bir tek deniz bank kaldı sanırım hisseleri aktarmayan
Printable View
bir tek deniz bank kaldı sanırım hisseleri aktarmayan
Merhabalar borsada ne zaman işlem görmeye başlayacak acaba biliyor musun
1 lot hissem var. vakıfbankın karmaşık alış şekli yüzünden. 28.000 tl bağlamama rağmen tekrar ediyorum 1 lot hisse gelmiş. ben böyle karmaşık işlemin, vakıbankın, halka arzın, oyakın, yabancı seviciliğin... daha gider
hemen satıp hepsinden uzaklaşıyorum, dönüpte bakmam, bi daha da bunlarla işim olmaz
1ml tl'm olsa 30k için yatırım yapar mıydım? hayır yapmazdım
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Finans investtten alabilen oldu mu, ben de bir şey gözükmüyor
gedik ve halk yatırımdan arza katıldım. ikisinde de lotlar hesapta gözüküyor. (yanlış anlaşılma olmasın hesabın biri hanımın üzerine)
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
denizbank 355adet hisse geçmiş hesabıma
TEB den alan var mı acaba. yatırdığım para 810 tl eksik gelmiş geri. bu hesapla 90 lot aldığımı düşünüyorum ama henüz hisseler portföyde görünmüyor. aynı durumda olan var mı?
2000 adet başvurmuştum
60lot gelmiş
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben akbanktan aldım hiç hareket yok. ne hisse ne para çıkışı/girişi hiç bir şey. Sadece eski talebimi görebiliyorum.
Adamın biri 1 lot 1 lot talepte bulunup 100 lot almış.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim para geldi 2200 istemiştim yaklaşık 67 civarı olacak şekilde eksik para iadesi yatmış 600tl gibi eksik..
Ama lotlar yok görünürde Akbank için gelen giden olursa paylaşırsınız sevinirimSM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler yeni gördüm 66 adet gelmiş. SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tahminen kac tavan ceker arkadasalr zaten azcuk alabildik erken kaptirmayalim mallari
Sn. ft-2, yanıldığınızı kabul edebilirsiniz, bu erdemi gösterin. Az verdikleri falan yok. Talep neyse oranlayarak veriyorlar. Talep bu kadar olmasaydı hepimiz daha fazla lota sahiptik. Sonuçta herkes aldığı fiyatın üzerine satmaya çalışmıyor mu bu arenada. 9 liraya alan 3-4 gün sonra 12 liraya satıyor mu? Satabiliyorsa, yatırımlarını doğru yönlendirmiş demektir. Bilanço makyajlıymış, talep yapaymış vb. bunlar esas manipülasyona giriyor.
Yanılıyorsunuz. Norveç varlık fonunun portföyündeki hisseleri açık kaynaktan görebilirsiniz. Şeffaftır. Siz de basit ve kısa bir sörf ile bulabilirsiniz. Normalde uzun süre taşırlar ama birkaç haftada cari oran iki katına çıkarsa belki otomatik kar al emirleri çalışır onu bilemem.
Esen gibi olabilir 18500 e kadar tavan olabilir orada çözülebilir 17 500 düşebilir oradan alım gelir 22 ye kadar çıkabilir sonrası tekrar 17 olabilir
Merhabalar - acaba ne zaman işlem görmeye başlayacak bilgisi olan var mı ?
bir an evvel başlasa da bizim kayserili gofretçi de üç-beş prim yapsa
herkesin hesabı açılışta tavan yapsın 3-5 nereye kadar giderse,1 hafta 10 gün sonra iki katına satsın...peki yerli kurumsal yatırımcı,yabancı yatırımcı bizim gibi 9 TL den mi aldı? Hayır...işlem başlayınca adam 8,8.20,....8.50 den aldıysa neden 8.90'a,9'a,9.50 'ye vermesin ki?Onun için fazla hayalci olmayın...
Ya da şöyle diyelim: içinizde kimler işlem başladığı gün,ertesi gün tavandan alış girecek?
Linkteki bilgiye pay başına nihai halka arz fiyatı 9,00 TL olarak
belirlenmiş. Dolayısıyla hepimiz aynı fiyattan aldık diye düşünüyorum.
Bireysel yatırımcılar da fiyatı kendi girebilirdi.
Bu linkte de halka arz geliri yazıyor. Böylelikle toplanan gelir lota bölünürse 9 TL çıkacaktır.
Ft_2 başta olmak üzere algı yapmaya çalışanlar var arkadaşlar ayıp günah kağıdın sizde biliyorsunuz minimum bir hafta kilit olcagini burda kagit değeri felan son zamanlar açın bakın halka arz kağıtlar noluyor hiç bilmiyorsanız eminim 6_7 tavanda bile sizin gibi tipler almak için sıraya yazilcaksiniz ama burdan 3_5 lot düşsün derdiniz yazıklar olsun
Hisse 4 Aralık’ta işleme başlıyor
Kap : Kervan Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (Şirket) 51.750.000 TL nominal değerli paylarının Borsa dışında halka arzı tamamlanmış olup, Şirketin sermayesini temsil eden 187.500.000 TL nominal değerli payları Kotasyon Yönergesi'nin 8' inci maddesi çerçevesinde kota alınmıştır. Halka arz edilen 51.750.000 TL nominal değerli paylar 04/12/2020 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da 9 TL/pay baz fiyat, "KRVGD.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır. İlgili sırada maksimum emir değeri 3.000.000 TL olarak belirlenmiştir.
Ben Esen e benzetiyorum hatta Yurt dışı yabancı denilen kaynakların da yüzde 100 oranında karı görmeden milyon lotları satmayacağını düşünüyorum yani ilk 6 7 seans kimse mal alamaz sonrasında alma imkanı çıkartabilir diye düşünüyorum
Hatta bu hisse kendi sektöründe olan Kent gıda yı da yukarı taşıyabilir tavan serisi uzun sürerse
Tavan serisi başlasin artık.. en azindan Yüzde 30 verirler diye nakite gecip talep girdik. Neyse vardır bunda da bir hayır diyelim.
GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kervan Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (Şirket) 51.750.000TL nominal değerli paylarının Borsa dışında halka arzı tamamlanmış olup, Şirketin sermayesini temsil eden 187.500.000 TL nominal değerli payları Kotasyon Yönergesi'nin 8'inci maddesi çerçevesinde kota alınmıştır. Halka arz edilen 51.750.000TL nominal değerli paylar 04/12/2020 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da 9TL/pay baz fiyat, "KRVGD.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır. İlgili sırada maksimum emir değeri 3.000.000 TL olarak belirlenmiştir.
ilk gün 10 15 bin lot arası alım girerim