Ak ve deniz yatırıma yani speğe gün doğdu doldursun kepçeyi
Printable View
Ak ve deniz yatırıma yani speğe gün doğdu doldursun kepçeyi
Takasın komikliğie bak. İhlaslarda kozalaklar bile dipten tepki veriyor bu kansız sürekli düşüyor sanki bu 4 katı yükseldi
ne boktan bir kagida girmisimde haberim yokmus bukadar basi bos bu kadar sahipsiz ve bu kadar ruhsuz bir kagit seni aldigim gune lanet olsun alan yok satani s... . amk
kademeler bak ya dalga gecer gibi seregsizler
ben yandim baskalari yanmasin almayinn almayin alacaksanizda iki kere dhsunun derim boyle ruhsuz sirketine sahip cikmayan kagitlari almayin ytd
dusurun cok cikti zaten seni bir daha alirsam alan ellerim kirilsin
1.80 maliyetim ya bir hissede kademede 1 lot olur mu bu nasil bir uc kagitciliktir ki anlayamiyorum
ben soyluyorum bundan bir halt olmazz
gel gel mi yapıyor :) millet uzaya cıktı uzaya
ytd anlamam
Günlük sabahlık klasik hareketini yaptı, kapatın ekranları :-P
1,58 in üzerinde saatlik kapanış yaparsa tekrardan 2 li seviyelere atak gelebilir.
bir s k m olmaz bundannn
Benimde umudum var halen.Bekleyip gorucez İNŞALLAH.
bende denizime inat bugün tavan olacak diyorum inşallah gerçekleşir rüya kalmaz :)
Ne kadar zamandır borsadasıniz obstanate
10 yıldır geçti bile
Hisseyi sürekli kademelerde durduruyor spek cok gıcık bir spegi var bu hissenin tam bir ....
Tamam sizle o zaman ayni kafada sayiliriz beklemekte fayda var silkeliyor milleti gidecegi yer benim fikrim kimseyide etkilemeyeyim 3 ve 3.5 seviyeleri ondan sonrasini tahmin edemem.ytd
Obstinate kardes bakalim ne kadar inatcisin bu hissede coooook sabir lazim.☺
seat123, ben analizlerine çok güvenfdiğim ve kendine has analiz sistemi olan gxsmodujun verdiği 2,84 seviyesşnde satarım
Bu galip öztürkün hissesi degilki ahmet koparan bunun sahibi mepet v.s galipin diye biliyorum ben.
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=7135
Hisse.net Haftalık Hisse Yarışması
MADEM TÜRK'SÜN GÖSTER ÜRKSÜN!.
1,80 üzeri atmadan kimse gelmiyecek gibi
ytd anlamam
kendi caliyor kendi oynuyor
1.85 uzeri kimse gelmez cunku kagidin kocasi cok belli bir spegi yok benim kanaatimce
bence 3. dalga yükseliş gelecek tek korkum endeksin sağlam satış yemesi
biranda kademeler nasil bosaltiliyor goruyormusunuz daha iki saat onceye kadar kademeler bom bostu nasilda doldu