Sn.keko günün bu saatinde yaptığımız kıymetli paylaşımlar için sonsuz teşekkürler.
Printable View
Sn.keko günün bu saatinde yaptığımız kıymetli paylaşımlar için sonsuz teşekkürler.
miaya bak 100tl oynadi
dün tavan dan çözülünce 4 , 5 kere genelde 39.70 civarı karşılandı .bugünde onun altına vermediler şu ana kadar ..
devir teknoloji ve enerji devri...atatp bu iki önemli sektörün de içinde...dün akşam FED faizleri sabit tuttu...ileride faiz indirim sürecine de girebilir...o sürece girdiği zaman emtiya ve teknoloji şirketleri rüzgarı arkasına alacaklar...bizim tek yapmamız gereken sabır ile beklemektir...gerçekten de bu şirket amerika borsasında işlem görseydi belki milyar dolarlardan işlem görecekti..
eğer kovit tekrardan gündeme gelirse aynı şekilde yazılım ve teknoloji şirketleri olumlu etkilenecek..biz de bundan fayda sağlayacağız...kısacası attığınız her para bu hissede tura gelecek...başka şansı yok...:yes:
20 günlük ortalamaya değdirdi . sayılır. 38.74
bu gün 40.00 üzerine çıkıp tutunmalı ..sorun yok ALLAHIN izniyle yatırımcıyız ..günlükçüler ive tahta yapıcı düşünsün bana ne..
Atatp günlük güncel kanal görünümü..
Son alimimi da kanalın orta band destegi 39.0x civarından yaptım bakalım piyasa bizi nereye götürecek..
https://i.hizliresim.com/i0cjxm8.jpg
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Tahtacı bizde sabır var istediğin kadar zorla:)
düzeltmesinide yaptı .şükür
Amaç kısa vade düşünüp çorba içmek değil, yatırımcı olarak kavurma yemek.
aynen .inşALLAH
tavan kapatmazsa ,mal kaptırır . kendi bilir ...
Valla sayın ortak şirketin vizyonuna baktıgimizda ve buradaki paylaşılan kıymetli bilgiler ışığında sanki hisse henüz bebe aşamasında gerisi tahtacıya kalmış dediginiz gibi aksi olursa bir bakmışsın bir babayiğit gelir istikameti o çizer.
Keko, bundan siparis edelim , anca kurtarir :) :evil: 4-5 adet almak lazim, malum haftayada var daha
https://cdn.dsmcdn.com/mnresize/1200...1_org_zoom.jpg
Ek 29771
20 günlük ortalamaya değip düzeltme yaptı .bizim için farketmez .ister dediğin gibi 3884 de düşürsün ,umk kardeşin dediği gibi bir babayiğit çıkar .götürür .senet bilgilerini arkadaşlar paylaştı .artık her aşağı saldığında tahta yapıcı mal kaybeder .kendi bilir bizdeki senet birse , tahta yapıcı da ne kadar hisse vardır . hesabını siz yapın .kendi paşa gönlü bilir .artı mızrak çuvala sığmaz bundan sonra .biz yatırımcıyız ..bekliyoruz .her şey ALLAHIN izniyle nasip ....
konuyu dagitmak istemem ama galiba MIATK turkiye capinda bir anlasma imzaladi .. fiayt yazmiyor ama bu surekli ve devamli bir is gibi gorunuyor
sanki son 1-2 aydir bu anlasma yuzunden tavan tavan gitti .. eee malum devlet kurumuyla anlasma, malum partidekiler aldikca aldi ,, simdi satip gidiyolar .. yoksa bu gun tavan olmasi lazimdi
yanlis mi yorumluyorum ?
#MIATK KAP
Bağlı ortaklığımız Tripy Mobility Teknoloji A.Ş. ile PTT Bilgi Teknolojileri A.Ş. arasında yerli ve milli bir platform olan TRota uygulamasına Tripy'nin entegre edilerek hizmet sağlayıcısı konumunda olacağı iş birliği protokolü imzalanmıştır. Bu iş birliği kapsamında TRota uygulaması ile Tripy bünyesindeki elektrikli bisiklet ve araçların kiralanması mümkün olacaktır.
PTT Bilgi Teknolojileri A.Ş. tarafından geliştirilen TRota, şehirlerarası ve şehir içi toplu taşıma, taksi çağırma, araba paylaşımı, bisiklet paylaşımı ve e-skuter paylaşımı dahil olmak üzere çeşitli ulaşım modlarını tek bir uygulamada kullanıcılara sunacak; bilgi edinme, rezervasyon ve ödeme gibi işlemlere uçtan uca aracılık edecektir.
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.
bizde de hikaye yeni başlıyor dostum..bizde de bence hikaye fazlası ile var...bilançoları zaten bir efsane...2 milyar nufusu ile ÇİN pazarı da güçlü bir hikaye...green x zaten başlı başına bir hikaye...dediğim gibi bu hikayeyi 100 tl den de 200 tl den de alabilecek yatırımcı çok fazla...yeotk..alfas..miatk...v.b hikayesi olan hisseler nerelere gidiyorlar...bu borsada herşey mümkündür diyorum...
Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 25’ten yüzde 30 düzeyine yükseltilmesine karar vermiştir- TCMB
Ben faiz kararını fed sonrası 2 puan diyordum ama 5 yaptı:thumbdown: burdaki paylarımla bugün itibariyle vedalaştım. birleşim aldım. bobet,tınaz,birleşim, kocaer ve adel ile yola devam. kalan arkadaslara bol kazançlar dilerim.
Dikkatimi çeken bir husus 1 hafta öncesine göre hacimde gözle görülür bir artış olması.
Green x ve diğer beklentileri yaklaştıkça hisseye ilgi artıyor...yabancıların da agresif aldıkları söyleniyordu...ben takaslara bakmadım ama bakanlar öyle söylüyordu...galiba hissemiz global bir şirket oluyor...:kahkah: bu gün sektörden bir dostumuzun da belirttiği gibi bu şirket amerikada olsa milyar dolarlık bir değerden değerlenecekti...piyasa yavaş yavaş hikayenin farkına varmaya başladı..biz atatp mize küçük mia diye seslenelim..lakabı küçük mia olsun...polyana gibi bir isim...:kahkah:
ikinci tavanımız da hayırlı uğurlu olsun...bekleyen kaç acaba ??:)
45.12de 14bin lot var şuan satista
yeme bizi tavanla gene
bofa kimin malını satiyorsa saolaun varolsun:)
bı ara param gelecekti kısmet olmicak ekleme yapmak:)
bir ara aramıza kutup ayısı bahtı olan karlı adam dostumuz katılmıştı...onun alışlarından sonra hissemiz biraz gerilemişti..ben de ona sabır et demiştim..acaba o ne yaptı ?? bu aralar forumda görünmüyor...doğrusu çok merak ettim...hala tutuyor mu ??
bu philip mali tutarmi yoksa karşılıklı bofayla topmu sektiriyolar belli olcak yakinda
bilanço taramamda çıkan hisseyi sizlerin değerli yorumlarını görünce 4 aylık oğluma oluşturduğum portföye dahil ettim hakkında hayırlısı olsun
aşağıda yabancı alımlarına ilişkin tabloyu paylaşıyorum
Ek 29772
keko tavanda 600 lot var kesin bozmaz bu sefer:)
miatk hisse senedim vardı .340 dan sattım .o zaman aşağı yukarı sert hareketler yaptı.milleti döktü 600.00 .civarlarına gitti . sabreden .bekleyen kazanacaktır .inşALLAH ..