Nasıl yaw.
Rüzgar gibi geçti bu 13-14 arasını demek
Printable View
RTE seçime kadar faiz artışı (2022) devam edecek...
Sonuç: dolar 13.95
Bir yüklü tırın 30 derece yokuş aşağı 180 ile gidişi gibi...
İstesen de durdurulamıyor...
Şimdi gaza geldik
Emeklilere neler neler yapmışlar ben nekadar nankör biriymisim yarabbim, lan ben 2008 yılında 16,5 çeyrek altın alabiliyormusum ,simti 3 taneyi alabilmem için üste 300 lira vermem gerekiyor
........................
2022 sonunda diyor 3600....2022 yılında alım gücü hakkın rahmetine kavuşarak enflasyonu düşürecekler sanırsam...Emeklilerin ikramiyesini arttırdık ya dedi, zati %40 arttırdıydım dedi, emekliler bi bardak soğuk su...
Tek asgari ücrete zam yapacaklar....
Forex’te yeni zirve: 13,79 .
Bloomberg 13.80
merkez bankası bu açıklamalar sonrası ne kadar rakam ile müdahale edildiğini açıklamalı ?
böyle saçna şey mi olur ?
E bu kur durmaz ki böyle, roketledikçe roketliyor, hesap kitap hak getire...maliyet enflasyonu, kur enflasyon geçişkenliği?
Valla aklım durdu benim, du bakali nolacak...
Nolacak, sıcak para o kadar da değil deyip bi yerden fiyatlayacak bunu, ama hangi yerden?
matriks dogruyu verirde ekran yok zabanan bakariz.
reisin saati 5 i 55 geçiyor bu nasıl canlı yav
damadı bile arattı, helal olsun reis, büyük oynuyorsun.
Böyle bir ekonomik uygulama ile geri seçilme ihtimali sıfır... en yumuşak tabirle... giderayak sermaye transferi gerçekleştiriyorlar..
Fiba fx makası 40 kuruş . Bu ne yahu ? Reis konuşurken hiç bir ekonomik temeli olmadan kur yükselmesin diye biraz satarak destek olacaktık. Ama merkez ve diğer bankalar Reis ' i zora sokuyorlar !
Erdoğan: Asgari ücretin işçiye bulunduğu ülkede sağladığı satın alma gücüne bakıldığında 2002'de ülkemiz 14. sıradayken 2021 yılında ülkemiz 10. sıraya ilerledi.*İnşallah bu asgari ücret çalışmasında da işçilerimizi fiyat artışlarından koruyacağız
Yazık çok yazık!
.
8.30 hareketinin %100 devalue si 16 17 arasidir... Oraya soluksuz gider... ordan sonra reis saga sola girene cikana bi bakar.... yetmediyse benzine devam... 20bine iphone alip cari acik mi yapiyosunuz , alin 30 bin yaptim, daha aliyomusunuz ahada 40 bin yaptim... sonun da o iphone u almayi birakaccaksiniz, yerli mali gablolu telefona gececeksiniz...
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
döviz çiftlerinde, sadece genel bilgi edinmek için o dediğiniz gibi programlara bakılır. Oradan piyasadaki kotasyonların bilgisini göremezsiniz. Reuters üyeliğiniz yok ise , en azından iş yatırım veya ak yatırımın veya oanda'nın IG nin ciddi firmaların demo hesaplarını indirip oralardan takip edin. Investing'den de kur takip edilmez ...
Damat intikam alıyor, beni kovarsan bende seni indiririm bölümünü oynuyoruz şuan. Bakalım sonu nasıl bitecek.
Ulan Reyizi sevmeyeyimde ne yapayım ! Onun gerisinin kılı olan kadın görünümlü oluşumlar bebelerine süt alamaz durumdayken ben Alamandan 2.5 kat ucuza benzin alıp bilmem neyimde fındık kırıyorum.
Erdoğan: İlk gaz üretimini 2023 Ocak ayında Sakarya'da yapacağız. Doğalgazı çıkardıkça bunu vatandaşımızla çok daha farklı şekilde paylaşacağız
en heyecanlı tobik bu galiba
Bu başlığı şu anda 146 kişi okumaktadır. (46 üye ve 100 ziyaretçi)
tobik rekoru bu mudur reha abi
127 milyar usd rezervin !!! bir 10-15 milyarını yarın satarlarsa ???! 13.50'de stabil kalırız bir kaç gün.
yahu biri bu iktisatçıya demiyor mu ? düşük faizle piyasaya TL enjekte etmeye devam edersen millet gider o para ile döviz alır diye
herkes mi uyuyor ?? sonra jöle almak için para bulamazsın
Helalleşme ? Kim kimin hakını kime helal ediyor ... bkz : https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Temiz_Eller
Herşey bir anda anlamsız geldi.
fomc clarida 10 kuruş düşürmüştü
dünya lideri yardırdı rekor tazeledi
Fed Başkanı Powell'ın bugünkü sunumunda enflasyondaki yükselişin tahmin ettiklerinden uzun sürebileceğini söylemesi ve varlık alımlarının azaltım sürecinin birkaç ay erken bitirilebileceğini söylemesi ile piyasalarda fiyatlama dolar lehine döndü. Altın ve endekslerde düşüş olurken gelişen ülke paralarında da kayıplar yaşandı, fakat TL bugün %8'e yakın kayıpla en çok düşen para oldu. Powell'ın açıklamaları sonrası 13,60'a çıkan USD/TRY kuru, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sırasında 13,95 ile yeni zirveyi gördü