Bu hissede olsam da olmasam da genel kurula gidip yuzlerine kufredecem , artik guvenlik mi alir kim alir karakola mi duseriz kim bilir
Printable View
Bu hissede olsam da olmasam da genel kurula gidip yuzlerine kufredecem , artik guvenlik mi alir kim alir karakola mi duseriz kim bilir
Hadi size bir tüyo vereyim spekle ilgili;
Yeni fantazi endeks değerinde tutmak... Günlerdir takip ediyorum hiç şaşmıyor.
Yani çıkarken de düşerken de;
şu an mesela endeks 1745.81 hisse 17.45
Manyak bu :plc:
Ben tekfen hissem yokmuş gibi bakıyorum, 5 milyar dolar yok yok 25 milyar dolar olunca buzluktan çıkaracağım. Her gün kar-zarar tablosuna bakarsam y.vş.klara yahuşak diye çok fena sövmem gerekir.....:drunk:
+50 den fena verdiler ibişler, çok can yanmıştır....:drunk:
MB eliyle borsa manipülasyonudur bunun adı. Güzelce gel gel yapıp, kucaga verdiler malı....:drunk:
Yigit bulut ve tayfasi su anda neler yapiyorlardir kimbilir , hangi bankalara sirketlere cokuleceginin planini yapiolardir . Eldeki dolarlarla. Oyunu Cok iyi kurdular , tikir tikir isletiyorlar.
90 kaat olsa anca kurtarir UV yatirimci zarari....
Mirat emmiye sormali.. kac dene euro bond aldida nereye sakladi bu kadar nakdi :kahkah: prd sozde zarari :vk:
Anladiniz siz onu ... Bu hikayenin elbette bir sonu var
Ali.pandir@tekfen.com.tr
Tacize devam , gider gitmez her gun taciz ediyorum hissenin dolar degerini atarak . Haci Iblis Murat in mailini bilen varsa gondersin . Ona bir ana avrat sovesim var
Son tarihi 31.12.2021 olan uygulamada, mükelleflere iktisadi kıymetlerini ÜFE katsayısının değişim oranına göre yeniden değerleme imkanı verildi.
Düzenlemeyle net değerdeki artış üzerinden %2 oranında verginin ödenmesi ve artıştaki bu artışın özel bir fon hesabında takip edilmesi gerekiyor.
Uygulamanın avantajları ise;
i. Yeni değerler üzerinden amortisman ayrılabilecek olması nedeniyle daha fazla amortisman gideri yazılabilecek olması,
ii. İktisadi kıymetin elden çıkarılması halinde satış karının düşmesi ve daha az kurumlar/gelir vergisi ödenmesi,
iii. Bu kıymetlerin defter değerinin ve özkaynakların artması nedeniyle bilançoda iyileşmenin meydana gelmesi,
Şeklinde özetlenebilir.
EN AZINDAN BUNU YAPIN İBİŞLER....HİSSEYE ZERRE KADAR FAYDANIZ YOK NASILSA....
LOT HİSSELERİN DEĞERİ YABANCI ORANI TARİH
44.076.533 767.813.208 23,51 18/11/2021
43.515.063 746.283.314 23,21 17/11/2021
43.621.501 746.363.909 23,27 16/11/2021
43.331.200 728.397.449 23,11 15/11/2021
42.778.872 696.012.267 22,82 12/11/2021
42.571.431 686.677.146 22,71 11/11/2021
42.449.033 676.213.109 22,64 10/11/2021
42.428.890 677.589.385 22,63 09/11/2021
44.131.601 698.603.240 23,54 08/11/2021
44.073.663 695.041.686 23,51 05/11/2021
YKB YE GÖRE YABANCI GIDIM GIDIM ALIYOR....
https://pbs.twimg.com/media/FEfu62lX...png&name=small
DOLAR GRAFİĞE GÖRE TEKFEN ALMAYAN YABANCININ TAAA **.....:drunk:
https://www.youtube.com/watch?v=NujWP**77FQ
BENİMDE 10.-20. DAKİKA ARASINDAKİ HACIYI DİKESİM VAR. HER 2 SİNİDE MOTOR **....:drunk:
Yine surunuoz
Faiz haramdır, kur farkından gelir haramdır, hisse senedinden kazanç haramdır. Hesabında bu fazlalık olanlar günaha girmesin benim hesaba pereleri transfer edinde bende hayır işlerinde kullanayım....:oleyo:
Yine listemdeki en kotu kagit tekfen , Allah belanizi versin tum yonetim
PANDIR yeni yıla yeni iş modelleriyle gireceğiz dedin. Yeter **, telef olduk **, ya yap bişeyler yada çektir ol git....:drunk:
Keske Hepsini gecirseydim Algyo ya , bu ibliste her bekledigim gun zarar . Boyle karaktersiz serefsiz bi sirket yok Bist de . Kucuk spek sirketleri bile daha onurlu serefli
Valla ortak keske hepsiyle o cesareti gosterseydim esiri olduk buranin resmen
Valla su anda piyasada bizden ucuz bir kagit goremiyorum , patronlar azicik onurlu serefli olsa 25 tl olurduk . Bist de daha ucuz kagit gercekten yok , elindeki varliklara ve ettigi degere bakarak
Merhaba Cemal Bey,
Ben Serhat, 535xxxxx numaralı hattınızdan aradım fakat yanıt alamadım. 935666224 numaralı siparişinizde yer alan Torku Toz Şeker 5 kg (5 kg) ürünle birlikte fazla ürün gönderildiğini belirttiniz. İletmiş olduğunuz bilgi için teşekkür ederim.
Sehven yapılan işlem nedeni ile ürünü size hediye etmek isterim.
Size yönlendirilen anketi cevaplamanız kendimizi geliştirebilmemiz açısından çok değerli. Katkınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ürünü güzel günlerde kullanmanızı dilerim.
YARINLAR İÇİN HALA UMUT VAR DEMEK Kİ....ORTAKLARINI 3 YILDIR VEREM EDEN TEKFEN ŞRFSZLERİ UTANSIN....
Hepsiburada 5 kilo fazla şeker göndermişti, haram yememek için iade edeyim dedim, güzellik yapmışlar.
MAXİ bi paket çayıda sen gönderirsen tamamdır bu iş...:oleyo:
MAXİ tekfenleri 100 liradan satınca beraber gidip süt içelim, birazda orada söveriz....:yahoo::halay:
https://pbs.twimg.com/media/FEi1kM0X...png&name=small
Haber geldi. Yırttıkkkkk....:drunk:
daha alması gereken çok belge varda burda yazılmıyor :)
https://www.findynews.com/susam-tohu...-tarimin-oldu/
Simitsiz çay olmaz, susamsız simit olmaz....Gönderecek başka haber yok, bununla idare edin diyorlar....:drunk:
https://www.youtube.com/watch?v=EZ4PbdMi8dk
3 kat verim demişler....Tarımdaki süper zarar nasıl oluyor peki onu diyen yok....
Tekfen Tarım Genel Müdürü İnce daha önce yaptığı açıklamada, “Önümüzdeki yıllarda, Tekfen Tarım olarak Türkiye susam üretimine ithalat ikamesi ürünü ile büyük katkılar sağlanacaktır. Bu sayede, ülke olarak hem kendimize yeterlilik oranımız artacak hem de ithalat yolu ile yurt dışına ödenecek olan döviz ülkemizde kalarak ekonomimize güç katacaktır†ifadelerini kullanmıştı.
HANİ KÜCCÜK EMRAH POSTALANMIŞTI. ADAM ZAMPARALIĞA TAM GAZ DEVAM EDİYOR....
12000 ton patatesi 0.3 kuruştan satıyorlarsa zaten zarar kaçınılmaz. Allah bilir susamın kilosunuda atıyorum piyasada 100 lira iken 10 liradan satıyordur bu ibişler....Tohum fiyatları uçmuş durumda ama bunlar gübrede oldugu gibi stoklardan karda yazmadı galiba...
Nasreddin Hoca
Diken alacağım, koyunların geçtiği yere dikeceğim, yünleri dikene takılacak satacağız para kazanacağız :)
Onca ürün, sürü sepet tohum var iken onlarla kar etme derdi olmayan, 50 milyona alınan şirkete rağmen Şovmen Emrah'ın sözü
Bahçe aldık meyve ağaçları büyüsün 5 sene sonra kar etmeye başlarız. :(
Tarımsal üretimde net nakit durumu - 282 milyon tl.....Bunu gören yok galiba. -282 milyonluk ne yapmış amk çocukları 100bin dönüm bahçe mi almışlar oda belli değil.
Üstadım Bilecekde 6 dönüm tarla 50bin tl ye satılıyor. 9 aylık zarar -71 milyon tl, bu parayla mevcut tarla-bahçenin üstüne 10bin dönüm yer alınırdı. Bunların rakamlarını gördükçe zırdeli oluyorum. ne b.k yapmışlarda bu kadar zarar, bu kadar nakit açığı olsun çözemedim bu işi...
** çocukları fakir çiftçi bayanlara sosyal destek diye kampanya yaptılar, fidesi, gübresi, işçiliği vs. tüm masraflarla BİR DÖNÜMDE 18.000 TL KAR EDİLECEK demişler ama kendileri onu beceremiyor ki....