Millet kâğıtta sıfırlandı mı yoksa totem mi yapıyorlar.
Printable View
Millet kâğıtta sıfırlandı mı yoksa totem mi yapıyorlar.
Pasta yok mu?
Pastadan birkaç dilim gitti ama neyse kalanıyla idare edeceğiz!
Şu anki harekete göre işler yolunda. Satan yok gibi. Zaten dışarıda pek mal kalmadı sanırım. Tavanda büyük bir alıcı miltarı oluşmazsa sorun yok gibi gözüküyor.
7 milyar büyüklüge karşı 200 milyon borcu var faaliyet raporunda..
kira geliride güzel,anlamadım bu kadar yatırımı neylen yapıyorlar.
2,38-2,40 civarı.
Sn Başkan pastayı / keki midyeye indirdiniz mi?
1,60 - 2,40 tam % 50 kazanç demek.
Karar sizin tabi.
1,60’dan alıp, 1,60’dan satan biri olarak tavsiye verecek durumda değilim.
[emoji23]
6 ay yattı, biraz kurtlarını döksün.
Siz inşallah Türkiye min 2. Büyük
Aktif büyüklüğü 800 000 000 000 dayanan VAKIFBANKI HELE BİR GÖRÜN KAÇ AYDIR BASKILIYORLAR dışarıda
% KAÇ KALDI kim bilir
Defter değeri 0,29 dan işlem görüyor
Şöyle bir görüş var.
24.30 den itibaren
https://www.youtube.com/watch?v=Ge0gzueeabg
kımse yokmu bu hissede kımse yazmamıs forumda aylardır .. forum sayfasımı degıstı yoksa
Kimse yok finans merkezi kuleleri yükseliyor. Devreye alındığında çok farkli bir hikaye bizi bekler.
Temettü dağıtım politikaları hoşuma gidiyor. Bedelsiz verirseler çok makbule gececektie. düşse de eklesem diye düşünüyorum hadi bakalım görelim...
Ytd.
https://www.ziraatgyo.com.tr/tr/k%C3...tim-politikasi
Şirketimiz kâr dağıtımında, Kurumsal Yönetim İlkeleri’ne uygun olarak pay sahipleri ve Şirket menfaatleri arasında dengeli ve tutarlı bir politika izlenme hedefiyle, orta ve uzun vadeli Şirket stratejimiz, yatırım ve finansman politikaları, sürdürülebilir büyüme hızı, kârlılık ve nakit durumu dikkate alınmak suretiyle 2021-2022 yıllarına ilişkin dağıtılabilir kârın en az %10’unun, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Ziraat Kuleleri Projesi’nin tamamlanmasını takiben 2023 yılı ve sonraki yıllarda da dağıtılabilir kârın en az %30’unun bedelsiz hisse senedi şeklinde veya nakit olarak dağıtılmasının Genel Kurul'a teklif edilmesi esasına dayalı bir kâr dağıtım politikası benimsemiştir.
Ytd.
kulısler kaynıyor..yuzde bır altı kredıden bahsedılıyor..olursa ne olur ona bakmak gerek...!!!
İfm yi gittim gördüm dün... Hummalı bir çalışma vardı hatta çevre düzenlemesi yapılıyordu. Bina içerisinde ışıklar yanıyordu, tahmin ettiğimden daha ileri seviyedeydi inşaat. Çevredeki bazı binalarda dış cephe işleri hala devam ediyor. ifm devreye girdiğinde ve bedelsiz temettü dagitildiginda çok farklı olacaktır... GYO hissesi için fk ve pd/dd ehhhh işte olsa da şu an için aylık belli bir miktar da toplamaya devam ediyorum...
Ülkede bir sorun yaşanmaz ise 10 sene sonra çok iyi bir yatırım yapmışım diyeceğimi ümit ediyorum...
Ytd.
Temettü ve bedelsiz bekliyoruz hadi umarım olur...
Ytd
Yavaştan yavaştan hayal kırıklığı yaratmaya başladı bakalım ne kadar böyle gider[emoji2960]
Portföydeki tek bir projeden yıllık 500m kira geliri gelecek ama tık yok[emoji57]
Halka arzdan beri duruyor. Keşke daha fazla alsaydın..
Yakında bir şeyler olabilir. Kâr güzel
Yıllık 120M+ yıllık kira daha geliyor şimdi senelik löp kira geliri bile ucun kaçık...
Yabancı oranı artıyor projeler açılıyor düzenli gelirler artıyor ama hisse düşüyor ilahii zrgyo[emoji23]
Ytd.
Forum bomboş geçen hafta bir parça almıştım.maliyetim 3,98 Zrgyo zirvesi 6,30 şimdilik bu kadar yeter,Umarım forumda yazıma bodoslama yazan olmaz gereken cevabı alır. forumun boş olması güzel.
XGMYO kapanış 1,689 zirvesi 2,216 grafik bakmadım daha sonra bakarım.
Kesinlik olmaz fakat büyük ihtimal kaldım hissede boğa durumunda maliyetim 3,98 kapanış 4,48 zirvesi 6,30 yazıma bodoslama yazan olmasın gerek yok tatsızlık yaşamaya yarında yükseliş devam edecektir ytd.
Kötü kapanış düşen borsada Zrgyo fakat düşen borsada güvenli liman olduğunu düşünüyorum ytd.Nedenleri var yazmaya gerek yok şimdilik nedenleri bende kalsın ytd.
Toplayamadık 4 TL altından maalesef çok güzel fırsat vermişti... Bu sene artık bir bedelsiz versin diye bekliyoruz.
YTD.
Bedelsiz sermaye artırımı ne zaman olur bilinmez piyangoda amorti çıkması gibi hayırlısı diyelim ytd.
Haftayı kötü kapatmadı zrgyo tabi bankalar günlükte ralli yaşadı önemli değil borsada hala yükseliş trendi yok testereye devam ytd.
Ziraat gyo F/K 1,92 insanlar 30 F/K üzeri daire yada arsa satın alıyor amorti süresi 30 yıl üzeri bekleyecek.ytd.
Zrgyo iyi kapattı seansı bence sıkıntı yok ytd.
Zirvesi 6,30 eğer yeni zirve yükselişi yaparsa iyi potansiyel denilebilir ytd.kısmet