istek alıyorsan, demirleri rica edicem...
Printable View
Hani derler ya adamın yüzünde meymenet yok diye..
Töbe bismillah..
Kaşlar falan..
O nasıl bir bakış..
TUPRS gün içi zirvesinden 20 tl düştü..
Yüzde 10 dan fazla bir değer bu..
tam at hırısızı :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
varlık fonundaki şirketlerle ilgili haberler gelebilir dikkat edin...
bu araplara verecek bir onlarımız kaldı...
herşeyi zaten satmıştık...
Türkiye ve BAE arasında enerji, petrokimya, teknoloji, ulaşım, altyapı, sağlık, finansal hizmetler, gıda ve tarım alanlarında yatırım anlaşmaları imzalandı- NTV
Tüpraş gün içi tepesinden 20 lira düşmüş ama spotta o tepe fiyatlardaki işlemler hacimsiz, vadelide nasıldı acaba?
aselsanımı verdiler yoksa :wu:
20 TL TUPRŞ kağıdı tepeden koyverdi gitti..
nasdak barları çok pis dönüş barları olabilir...
bu elon musk ta durmadan hisse satıyor...
swap diyorlar yarın bankaları alabilirler..bugün pek çaktırmadılar helal olsun palaya
11,60 gören dolar 12,30 da...
SPOT kapanış,
https://i.hizliresim.com/1lhi944.PNG
Tam 10 lirasını kısadan aldım...
Önceki gün 156.70 den almıştım bu sabah satmak üzere, ama dünkü saçma dolar hareketi bana 159.70 den sattırdı ve çok üzülmüştüm...
Dolar hareketi ile borsada gerekli organizasyonu yaptılar...
Çıktıkça düşeceğini düşünüp satanlardan topladılar...
Bakalım filmin sonu nasıl olacak?
Bazı sanayilerde güç kaybı var, bu noktada banklar devreye girmeli fakat orada da Garan el freni var..
İşini bilene keyifli günler...
Ne yazsam geldi vadelide long short sonra korktum kapattım eksiye inmez dedim ama indirdiler. Bir süre izleyelim bence çok çok iyi kağıt marj filan hikaye daha gider uygun yerden yine bineriz inş. Trene.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yerli yatırımcı dthları burdan bozmayıp
Hala kamu bankalarıyla müdahale ediliyorsa
Vay ki vay
Turkish public banks have tried to tame US dollar by injecting forex to the markets on Wednesday amid the rapid depreciation of Lira
— Bloomberg | @FiratKozok
berat giderken reisin 2023'te aday olamayacağını söylemişti. o zaman pek inandırıcı gelmemişti.
şimdi bir inandırıcılık gibin bişey bana gelmeye başladı. başkasını bilemem.
Dax 15750 Dow 35450 altı kapanışlarda bir düzeltme olabilir..takip etmek lazım..
Tüpraş, Stratejik Dönüşüm Planı kapsamında, 2035'e kadar 5 milyar dolar, 2050'ye kadar toplamda 10 milyar dolar yatırım yapacağını açıkladı. -AA
bu haber sabah düşmüş sonra da satmışlar, öyle gözüküyor. 179 görmüş sabah hisse..hisseyi trade etmiyorum ama x10xb içinde var %15 ağırlıkta..
Matriks Haber
@MatriksHaber
·
16d
Abu Dabi Kalkınma Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mohamed Hasan Al Suwaidi, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Türkiye'ye yatırım yapmak üzere 10 milyar dolarlık bir fon ayırdığını duyurdu./ TRT
önümüzdeki bir kaç gün dolar dalga boyu düşerse (artık %2-3 normal , iki yöne de) ve bir şekilde konsolidasyon olacaksa banka alıp bazı sanayileri satabilirler, tabii aslında tahmin çok zor, usd bazlı ve tl bazlı grafik çok farklılaştı.. 500 puan aldı endeksi ama dolar bazlı dip yaptı. bu durum oyun kurma konusunda elini çok rahatlattı piyasa yapıcının..
Sindoma abi bistteki balinalar 10 milyar doları duyunca ağzının suyu akmaya başlar.
Çabuk getir şeyh yiyelim dolarını :he:
128 milyar doları en rahat zamanda iç etmişler, şimdi 15 temmuzu planlayan bae 10 milyar dolar yatırım yapacakmış. karşılığında ne alacak belli değil. yorumlamak da biz kullara düşmez.
Demir çelikçilere %4 çakmışlar ABD de bizimkiler tınlamadı bile
Sevgili discretus,
Tüpraşâ€™ı bence bilanço sonrası satacaklardı...
Rafineri marjları düşerken Kap’a gönderdiği ayın 24 ünde stratejik dönüşüm planı notu hisseyi tuttu...
Üstelik Ak yatırımdaki oyuncuda daha yukarı çekmek için bugüne kadar hergün neredeyse başroldeydi...
Klasik bir beklenti alınır gerçekler satılır oldu...
Sonrası için bahsedilen plan ve harcanacak parayı piyasa nasıl alacak seyredelim...
İyi akşamlar..
bunlar 128 milyar dolar operasyonunu 6.85 te 2 ay filan demirlediğinde yapmamışlar mıydı ?
6.85*2 = 13.70
yani %100..dolar dün sanırım 13.50 yi gördü.. böyle de bir tesadüf rakam var..
Bu arada geçmiş sayfaları tam okuyamadım belki yazılmıştır ama yarın Şükran günü Amerika kapalı bilginize...
https://i.hizliresim.com/baesq7d.png
https://i.hizliresim.com/9ry0wyq.png
Çağrı ,
Sana takip ettiğimiz pıst 100 grafından fazla süslemeden basit olsun diye bir graf koydum ,
benim oyun sitilimi takip edenler az çok bilir , biraz kendimi burada övücem :)gördüğüm formasyonlara kene olurum , bir nevi formasyon avcısıyım diyelim.Grafta gördüğün gibi aynı formasyon üzerinden trend ler aynı şekilde 2. defa yukarı hareket sergiliyor .
formasyon hedefi tamamlandığı halde araya giren dolar hareketleri ile daha üst kanallara yelken açan pıst 100 müz mevcut.İki gündür dolarda yaşadığımız dalgalanmayı günlükte zamanı geldiğinde aynı sertlikte aşağı yukarı yaşıyacağımızı pıst 100 olacak , işte ozaman dengelenme pıst 100 de başladı diyecez .Kısa vade 175 takip ettiğim bant altında kapanışlarda yeniden değerlendiririz .
Diğer graf tup ondada aynı formasyon mevcut bugun oda hedefine geldi sabah verdik akşam yerine koyduk , benim oyunum bu şekilde çağrı kısaca oyunum böyle ,
DEĞDİRİYOR ÇEKMİYOR
Ankara'da benzinin litresi 9,74, İstanbul'da 9,69, İzmir'de 9,76 liraya çıkacak.
Motorinin litresi Ankara'da 9,83, İstanbul'da 9,77, İzmir'de 9,85 lira olacak.
LPG'nin litresi Ankara'da 8,05, İstanbul'da 8 ve İzmir'de 7,88 lira olacak
Sn Akcay
Abd de demir çelik sektör kodu nedir
Nerden takıp ediyorsunuz
DJUSST mi
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.