Alıcılar arasında kimler var görebiliyor musunuz ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Alıcılar arasında kimler var görebiliyor musunuz ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hatip Ağam nerelerdesin? Sensiz tadı çıkmıyor hubvc ve balat in
Gaffur hatıp agan haşna fişneye gitmiştir,:) parayı buldu Nasıl olsa balat ve Hub da buralara uğramaz artık:bravo:....
Selamün Aleyküm cümleten.Gercek kimliği mle yazıyorum arkadaşlar.Dun seans sonuna doğru abimin beyin kanaması geçirdiği haberini aldım.Allahima çok şükür kanama durdu.Hastanedeyim.30 bin lot hubvc ve 30 bin lot Balat larimi tutuyorum.
Kısa vadeli düşünmeyin bu iki hissede . Selametle Balat ve hubvc ortaklarim.
Aleykümselam geçmiş olsun Allah şifa versin ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kap haberi var patron hisse satışı yapmış borç ödemek için. Bunu nasıl yorumlamak gerek?
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hısse satışları yok denecek kadar az buda buradan mal vermek gıbı bır niyetleri olmadığı sonucunu doğuruyor.. Zaten geriye bassalar bır lot bıle satmaları zor, benım duşuncem bellı bır fiyata çektikten sonra orada bekletecek ler, şirketin alacağı pozisyona gore yon tayin ederler...
Yapı kredi bin Bi performans açıklanması olmuş kapta ona bakabildiniz mi ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hatip Ağa nickinle bizlere burada ışık tutan abim veya kardeşim. Allah sifalar nasip etsin.Çok sevindim ,inşallah Allahım tez zamanda sağlığına kavusturur. Sen abinle ilgilen .Biz balat ve hubvc lere sahip çıkmaya devam ediyoruz .Tekrar geçmiş olsun saygıdeğer kardesim.
Rss ve diğer göstergeler çok şişmiş 3,20 gelmeden bir düzeltme bekliyorum artık... 2,36-2,59 arası bir düzeltme GELEBİLİR ... Ytd amor
Ali penah bey 170.000 hisse sattı bu haftada satışa devam edecektir bilginiz olsun ytd
Investte yazan amor siz misiniz Murat bey. ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP/ ŞİRKETLER / ŞİRKETORTAKLARININ PAYLARINI GÖSTERİR TABLO / ALİ BEYİN DEVRİ ;
Balatacılar Balatacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin TEB Kemalpaşa Şubesi'ne olan kredi borcunun Ali Penah Bozyiğit tarafından 408.000,00 (dörtyüzsekizbin) TL kısmi kredi ödeme ve 6.120,00 (altıbinyüzyirmi) TL yapılan masraf nedeni ile şirket ortaklarından ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ali Çakıroğlu tarafından 1.380.400 Lot 0,30 KR'dan Ali Penah Bozyiğit'e 414.120,00 TL 'e karşılık hisse devri yapılmıştır.
Kamuoyuna duyurulur
Saygılarımızla
SON DURUM : 1.210.000KALDI FARK - 170.000 LOT AMOR
Bence bu rakamlar ufak rakamlar, elbet satış gelecektir tahta bugun 700 bın lot uzerınde alıcı ile kapadı.. 170 bın şirket sahipleri Satsa, 100 bin hatıp aga sattı 33 bın siz.. Zaten burası 300 bin lot yapar.. Ortalama 2 TL den satsalar diyelim 600 bın TL burası yapar... Yanı pek bir rakam değil gıbı... Bugunki işlem hacmi 159 bın... Korkulacak birşey yok gıbı... Nedersınız..
Asıl korkum tahsisli 12 milyon hisseyi kime satacaklar buyrun biraz beyin fırtınası yapın ytd amor
Bankalar eritmez mi 12m hisseyi? ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ustad sat hayrını gor sorun yok.. Ama dune kadar yazdıklarınızı okuyup bugun tam bir u dönüşü izlemek bende buyuk hayal kırıklığı yarattı yoksa birileri malı kaptırdıda alma peşinde mi diye duşunmeye başladım.. Daha dun yazdığınız mesajları atsam buraya aklımızlamı dalga geçiliyor anlamadım...
Bunları nereye koyacağız, yanı sorun satılan 170 bın lot mu..2 milyon lot orada hep vardı, kaldıkı satan adam 700 bın tavanda beklerken basar en az bir 200 bin gecer en basit mantıkla...
Bence buraya kadar mal falan satılmadı, satılan malda cuzzı birtakım ıhtıyaclar için satıldı.. Zaten rakamlar komik buraya gelinceye kadar oratalama hacım gunlukte toplasan100 bin TL bıle değil... Bu şekilde mal satamazlar.. Ama herkes kendi kararını kendi versın karda zararda bizlerin...
Ozaman diyorsunuz ki bu bir operasyon, şirketin yeniden üretime falan gececeğı yok yada siz inanmıyorsunuz.. Pekala düşünceleriniz neden bu kadar değişti 170 bın lottan dolayımı, ıkı milyon lotu satma gıbı bır istekleri varsa daha çok yol almaları lazım.. 0.30 kuruştan gelen senet dönerse kim alır yada kime satarlar ıkı milyon lotu.. Ya da bu hareket 170 bın lot içinmıydı??? Kaldıkı sızın diğer sayfalarda 2 milyon kazanacam gıbı soylemlerınız var balatta, 33 bın lotla bunu yapamazsınız sanırım, yada yarın satacagıniz 5000 lotla,.. kaldıkı sizde yuklu mal olduğundan hiç şuphem yok/kızmak yok sadece değerlendirme yapıyoruz...
herşeyi zaman gösterecek izle gör reis ben kar satışı yaptım 33.333 yarında 5.000 yazdım .. 3,20 gelene kadar her gün düzenli satıyorum beklentisi olan alır .. Mehmet korkut beni aradı bir ara operasyondan bahsetmişti. 3,20 kırarsa gider dönerse herkes aldığı riskin bedelini öder kızmak yok reis d: ))) amor
Ustad bence bırak bu işleri suçtur bunlar, nedemek benı aradı, ozman sizde bu işin parçası olmuş olursunuz.. Bence sız verdınız malı yada tahta dönsün aşağıdan alalım beklentısı ile hareket ediyorsunuz... Elinizde altı haneli senet olacak siz 33 bın lotla kar satışı yaptım diyeceksiniz en az 100 /150 bın satmalıydınız kar satışı için, dönmesi durumunda asıl kaybı sız yaşarsınız Çunku yuklu mal sizde var bızım elimizdeki beş on bınden ne olacak... Herkes kendi kararını versın.. Karda zararda kısının kendisine ait...
Ayrıca burada bu senedı sizden başka yuklu taşıyan yok, hatıp agada vardı oda sattı.. Zaten beş on kisiyi geçmiyor takipçi sayısı...