ilave hatlar, güya açılmalıydı çoktan. tamam öngörülemeyen bir sürü olay olmuştur kabül ama öngörülemeyenide öngörüp tahmin versinler, bir zahmet.
saygılar, YTD
Printable View
ilave hatlar, güya açılmalıydı çoktan. tamam öngörülemeyen bir sürü olay olmuştur kabül ama öngörülemeyenide öngörüp tahmin versinler, bir zahmet.
saygılar, YTD
4 ay içinde mevcut kapasitesinin 3 katı kadar yatırımını tamamlayıp devreye alacak olan, pazar sorunu olmayan, satışların yarısı yurtdışı olan, hammadde maliyetinin %80 i tl ile, satışlarının büyük kısmı usd ye endeksli olan bir şirket için bu fiyat düzeyleri güzel fırsatlar sunabilir bence.
Çok değil 6 ay sonra meyveler toplanmaya başlayabilir.
Battıysak bana da haber verin dostlar.. ebemize göz diktiler sanırım.. sabrım tükendi, millet aya çıktı biz yaya
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir düzeltme yapalım. Üretim hattının 3-4 katına çıkması, üretim ve satışların aynı oranda artmasını sağlamıyormuş. Ütetimde maliyetlerin düşmesi ve karlılığın artırılması için yapılan bir yatırımmış. Bu bilgilere bizler gibi yatırımcı olan arkadaşlar sayesinde ulaştım. Şirketi defalarca aramama ve mail atmama rağmen ulaşamadım. Bu forumda ki arkadaşlardan yatırımcı ilişkilerine ulaşabilen var mı?
Bu sonuca nasıl vardınız ? Ali Ercan'ın kendi konuşmasını yukarıda özetledim. Faaliyet raporu da benzer şeyler söylüyor. Yatırımcı ilişkileri bir keresinde lütfedip emaile cevap vermişti, artık onu da yapmıyor. Zaten cevabı da "bir şey olursa KAP'a bildiririz" şeklindeydi.
Son zamanlarda yok hiçbir maile cevap alamadım ölü taklidi yapmaya başladılar. Ancak son dönem asgari ücret yükselişi doğal gaz ve elektrik zammı rüzgar çok da lehine esmiyor. Üretim bantları sürekli erteleniyor ortada bilgi yok böyle sürünmesi bu şartlarda doğal. Bence değerli şirket sabırla beklerim ytd
Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
An itibarıyla 12,42 oldu, hayırdır inşallah. 12.40'a yazdığım satışı son anda sildim bakalım :)
Eveeet, beklenen diğer kazık da geldi. Q yatırım 48.000.000 adet hisseyi bir tarafımıza sokacakmış.
Yalancılar, üçkağıtçılar ve dolandırıcılar tarafından yönetilen bir şirket daha.
Hep söylerim. Start up'lar hariç hırsız, arsız ve dolandırıcı olmadan bu kadar zengin olamazsın!
Önce sahsi hisseleri sahibi olduğun diger yan şirkete devir et. Sonra o yan şirket bu hisseleri borsada gelene geçene satsin.
Sorarlarsa ben satmıyorum şirket satiyor.
Sosyal medyada Ali Ercan a millet iyi saydiriyordu gerçekten hakliymişlar...
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hedef portföy Qua hisselerini satacağını bildirmeden hemen öncesi ve sonrasında 13 lü fiyatlardan 10.50 lere çakılmıştık. Onun kat be kat üstü 48 M hisse için bakalım daha aşağısını da görecekmiyiz?
Bugün ki kapanışa göre satılacak hisslerin toplam ederi : 48.000.000*12,43 = 596.640.000 TL
Yaklaşık 600 milyon TL lik satış yapılacak demektir. BU da sadece anamızın değil tüm sülalemizin ırzına geçecekleri anlamına geliyor.
Borsaya kote olduğundan beri her vaadi ve sözü yalan olan bir hırsızın şirketinin hisselerini alırsan işte böyle bana da bu saatten sonra tecavüzden zevk almak düşer!
Yaptığım araştırmaya göre güzide bir ilimizin çok zengin ailelerinden biriymiş bu 'T. COŞKUN' ailesi. İşlerini iyi yaptıkları ve tecrübeli oldukları çok belli. Ustaya saygı !!
Gerçekten bu kadar hisseyi (48 milyon) satma niyetleri varsa Katarlı Bae li bir fona satsinlar. Belki yeni ihracat kapıları bile açılır böylece.
Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://gazetebanka.com/iran-dogalga...rteledi/13679/
Saygılarımla
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oynamasını bilmeyen kız "yerim dar" demiş; yerini genişletmişler, "yenim dar" demiş.
Yalnız doğalgaz kesintisinin hemen bitebileceğini hesap edememişler sanırım. Bakalım şimdi ne yapacaklar :kahkah:
https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...sladi-6903801/
Tam da yazmak istediğim mesajı yazmışssınız. Doğalgaz verilmeye başlandığına göre Pazartesi günü şu ünlü fırını ateşleyecekler mi çok merak ettim şimdi. Malum Eylül ayından beri şu ünlü fırını bekliyoruz. Yoksa bu defa faturayı ödemeyi unutmuşuz mu diyecekler? Şimdiye kadar hiçbir sözleri doğru çıkmadı, bakalım bu defa ne olacak merakla bekliyorum.
2 haftadır yazan olmamış foruma. Herkes terk etti hisseyi sanırım. Demek o yüzden gitmeye başladı.
Yorum yazmak için yazayım, :kmk: ben buradayım ama yazacak bir şey'de yok, şu an için hikayesi sadece kapasite artışı ,onun içinde yorum yazmaya gerek yok, o kapasite artışına kadarda bekleyeceğim. üretim kapasite artışını 3,5 4 katına çıkmasını görene kadarda hisse ile vedalaşmayı düşünmüyorum.
ha bu arada finansallarıda gayet iyi, umarım bu şekilde devam eder. net kar marjı %27 civarı, böyle devam etmesi dileğimle.
saygılar, YTD
kapta haber var şirket 48.000.000 lot daha hisseyi pay senedine çevirecekmiş gibilerden.
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şeyine şey etsin..
Güya yeni hat açacak hisseyi baskılıyor..
Ama gerçekten satarsa ardyz gibi olur sonu..
Önce halka açıklığı artar.
Sonra bedelli çakar..
Sonra karı alt şirketlere aktarır..
Sonra sattığını aşağıdan toplar..
Bu şekilde geçinen çok şerro patron var bistte....
Niyet önemli...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adalet olacaksa en azından yetkililer bu İmtiyazlı ortaklığı iptal ederek başlayabilirler..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet, bizim borsa isimli kerhanede KY düzülür. Burada yatırım falan yapılmaz. Yatırım yapılmak isteniyorsa altın alınır, gümüş alınır, dolar alınır, bitcoin alınır vb. Alın birşeyler ama bu BIST denen kerhaneden uzak durun.
Birkaç yüz şirket var borsaya kote. İstisnalar haricinde ezici çoğunluğu hırsız, dolandırıcı ve ahlaksız. Bütün dertleri insaları söğüşlemek. Asla doymak bilmezler. Asla dur'u bilmezler. Asla ben kazanayım, bana güvenip zar zor biriktirdiği parasını şirketime yatıran adam da kazansın demezler. Sürekli bir dalavere, sürekli bir üçkağıt, sürekli yalan vaatler..
Qua denen sadece yatırımcıya Hayal satan yapıya gelince, borsaya açıldığından beri her vaadi yalan olan bir şirket. Eylülde ilk yatırımı devreye girecekti, ne oldu? Yalan oldu. Kasım ayına ertelemişlerdi ne oldu? Yalan oldu. Doğalgaz kesintisi sona erince fırın ateşlenecekti, ne oldu? Yalan oldu.
Şimdi birileri diyecek ki kardeşim adamlar sözlerini tutamadı çünkü Covid var dünyayı etkileyen.. Böyle düşünenlere sorarım:
1. Qua denen Hayal Satan yapı 2021 yılında, yani Covid ortaya çıktığından bir yıldan daha fazla sonra borsaya açılmadı mı? Sürpriz olan ne?
2. Qua denen Hayal satan yapı yatırım kararlarını alırken ve tarih verirken Covid yokmuydu? Eylülde kapasite artışı yapacağız, yılsonunda da 2. artışı hayata geçireceğiz derken bir yıldan fazladır süren Covid etkilerini göremediler mi?
3. Qua denen sadece Hayal satan yapı Eylüldeki kapasite artışını kasıma ertelerken Covid'in biteceğini mi düşünmüştü de ertelemeyi Kasım ayına almıştı ki 2022 Şubat'a geldik halen hiçbir şey yok...
Yani, Qua denen hırsız, dolandırıcı ve ahlaksız şirket diğerleri gibi sadece KY düdüklemek için borsada. Benim paramla beni beceriyor aynen diğerleri gibi. Adamların tek doğru söyledikleri şey pay satışı. Şirketten aldığımız tek doğru bilgi bu konuda. Hedef kitledi önce, sonra da kendi şirketi. Sadece kitliyorlar, yatırımcıya verdikleri hiçbirşey yok yalandan ve kazıktan başka.
Bir yakamı kurtarsam bu Otostop çocıuklarından bir daha da borsanın yanından bile geçmem. Lanet olsun borsasına da Qua'sına da...
yeni ocak faliyete geçmiş kapasite % 68 artacakmış. bakalım hisse fiyatıda aynı oranda artacak mı.
Hayırlı olsun 565,612,000 milyon TL kar
SM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kusura bakmayın, haklısınız :)SM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkese hayırlı olsun
Şirketi yeni incelemeye başladım. Olumlu yorumlar ama çokça olumsuz yorum da okudum. İzlemeyi düşünüyorum bir süre.
565,612,000 TL kar geldiğini okudum.
Hesaplayınca hisse başı yaklaşık 2,5 lira gibi bir kar gelmiş.
Bilançoyu tam detaylı incelemedim.
565,612,000 TL karın içinde kurdan doğan bir kar var mı? Bilen var mı? Çünkü onu düşmemiz lazım. Hisse başı karı ona göre tekrar hesaplayalım.
Geçtiğimiz dönemlerde de yazdım şirketin bir sıkıntısı yok bilanço da gösterdi bunu, değer yatırımcısı tayfası var tweetr da sistematik saldırı yaptılar ve o dönemde hisse inanılmaz baskilandi, patron üstünden yürütülen algı hiç yapılmamış gibi şimdi bilanço analizi v.s., çok tehlikelidir ardyz de de aynısı yapıldı,tezol da denendi v.s., tam tersi kontr hissesinde de pozisyon alındı hisse pazarlandi tavan tavan gitti, bunları niye yazdım küçük yatırımcı şirketin faaliyetlerine odaklanırsa mağdur olmaz,quagr alan da mutlaka uzun vadeli kazanmaya başlayacaktır
Kap haberlerinde detayları görebilirsiniz.. ama satılabilir hale getirilen lotların bir kısmı kredi anlaşmalarına teminat gösterildi diye biliyorum.. yinede en garanti yol yatırımcı ilişkileri ile ayrıntılı görüşme yapıp öyle karar verin..
Ben hisse elimde iken gelen bu satılabilir hale getirilen pay kap haberleri sonrası hissenin göçüşü sırasında verdim gitti.. benden sonra iki kere daha aynı kap haberi atıldı sonrasını takip etmedim.. patron güven verseydi en güvendiğim hisseydi :(
Aynı kap haberini karye hisseside attı mesela geçen 10 gün falan önce.. açın bakın grafik ne hale geldi.. sabırla bekliyoruz içine ediyorlar tek hamle ile
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Patron işi çok çok önemli. Bir ara 12 lira civarında egser ile aynı fiyattaydılar şimdi egser 19 lira bu 13lerde. Ki egser temettü imtiyazı olan bir hisse. Ama bunun patronla kıyaslayınca çok kurumsal gözüküyorlar 😃
Patron kaydettirdiği lotları satacaksa, neden buralardan satsın?
Haber bombardımanıyla yukarı sürer, her çıkışta da verir.
Bence tabi.
Egser:25.30tl oldu bizde ancak ziddik zoruyla 15 kapatabildik. :)
Laa patron bendeki 1650 lota ihtiyacınız varsa arayın beni de uygun fiyata vereyim, bu kadar baskıya gerek yok.
Haftalık hacimleri günlük hacimleri hepsi yerlerde. Son 16 haftada, haftalık 200 milyon hacmi sadece bir kez yapabildi.
İlgi sıfıra indi sayesinde, bok var gibi lotlarını satilabilir hale getirip tek bir açıklama yapmayarak hissenin anasını ağlattınız.
Gel lan borsacı patron, seversem sana bedava vereceğim bendeki lotlari, Ramazan da hiç olmazsa sevap olsun, seni gibi gözü açları doyurmak.
15-16 üstü, yeni band açar. LYA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam düşüncenize saygı duymakla beraber bu şirketin maalesef sahibinden dolayı cüzzamlı muamelesi gördüğünü düşünüyorum. Bakınız hektasa, Kar bunun yarısı kadar sermayesi 3 kat fazla olmasına rağmen. Millet tutturmuş bir tarım, gübre, ot bok olayı adamların f/k olmuş 60 küsür. Biz ise 6 f/k ile Sanayi şirketlerinin medarı iftiharı oluyoruz. Ve 3 ay içerisinde bitecek olan 3 kat kapasite artışı mevcut.