Esnaf dondurma dolaplarını iade ediyormuş. Bira ve gazoz dolaplarının da fişine çekmişler.
https://www.egedesonsoz.com/haber/es...eritti/1091438
Printable View
Esnaf dondurma dolaplarını iade ediyormuş. Bira ve gazoz dolaplarının da fişine çekmişler.
https://www.egedesonsoz.com/haber/es...eritti/1091438
ekranı kapattım bugünde ben seansı erken bitiriyorum.
bofa girişti endekse yine...
2021 in dünyada açık ara en çok kaybettiren borsası bist istanbul 2022 de nal toplamaya devam ettiriyor...
1,5 doların üstünde bile kalıcı olamıyor...
çekirdek çitlemeye devam... poz yok...
Rus borsası +1,75 de. Demek ki Rusya bugün girmeyecek oraya. Bize giriyor sanırım duruma bakarsak.
Herif tekrar devre kesici çalıştırmak ister mi acaba. Bu iş karlı ise sıksık gündeme gelebilir.
Yine tabana gidermi
Keselim devreleri
Tüyler dijen diken
çay almaya gittim piyasa 30 puan düşmüş
gözlerimdeki ışıltıyı görüyormusunuz ayılık demek gözlerdeki ışıltı demek içim kıpır kıpır :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Matriks kilit, kurumun mobile app kilit.
Nasıl yapacağız işlem bu durumda var mı kitlenmeyen terminal ?
Iko gün önce yazmıştı. Bulamadım löp löp deyu
Hatta sarıyı sordum cebab vermedin dayu
2197 den döndü heralde
lönklüyemedik aç gözlülük yabtık
geliyor devre kesiciler yine üçer beşer...
gel de yatırım yap burada... TPRŞ vadeli %-9 gösterdi..
Ideal kullananlar var mı ? Az önce kilitlendi mi ?
Arkadaşlarıma Abilerim Ex2000 TIFIL TİDEBRİNGER UPTREND BOZKURT ABİ YE verdikleri bilgi için teşekkür ederim Allah razı olsun aydınladtıgınız için birdaha ararlarsa ben bu işte yokum derim telefono kapattırım
BOTAŞ: Doğal gaz tüketimindeki kısıtlamalar sanayi tesisleri ve elektrik santralleriyle sınırlı olacak
Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), Türkiye'ye Gürbulak-Ağrı giriş noktasından sağlanan doğal gazın kesintiye uğraması nedeniyle doğal gaz tüketiminde yapılacak kısıtlamaların yüksek tüketimi olan sanayi tesisleri ve elektrik santralleri ile sınırlı olacağını bildirdi.
Şirketin internet sitesinde yer alan duyuruda, Türkiye'ye Gürbulak-Ağrı giriş noktasından sağlanan doğal gazın, İran tarafındaki doğal gaz iletim hattında meydana gelen bir arıza nedeniyle 10 gün süre ile sağlanamayacağı ifade edildi.
Söz konusu arızanın daha kısa sürede giderilmesi için İranlı muhataplar nezdinde gerekli girişimlerde bulunulduğuna ve konunun hassasiyetle takip edildiğine işaret edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Elektrik ve doğal gaz sistem dengesinin korunması amacıyla yüksek tüketimi olan sanayi tesisleri ve elektrik santralleri ile sınırlı olmak ve kesinti planları önceden bildirilmek suretiyle doğal gaz tüketiminde kısıtlamalar yapılacaktır. Mevsim normallerinin altında seyreden olumsuz hava koşullarına rağmen diğer tüketicilerin kısıtlamalardan etkilenmemesi için tüm önlemler alınmıştır."
Kaynak : Anadolu Ajansı
Gaz kesintisi felan caktirmadan nlliyi yaww
Bisi mi geliyiii
Yine saçma sapan fiyatlamalar.
Tüp devre kesti, o sırada 172 den açtığım longları 5 dk içinde 177 den kapadım.
Bi de tkfen i yakaladık.
Vadelisi 22.28 den long yaparken, spot da 22.78 den mal verdik.
Teşekkürler bu saçmlıklar için pala.
Bu anomaliler eskisine göre çok daha hızlı kapanıyo.
Duyduğuma göre 1-2 yabancı arbitraj robotu salmışlar piyasaya. Onlar çöküyolar hızlıca diye tahmin ediyorum...
Yabancı olmayınca da böyle oluyor. Eskiden en azından biri bunu yaptığı zaman, diğerleri dur bakalım sen varsan biz de varız , masayı destursuz deviremezsin diyordu. Hale bak yazıl günah milletin 3 kuruşunu da eziyorlar.
Vaz geçti tabandan
Ama belki
Tavan yapar
Dimgonun borsası
Fiyatlar arası boşluk oluyor. Yoğun robot işlemi olunca o şekilde oluyor diye tahmin ediyorum.
Bir yöne gitmeden önce ters yönde sert hareketler oluyor ve temizlik yapıyorlar.
Bu tip bir hareketler mi olduğu haftaya anlaşılır.
VARYO tahtası bunun yanında masum kalır be :he:
ABD pozitif açtı . İyi oldu
Beyaz saray: Eğer rusya askeri birlikleri ukrayna'ya hareket ederse, bu bir işgal olarak kabul edilecek ve abd cevap verecek
Global gündem bu iken var mı; hafta sonuna long girecek olan?
son 3 günkü mum görüntüsü, 28-29-30 Aralık a benzer oldu. Mum formasyonunu iyi bilen bilgi verirse seviniriz.
Bu arada herkes Rusya ya laf ederken , Rus borsası maşallah mahalle yanarken saçını tarayan k.hpe modunda :)
Biz de aynı durum olsa pala negatif bölgede grafik çizmeye çalışırdı