay:...
:halay::halay::halay:... Halaya devam kimse yok anlaşılan..
Yanlış konu pardon...
Yolun açık olsun dnısı... Teşekkürler...
Bu gün biraz stresli oldu ekran %3.7 eksi olmuş
Tavan serisi bitti mi ne dersiniz ?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gün Metin Aktaş Blomberg tv canlı yayında açıklamalarda bulundu.
Ne gibi konularda bahsetti bizide aydınlatırsanızRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni yatırımların bi kısmını bitirmişler hammadde yi artık nakit alıyorlar yılık %30 temettü vermek istiyor. Önümüz deki yıl yeni yatırımlar a devam edecekler. Ar ge önem veriyorlar. Güzel şeyler söyledi 3 çeyrek bilanço görmek gerek hatta yıl sonu daha önemlidir.
COVİD-19 tek kullanımlık ÇIKAR AT ÖNLÜK laminasyon makinası devreye alınmış (izahname)
Bence çok önemli adeta 2 . bir fabrika kuruluyor.
https://s10.directupload.net/images/201213/qi4f8pgp.jpg
üç aylık takas
Sessizlik iyidir....
Yeni halka arz olduğu için sessizlik var evet. Hisse biraz prim yapsa veya şirketten haber akışı olsa yatırımcıların bir fikri olur.yorum olur heyecan olur.
Ama şirketi takipteyim şahsen.
Ema enerji ile ilişkisi nedir.
Ema enerji ile ilişkisi 2009-2011 yılları arasına dayalı görünüyor. nerden mi biliyorum. biraz araştırdım.
ema nın referanlar kısmında görüyorsunuz. ayrıca şöyle bir sunum da yapılmış.sunumun 54. sayfasından ema ile ilgili bilgiyi bulabilirisniz. zamanında dinamik ısı alt yapısını hazırlamışlar.
https://docplayer.biz.tr/148463132-C...a-station.html