Pimapen boru ile taşınır mı acaba...
Printable View
Sevgili k,y kardeşlerim ne yazıkki ülkenin en stratejik kurumlarından biri bütün gelişmesi kanal ustanbula kaldi ,,,daha evvel dediğim gibi ,,,kesin bir karar olsaydı emlak gyo çift hane olurdu şimdiden ,,tam tersi yabancı kaçışı hızlandı ,,,temel analiz ,,,rusya resti çekti ,,şimdi ne olacak ,,emlak gyo daki sıkıntı kanal değil diğer varlık fonları sorunu ,,şirketin kötü yönetilmesi ,,,geçen sene 10 katrilyonluk konut satıldı ne oldu ,,tarihinin en kötü bilançosu geldi ,,sarıyer iş anlaşması bi şey ifade etmiyor ,güven yok çünkü ,,,Türkiyemizin kaynaklarının denetli ve iyi yönetilmeye ihtiyacı var ,,,normalde iş piyasasi için acil alt binlerce iş kolu ve milyonlarca işgücü sağlayacak inşaat piyasasını hareketlendirmek zorunda yönetenler ,,,sonra teknoloji finans fen bilim biyokimya artık bir gelişim sistemi kurmak zorunda ,,bakin son teknolojik siha lar yüz akimiz, ,demekki oluyor ,o başarıları yakalayacak genç akillarimuz var ,,özel sektör böyle ,büyük gelusim içinde ,,örnek öncü olması gereken hatta son 10 yıla kadarda öncü örnek taşıyıcı olan varlık fonlarının özellikle son 3 yılı ülkemizde de çöküşü etkilemiştir ...emlak gyo da bundan pay alıyor sorun bu ,,sonuç emlak gyo nun kaderi kanala bağlandı rusya resti başladı ,,,kanal kesin olsaydı emlak gyo çift haneye ycardi diten bir finans ustaları yorumu var ,hele yabancı hiç jacmazdi diten ,,,iç piyasaya gelince uljenin hali ortada covid sarmalına sokulan bir sistem halk canıyla uğraşıyor artık ,,Turkiyem ve Anadolu mun güzel örnek vicdanlı insanlarına Yüce Allah yardımcı olsun ,,
İstanbul Başakşehir'deki Avrupark Poroje'sinin son kısmının Kısmi Kesin Kabul Tutanağının onaylandığı açıklandı.
o İhalesinin 2. oturumu yapılan İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesinin, Yüklenici Eltes İnşaat ile imzalandığı, Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri'nin 3,1 milyar TL olduğu açıklandı.
Tavan olur mu
Kanal İstanbul dan çıkan harfiyatla Karadeniz kıyısı açıklarında E.Konut adası yapacağız dense bile vaktinden önce hareket başlamayacak...
Latif o gün genel kurula gitseydi burada söylediklerini orada söyleseydi �syan edip elini masaya vursaydı şimdi hisse 4 liraydı
Gitseniz de Bir Şey Olmaz Elektronik Oylamada Milyon katılım ve oylamada Genel kurul oylamalarına Hiç bakmadınız mı
Burada Geyik muhabbeti Yapıyorsunuz.
https://www.kap.org.tr/tr
Emlak konut 2021 Mart Genek kurul toplantısı tutanakları
Yazın Google yazın Oradaki 9/2 tutanaktaki
4.393.737 ret oyuna Karşılık 2.272.343.249,98. Kabul oyu ile Oyçokluğu ile okunmuş olarak sayılmasına Karar verilmiştir
ekgyo 1- kanal istanbul civarı en büyük arsa sahibi ol,2- kanal konut projeleri için asansör şirketi bile kur,3-kanal Projeleri fin. için arsanı milyarlarca tl ye sat,4-usd bazında halka arzdan beri dibindini yap. 5- T.C. tarihinin en büyük projesine ramak kala fiyat 1.85 şaka!
Genel kurul toplantısında çıkan tutanakları 2021 Mart ayı Genel kurul tutanakları diye girersen hepsini görürsün
kanal diye diye ky in kanalına girdiler
1.88 den girdim ben bile zarar ettim
Her bakımdan zor zamanlardan geçiyoruz, Allah milletimizin yardımcısı olsun.
Malum kesimler dışında ülkede bir Allah’ın kulunda huzur yok..
Gülmeyi, eğlenmeyi, sevmeyi unuttuk😢
Ama, aşacağız Allah’ın izniyle..
Kanalda sızıntı mı var devamlı düşüyor kanal kağıdı
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu tahtada giriş çıkış yerlerini iyi yapamazsan meletirler...
Altıay zopa yediydim ben, sansa biraz yükseldide malı Tavandan 2.60 dı sanırım verdim kaçtıydım.
Tekrar yavaştan almaya başlasam mı diye içimden geçiyor 1.75 makül gibi geliyor ama bilemedim yine altıay zopalarlar mı ki
11 Mart’dan bu güne %25 içerdeyim😳
Zarar %40
Yük Ağır olmazsa yol almaz
Kanal İstanbul.. yatırım yüzünden kan alıyor
Adı üstünde kan-al
Kanal askıdan inmedi mi hala
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumhurbaşkanlığı kabinesi sonrası açıklama:
- Hafta sonu yasak
- Hafta içi akşam 19 ve sabah 5 olmuştur.
- Şehirlerarası seyahat yok.
- 65 yaş üstü ve 18 yaş altı toplu taşıma yasağı.
http://www.ngazete.com/katar-tvlerin...ari-74327h.htm
Katarda bile reklam varmış...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Ne tavanı arkadaş 1,79 olmuş hisse yerlerde ya rezil olduk paramızla ben böyle birşey görmedim hayatımda mecbur bekliyoruz gene
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam daha nerden alıcam çokta yüksekten yakalanmadım ama öyle veya böyle bu kanalı yapıcaklar Çinliler ile anlaştılar bu sene içinde ihale olur merkez bankası başkanı görevden alındıgı kararnamede en dikkat çekici madde kanala devlet garantisi verilmesi meselesiydi yani ne demek istiyor Ak parti eğer ben gidersem dahi devletten paranızı alıcaksınız ey müteahitler yani bu durumda Kemal Kılıçdaroğlunun mütehitleri tehdit edercesine paranızı vermeyiz açıklaması boşa düşmüş oldu.... Ben iş üstlenicek olsam kaçırmam bu kanalı çimento vs. ne olsa girerim devletten alırım paramı diye düşünürüm bunun dışındaki makro riskler zaten var ve bu riskler bankacılık sektörünü süründürdügünü görüyoruz ama yine de bankalara göre bizim hissemizde en azından bir hikaye var bankalarda ne var TARİHİN EN UCUZ gibi bir lanse etme meselesi var... bir hikaye yok gibi duruyor
Anlaşılan herkes Mutlu Zararını çıkarmış ve Kimseler yok
10 TL olursa afyon termal otellerine giderdim.kısmet bakacağuz
Erdoğan'a ilk yöneltilen soru Kanal İstanbul ile ilgili oldu. Dev proje için "42-43 km uzunulğu olan kanal burası, bu kanalda Karadeniz’i Marmara’ya bağlıyoruz" diyen Erdoğan, şunları söyledi:
"Bununla birlikte de tabi Karadeniz’de ve Marmara tarafında gelen gemilerin oralarda bekleme beklememe bu süreçler hepsi bizim kudretimizde. Tabi bunun Montrö ile yakından ve uzaktan alakası da yok. Montrö, İstanbul Bogazı ile alakalı sözleşmeydi.
Dolayısıyla burada kendi bağımsızlığımızı kendi egemenliğimizi tamamen tesis ettiğimiz bir eser kazandırıyoruz. Şimdi Montrö ile yakından uzaktan alakası olmayan Kanal İstanbul ne yapacaktır? Çok daha huzurlu rahat olacaktır. Kanal İstanbulumuzu, İstanbulumuza kazandırdığımızda İstanbul çok çok büyük bir zenginliğe kavuşmuş olacak ve İstanbul Boğazı da çevrecilik açısından ciddi manada rahatlayacaktır."
Reis. Kararlı.......
İstediği kadar kararlı olsun.
Ben ihaleyi yapıp kazmayı vurmadan inanmam.
Bu EKGYO 2.75'ten geldi buraya.
Daha 2 TL'yi geçemiyor.
Ama kabahat bizde.
Deniz, A1, Tacirler, Gedik vs cirit attığı ve öküzün trene bakar gibi izleyen bir kurumun olduğu yerde yatırım yaptık.
Az bir şey kar edeyim satar çıkarım.
Sonra kanalı tepe tepe kullansınlar.
Latif, nerede... İnat etti gitmeli genel kurula şimdi hissse okyanusta fındık kabuğu gibi
Latif telefonu aç şirkete bildiklerini söyle yol göster onlara bu işi bilmiyor ki onlar atif yaparsın kurtar bizi battık batıyoruz imdat
latif arazi