7.84 satis
7.66 geri alis vermistim
İkisi de calismis
Lotumuzu arttirdik 😀
Üstad,
vertu ve Hektaş ne gitti be.
Zamanında yazdık bunları 🤪
Bu robot supurge bomba birsey
Webster stayla; lütfen bundan sonra herkes piston beyefendi desin :kahkah:
Yıllık %811 getiri yeterli derseniz.
Şurayı arayıp doğu diyeceksiniz, uygunsa alırlar.
https://www.hedefportfoy.com/Iletisim.aspx
Yok %456 getiri yeter derseniz aynı yere kuzey diyorsunuz.
Bu arada TradingView'den bakıyorum da dövizler şelale deli gibi düşüyor. TL değerleniyor. Emtialar da artıyor.
Neler oluyor ey oynak beyim ey fanfinifinfon myfinans üstadım?
Oba nereye kayboldunuz lo?
2 saattir ses seda yok. Olmaz böyle.
Doğru söze ne denir :)
Günaydın oba.
Herkese bol kazançlar.
Yine sessiz kalmış buralar.
oba dow da nasd** ta da oynuyor para kazanmak kolay değil :)
Oynak beyim nerede benim!?
Saat kaç oldu tek post yazmamış.
Eğer yanlış hatırlamıyorsam ZPBDL yi ilk siz söylemiştiniz.
O günden bu güne size bununla ilgili bir vakıf olduğum bir inceliklen DUYGUSALLIKtan bahsedeyim.
viop tan mı kontrattan mı ne den oluyorsa. şöyle bir durumu var. bir bakıyorsun %5 aniden artıyor.. daha sonra akşama doğru normal fiyatına dönüyor. alıp yerine koyuyorsun. bugünde %6 yaptı 21,03 ten sattım. bakalım kaçtan alıp yerine koyacağız. foça beyi teşekkürler..
Usta teşekküre gerek yok. Burada herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Keza fonu bulan sizsiniz. Ben sadece nasıl bir fon olduğunu ve doğru kodunu ve basitçe işleyişini paylaştım. Kendim bir kere alıp satmadım. Siz kazanıyorsanız ben de mutlu olurum.
İnternette belli bir süre kullandıktan sonra o ürün ile ilgili kullanım görüşlerini paylaşırlar ya :) Sizden de böyle bir şey bekliyoruz o zaman. Bu BYF nasıl performans sağlıyor? Akşam al gündüz %3-4 kârla sat ve akşama yerine koy her zaman çalışıyor mu yoksa piyasalarda bahar havası olduğundan mı böyle?
12.9 dan fonet aldim
Sahbaturu sattim
Gulbaturu sattim
Tetikte kolonya bekliyeah
1515 e yapistircam
Biraz daha luks aldim
18.59 dan ismen alisi girdim ama almiyeah
Luks allah belani versin
-Eurobondların alıcılara getirisi 5 yıl için yüzde 4.90, 10 yıl için yüzde 5.95 düzeyinde gerçekleşti. Dünya çapında Hazine garantililer arasında en yüksek faizlerden biri.
GEÇMİŞE GÖRE DÜŞÜŞ YOK
-Türkiye risk primi ise 5 yıllık CDS’lerle 334 baz puan. Yüzde 1.096 ABD temel faizinin üzerine yüzde 3.34 eklendiğinde 4.44 ediyor. Türkiye’nin 5 yıllık tahvilinde getiri ise yüzde 4.90. Yani bazın 46 baz puan daha üzerinde bir gerçekleşme oldu.
-Peki bundan önceki 5 yıllık eurobond ihracında ne faiz verdik?
En son 6 Ekim 2020’de yapılan ihraçta CDS yüzde 5.03,
ABD 10 yıllığı yüzde 0.735 idi.
İkisinin toplamı olan 5.77’ye karşılık Türkiye 5 yıllık borçlanmasının getirisi yüzde 6.375 oldu.
-Türkiye yüzde 0.60 puan daha fazla faiz ödeyerek 6 Ekim’de 2.5 milyar dolar borçlandı.
Şimdi ise 5 yıllık borçlanmaya yüzde 0,46 puan fazla ödemeyi kabul etti.
MARTA KADAR BÜYÜK DIŞ BORÇ ÖDEMESİ YOK
faiz işe ne olur bugün ne dersiniz?
Luksu satsam yemin ederim taban yapar
Boyle sig bir kagit gormedim
Mk para ismene gitti
Kolonya parasi kalmadi