Daha neler görecez, yaşayacaz bakalım.
Printable View
Bu başlığı şu anda 132 kişi okumaktadır. (44 üye ve 88 ziyaretçi)
yetmez ama evet. 278 kişi gördü bu gözler.
Bu hareket bizde piyasalar açıkken olsa dolar 8 e bile vurabilirdi.
üffff üffffffff :) :)....
naci yandı...
yüzmeye giden krediler(mevduatlar)...
adaya vurup cuma ile mi takılırlar... :)
direk boğulurlar mı... bakalım...
işin sonunda yatırımcı kalır umarım :kahkah:
iğneyi kullanablirlerse başarı..
kullanamazlarsa...
aşı kıtlığı biter.. :))))) 80milyon tek doz
İyi bir gelişme neredeyse yok gibi...Brent Petrol toplam düşüşün %38 ini aştı, dipten çıkışta oluşan form da %100 ü aştı, üçlü mü 5 li mi muamma...cari açık, enflasyon...esteğin bütün kösteklere oranı kısaca mafiş..
https://www.tradingview.com/x/w2srEEPT/
malumlar gece gece yüzde 1 köpük aldılar.
yarın naciden en az 2milyar dolar swap bekliyorum.
hafta ve ay sonu.
ne olur ne olmaz.
kimin parasını kime swaplayıp kime sattıklarına hiç girmeyin.
ortam karışık.
Efendim, 6.5'lar görülebilir ve hatta 6.25'ten bahsedilebilir car curt.
Ulan embesil, senin hangi ekonomik dengen düzelmişte, kur 2-2.25 gayme geri gelecek?
Dolar gayme bir kusur gaymelere kadar düştüğünde, kerameti kendilerinden menkul sandılar, ahali de bunları bir bok biliyor zannetti.
Yarın nacinin şapkadan çıkacak tavşan, umarım havucu beğenir
yoksa uygun yere monte eder.. ;)))
carry tradeciler stoplarsa kötü...
bastır naci.. 7.32 :p
6.89 dan aldım, az önce 7.44 e sattım, yarın da 7.25 den alıp 8 e satacam..400 400..yapıştır. :cool:
Helecan geçti herhalde, çıkayım siteden de, 5 nci kitabı yazayım sabaha doğru bitiririm, anca...
Aynı zamanda faizde olduğumu söylemiş miydim, söylemiştim, benim 300 e aldığım araba 500 oldu onu şettirdim mi.. :oleyo:
HSBC, HSBC...yatacak yeriniz yok uleynnn (Kadir İnanır gibi okunacak)
yarına sakinler herhalde ama kimsenin ağzından artık 6.40 çıkmaz
haftaya ekonomi reform paketi mi açıklanacakmış :) büyüme odaklı. inadına kredi genişlemesi.. üstümüze dolar atın.
Daha dün o 400 bin alıp satana dedim uykuların kaçacak, öğreneceksin diye.
Bugün onun için sabah zor olur.
Bence sakinlemez.Artık dolarda baskının dikiş tutmayacağını anlayan yerli yabancı vatan hainleri,pardon yabancıları saymayın onlar zaten doğal olarak vatan haini her neyse tekmili birden dolara doğru meyil edebilirler gibime geliyor.E bizim merkezin olayı ne zorunlu karşılık akabinde faiz artırımı,ama bu sefer olay 2018 gibi değil ki ihracatı var,pandemisi var turizmi var o faizi artırımı da sıkıntılı olur.Yani her yol roma,bence yıl sonu dolar 10 lira olur.Bakın bu rakamı atmıyorum madem 2018 i simule ediyoruz orda 7.20 den 5 e 5 den 8.5 gitti yani aslında 10 bile insaflı.
Haa bir de göz koyduğu araçlar vardı 3 bin ve 5 bin dolar fiyatı artmışttı.
Bir tokatta buradan yedi sanırım.
öyle bi para yok atıyor o
para olmadığı içinde uykusu muykusu kaçmaz
onun taktik at yalayı seveyim inanmayanı taktiği
44.000 400.000 satanın ne iş var burada
yok 4 kitap yazmış
yok bilmem kaç ülke gezmiş
yok baktığı arabalara 5.000 doalr zam gelmiş
yok 750 ye aldığı ev 1 milyon 400 olmuş
ama adam 2000 li yılalrda asgari ücretle çalışıyormuş
çalmadın dolandırmadın alıp kaçmadınsa asagari ücretle nasıl yaptın bunları derler adama
Bu akşam olan Deniz üstadın dediği gibi ABD tahvil faizleri ile ilgili yani hiper enflasyon konusu. Bu iş küresel bir krizin başlangıcı olabilir. Bundan sonraki günlerde çarşı karışabilir. Dolarda yukarısı boş. Bi doları olan pişman bi de olmayan. YTD
ZAR +3.3
REAL +1.84
yılın ikinci çeyreğinde taper tantrum konuşuluyor.
dünya merkez bankaları AŞIRI gevşek bu paraların geri çekilmesi gerekiyor.
DÜNYADA bu kadar bol para varken halimiz böyleyse.
sonrasını yazamayacağım....
1,504 +0,115 +8,31%
us10y
Simdiye kadar onlarca paket açıldı...
İçlerinden ne çıktı dersiniz...!!!SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O değil de... ABD Brezilya borsaları falan kıpkırmızı .
Yarın BİST’e fena çakacaklar gibi duruyor.
Naci Agbal faiz artışı ile dolarızasyon ters şekilde bozulacak beklentisi tutmazsa iki kazık birden yemiş olacağız. İki yıllık vadede doları 7,25 kabul etsek iki yıllık enflasyon farkı 8,5 üstünde olur. Bence Naci Agbal belirli bir program ile kısa sürede çözerim algısı RTE tarafından olumsuz olduğu için damadın yaptığı ekonomi için daha faydali olarak görülmüş olabilir. Damat zamaninda göreceli olarak daha düşük enflasyon faiz ve cari açık vardı diyebilir.
Bakın net söylüyorum,ilk kez bu başlıkta net algı yapmaya çalışan birini gördüm,daha öncekiler dolar düşünce bir,iki dalga geçmeye çalışıyor dolar yükselişinde de;hayınlar-xzcdfg liler gibi abukluklarla kayboluyordular ama bu trliçe aynı HSBC hisse net şubesi gibiydi;bakın dolarımı bozdurdum,mutluyum,elinizde patlayacak,bakın bozdurun tüm grafikler düşecek diyor diye algı kasdı ama ömrü vefa etmedi:hah:dolardaki düşüşün canım.....:kahkah: