Tavanda 76 lot alıcılı... 302.40
Printable View
Tavanda 76 lot alıcılı... 302.40
Tavanda 64 lot alıcılı kapadık... 302.40 Haftaya daha güzel fiyatlarda buluşmak umuduyla Allah'a emanet olun...
hayırlısı olsun..kumarcılar gelmez ise , kağıt beklenti manyağı..
evet dostlar yarın için ön görüsü olan varmı :? saygılar****
İsbir yonga eşleşme fiyatları?
yataş 1.50 iken..bu 150 üstündeymiş....yataşa bak..35.000 oldu...23 kattan fazla primlendi tek başına yataş.....işbirde yatakla beraber çok şirket bünyesinde taşıyor...sermayeleri büyük..işbirin acilen sermaye büyütmesi şart oldu...geçmiş yıl karlarını bedelsize çevirse daha iyi olur..ve sermaye çok büyümeden devam eder....yinede şiket yöneticileri bilir..aniden 100 trilyona çıkarsa bile kimse bişey demez...3 yıl önce sermaye artıracaklardı artık sırası gelmiştir...
55 lot olan işlem hacmi 270 e çıkmış dikkat etmek lazım..tatarda katıldı furyaya. ...
Nazlanma artık işbirim....!!!!
Kitle artık tavana......!!!
Eşleşme 3 lotle 350 de ,bekleyen satıcı 53 lot.....!!!!
Gene bişeyler oldu.Kapanışta aşağı salarlasa dikkat et yazma çizme işlerine.Alış satış arası 45 tl aşağıda.
O zaman sıkıntı yok.Ama bu hacim güzel bence.Emir silme çıktı mertlik bozuldu.
350 den 89 lot işlem,harika...!!
eşleşme 354 te.....!!!
353,60 dan kapattı...!!!!
Hadi bakalım....Oh iyisinz.......!!!!
Yığdınız malı isbirde VARTOLU ya......Helal olsun !!!!
Yarın 300 den ALIRSINIZ SİZ VARTOLUDAN....:rtfm:......!!!!
vartolu mali veren olunca alanda var...millet burdan sermaye artirimi bekliyor..temel hos burda...milleti terse yatirma...parayi tavuga yatir...
Malı geçen düşüşte kaptıranlar, şimdi koftiden ellerinde mal var diyor.Tahtacı bu oyuna gelir gelir mi yeniden mal kaptıracak. 300'leri bi daha kümeste görürler sanırım. artık yumurtaları bir bir toplayıp. Güçlü bir dirence ulaştığında belki ama belki bir fırsat verir. Dememesi de bedeva yarın 301'e alış yazıyorum verene şimdiden teşekkürleer. Tahtacı numaranızı geçen hafta çözmüştür çoktan.
Geçti borun pazarı sür eşşeğini niğdeye.
ytd değildir
Tahtacı fiyatı biraz daha güvenli bir seviyeye yükselterek, fırsatçıların bulaşmasına engel olmalı diye düşünüyorum. YOGA 1500 TL yapmışken daha değerli bir hisseyi korumak görevdir. Sadece tahtacıya tavsiyemdir( yatırım tavsiyesi anlamı taşımaz)
ytd değildir
zamanında mal alamayan arkadaşlar tahtanın kimyasını bozmaya calışıyor yapmayın alacaksanız buyrun burdan alın
Kimseye şurdan, burdan alın diyemem ama, geçen hafta yaşananları görünce yukarıdakileri yazmayı vicdani bir görev saydım. İnsanların aklıyla oynadıklarını sananlar sadece bir defa bunu başarabilirler. Tahtacı geçen hafta numaralarını gördü ve mallarını ellerinden aldı sanıyorum. Tırmalamaları boşa çıkacak sanırım.
ytd değildir.
Çocuk musunuz kardesim siz?
20 lot mal aldım isbirden bugün,4 lot da yongadan....!!!
300 e NAH ALIRSINIZ bu defa diye yazdım.....Yarın 300 e satacagim demedim.....Isbir bu grafik ve temelle 300 tl üzerinde kaldığı sürece alınır ve beklenir.....!!!....300 tlnin altı ise benim için pahalıdır ve satılır. ....!!!!
Ne filim fırıldak cevirecekmisim windows,camc43,meho kardeşlerim. ...Bu SİP tekiler kimseyi iplemez. ...!!!
Ben hisseyi değerlendiririm..VARTOLU para kazandığında sizin cebinizden para gitmez,VARTOLU para kaybettiğinde de sizin cebinize para girmeyecek......!!!
Başkasının mutsuzluguyla mutlu olmayın...Benim ISBIR de sadece 20 lotum var ama benden çok lotu olan arkadaşlar için seviniyorum.....Inşallah ISBIR in 500 ve üzeri olduğu günleri göreceğiz....!!!
Varsa herkes acısını kendisi yaşayacak, tuttuğu balık ürküttüğü kurbağaya değmeli insanın. Ters psikoloji her daim işe yaramaz. Geçmiş yazılar hafızadır unutulmaz. malı olan malım var demez , dillenir,nazar olur. malı olmayan mal almak için halden hale evrilir. Tahtacının hepsine yarın verecek bir cevabı olur sanıyorum.
İş bu yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Hiç bir NİCK'e cevap niteliği taşımamaktadır.
ytd değildir
Yürü be işbirim.....!!!
373 ten 72 lot eşleşecek.....!!09:50
353 .60 son durum...!!
isbir 352 .00 dan geçti...Hayırlısı bakalım,bekleyeceğiz...!!!
dinlenmek hakkıdır yoruldu biraz :)
Uzun uzun rahat rahat dinlensin.Herkezin beklentisi farklı.Uzun uzun kalsın dediğim için kızmayın bana.
Tatar sende alıştın SİP işlerine.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR ANCAKgit şu YİBİTAŞ a bi ara bak.Acelesi yok.
Bu pazarda alım satım hangi saatler arasında oluyor?Bilgi verebilecek varmı?
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açılış kapanış saatlerinde.Gün içi emri ver açılış kapanışta mevzuyu görürsün.
O zaman birkaç saniye icinde emir eşleşmesi bitiyor.
Sent from my SM-A700F using Android mobile app
Sistemin varsa daha önceden görebilirsin.Ama bazen çakallık yapıyorlar alış yazıp son saniyede siliyorlar.
Vartolu yibitas'a da bekleriz.ucuz kaldi.bi %100 u var gibi ne dersin :)
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temiz 5 üstü olması lazımdı.Ama o da biraz daha dursun.Çıkarken herkez gider alır.
Medeeeeetttt.........Medeeeeeetttt.............!!! !
Bir iki yazı yazayım da millet yazı yazsın.....!!!!
Yahu şu SİP topikleri biz yazmayınca sayfa atlamayacak anlaşıldı.....!!!!
339 kapatmışız BEYLEEEEERRR..........339.........!!!!
Sevineliiiiiimmmmm..........!!!!
300 ün üstünde KALICIYIZ artık......!!!!!
Bize artık karada ÖLÜM YOOOOOKKKK.......!!!!
Böyle olmaaaaazzzz........Yazın değerlendirme yapalım......!!!