Hisse düşecek oluyor tak bir kap haberi patrondan. Kendine güvenen şirketin yapacağı işler değil.
Printable View
masal
rüya
bitti mi yani
yatırım tavsiyesi değildir
Zirveden alanlara Allah yardım etsin 🙏
Patron açığa satış var diye İnternet sitesinde duyuru yapmış. Suç duyurusunda bulunup kap açıklaması yapılması lazım diğer türlü, Danışıklı dövüş var gibi düşünülebilir yatırım tavsiyesi değildir.
Suçlama diye bişey yok düzeltmeyi bende normal karşılarım ama şirket hissesinde açığa satış yasakken birileri satıyorsa şirket suç duyusu da bulunur ve tahtayı satın alarak temizler açıkçılar daha yukarıdan maliyetlenerek açığı kapatır bu olmuyorsa danışıklı dövüş olabilir dedim ytd değildir
Fatih bey size dememiştim. Dış güçler açığa satıyor mealinde haberi sitesinde paylaşan patrona demiştim. Kap ata ata normalinde en fazla 4 katına çıkabilecek hisseyi 7 kat hoplatırken sorun yok da düşerken neden sorun olsun. Kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne niye inanmıyorsun demiş nasrettin hoca. Bu hisse de o misal.
Bofa ve deniz yatırım tavanı bozdu
Deniz yatırım dün de tabandan satmaya çalışıyordu vay amk
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tabana alış yazmadım dün tabandaki yığılmadan dolayı sabah taban açmayınca satış kademesinin zayıf olduğunu görünce 46 ya alım yazdım kademelerde 43.40 45 ve 46 alış imkanı verilmiş
Sitede yayınladıkları haberi kaldırmışlar.
Ama google önbellekte duruyor: https://prnt.sc/1195bvo
- Arzda anlaşmalı fonlara verilen mallar
- Patronların satış için hazırladığı lotlar
- Atılan kaplar
- İşlem gördüğü her gün ya taban, ya tavan olması
- Sitesinde yayınladığı haber (açığa satış var feryadı)
Aşırı çaba gösteriyorlar, patronları ve güzel ülkemin yetkililerini tebrik ediyorum. :)
Bence de patron sanki bu tahtanın spegi ama kaplarla iyi polisi oynuyor gibi
Bu primli fiyattan alanlar artık iyi düşünmeli. Kiminle evli kalınacak seçimidir.
Açılışta satmam gerekti kendi adıma hatalıyım
Durmadan KAP atarak fiyatı bu mertebeye (7 kat) şişirmeselerdi iyiydi. Düzeltti dediğimiz yer bile 4 kat yüksek. Diğer arzlar maksimum 3 katına çıkıp yarısına düzelttiler. 1,5 kat bile pahalı iken düzeltti dediğimiz yer 4 kat ne kadar çok yüksek.
Patronun acelesi varmış demek ki.
Acaba 73 den alan varmı
Mangal yüreklidir
SPK denen .... Lar varya her akşam bı kağıda brüt takas falan koyuyorlar.tedbirmis .tedbir öyle olmaz şimdi iptal et arzdan sonraki tüm işlemleri.yemez degilmi .bu arada bende trilc falan yok ha ve in sitemim spkya.
Kusura bakmayın da 70 de geldik burda yalvarmadigimiz kaldı satinndiye şimdi ağlayanlar boşa ağlıyor
Kontormatigi de sürekli ihale yeni iş ilişkisi kap haberleri ile 100 üzerine çıkarıp ordan yokuş aşağı saldılar. .bakalım nerede duracak. .bu ilacta da aynı taktik mi uygulanıyor acaba fikri olan var mı. ..ytd
SON DAKİKA
Rusya, Sputnik V için Türkiye ile anlaşma imzaladı
Rusya'nın geliştirdiği Sputnik V aşısının
Türkiye'de üretimi için iki ülke arasında anlaşma sağlandığı duyuruldu.
Güncellenme: 13:14, 26/04/2021
Haberler
Rusya’nın Doğrudan Yatırım Fonu (RDIF), bugün bir açıklama yaparak, ülkede geliştirilen iki dozluk Sputnik V aşısının Türkiye’de üretimi konusunda anlaşmaya varıldığını duyurdu.
https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/...aladi-6396829/
Yahu bırakın bu işleri asi uretecekmis mış.paraniza yazık etmeyin borsada o kadar güzel şirketler varken.yeni arzlara girilmez.99 yılında böyle yptilar duman oldu alanlar.ahada buraya yazıyorum 1-2 tllerde Cook beklersiniz.bir artog vardı yok diyarbakirda petrol bulmusta el altından bana bile geldi allahtan almadım.ne oldu kapandı Allah alanlara sabır versin.macerayami hasretsiniz.
Trilc hic yazan yorumlayan yokmu? Çok kötü bir hissemi bugün neden tavan yapti
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://tr.sputniknews.com/koronavir...ler-yapiyoruz/
Türk İlaç ve Serum Sanayi A.Ş. Başkanı Berat Battal, Sputnik Light aşısı ile Çumakov Merkezi'nin geliştirdiği KoviVak koronavirüs aşısını Türkiye'de üretmek için görüşme halinde olduklarını söyledi.
Sputnik'e demeç veren Battal, "Kovid-19 aşılarının üretimi şu anda çok önemli bir konu. Rus partnerlerle bunun üzerinde çalışabileceğimiz için çok gururluyuz. Görüşmelerin ana hedefinde, Sputnik Light aşısı ile Devlet Çumakov Enstitüsü tarafından geliştirilen ve Rusya'da tescil edilen üçüncü aşı olan KoviVak yer aldı" dedi.
Görüşmelerin hızlı ilerleyeceğini umduklarını ve düşündüklerini kaydeden Battal, "İyi bir başlangıç yaptık ve sözleşmeyi çok yakında, belki bir ay içinde imzalayacağımızı umuyoruz" ifadelerini kullandı.
Rusya Başbakanı Mihail Mişustin, 20 Şubat'ta KoviVak aşısının Sputnik V ve Epivakkorona'dan sonra tescil edilen üçüncü aşı olduğunu açıklamıştı.
Sputnik V aşısının tek bileşenli versiyonu olan Sputnik Light aşısı ise 6 Mayıs'ta tescillenmişti.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/938325
Rusya Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılarak halkın kullanımına sunulan CoviVac isimli inaktif Covid 19 aşısı için Rusya'da yapılan görüşmeler neticesinde; İnternational Research Institute for advance Systems (IRIAS)ile aşının Türkiye'de üretilmesi , ruhsatlandırılması ve dağıtımı için yapılacak olan final anlaşmanın temel esaslarını içeren mutabakat anlaşması imzalanmıştır .
Bedelsiz sermaye artırımı kararı alındı 11.5.2021 tarihli kapta bu konuda bilgisi olan varmı..%110 bedelsiz kararı neden kimse tarafından yotumlanmamis ben hisseye yeni girdim geriye dönük baktığımda yeni farkettim bu süper Bor haber ama hissede nedense tepki yok
SM-N970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sermaye artışı için 17 Mayısta SPK'ya başvurdukları açıklandı. Bu haber hiç hareket getirmedi.
Sonrasında aşı üretim haberi fiyatı 37'lerden buraya getirdi.
En baba haber, yani aşı üretimi haberinin teyidi olarak KAP açıklaması bu sabah geldi. Fiyat bir ileri bir geri, sonuçta ilginç bir şekilde eksi kapattı.
Aşı haberiyle uçması gerekirdi, ama bir gariplik var.
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gariplik OYAK'in elindeki mallardan kaynaklanıyor kısmen. Bu haberle -3 kapatmak ya acemilik ya da aç gözlülüktür başka izahı olamaz. Karşımızda, sağlık sektöründe iş yapan, güzel hikayasi olan bir şirket var umarım patron daha fazla aç gözlülük yapıp kağıdı mırdar etmez. Bugün ki hareket aç gözlü olduklarını gösteriyor. Önce yukarı taşıyarak sonra da açığa satarak kar etmeye çalıştılar ama akıllı olsalardı iki tavan yaparlardı sonrası zaten süzülürdü hisse.. Hayırlısı diyelim. Bir miktar aldım şimdilik zarardayim ama uzun süre tasimayi planlıyorum.
Bugünkü tuhaf hareketler...
Ne desem bilemiyorum. Saçmasapan. Açgözlülük evet bu harekete yakışır.
Bu hissenin tahtası arkasında duranlara değil de her hareketinden nemalanmaya çalışanlara geçmiş gibi.
Meğerse dün iyi günümüzmüş. [emoji3][emoji3][emoji3]
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba Sn. DrWho,
Bu hisseyi pek tanımıyorum. Halka arzda almamıştım. Sonrasında uzun süre tavan yaptığını takip etmiştim. O zamandan beri aşı beklentisi vardı. 40 civarına inince biraz almıştım, aşı haberi çıkınca arttırdım. Herkes gibi bekliyorum. Perşembe ve Cuma günleri tam bir hayal kırıklığı idi. Bilemiyorum, belki de hisse değerinden çok fazla fiyatlandığı için gitmiyor.
RTA ile çok farklı bir durum. RTA asıl hareketini 4-5 TL fiyattan başlayarak yapmıştı. Bunda 40 TL'den bahsediyoruz. Aynı etki olmasına imkân yok.
Şahsen fiyatın buralarda kalmayacağını düşünüyorum. Belki de işlerin mutabakat anlaşmasından daha ileriye gitmesi bekleniyordur. Onun için bekleyeceğim.
Teşekkür ederim, kaşla göz arasında kendimi bu hissede buldum. İnatlastikca da maliyetin arttı. Beklentiler konusunda benzer düşünmekle beraber Perşembe ve cuma günlerindeki hareketler tahtanın fazlasıyla spekülatif olduğunu gösteriyor. Bu hafta dengeye oturur umarım.
Hayatın doğal akışına aykırı işler oluyor, ama burası borsa. Bunun gibi daha neler gördük....