çok zekısın hemende anlayıverdin...evet onun nickinden yazıyorum..dolar 3 tl ımıs...sımdı dolar 25 tl adel 600 tl an ıtıbarıyla..600/25= 24 dolar eder 1 adel .
ilkokulu matematiği ..dolar bazında 10 kat kazanmıs
Printable View
#adel dillere düşmüş sen hâlâ lafontenden masallar okuyorsun. En komik olanı da Acemsah sayesinde sende az para kazanmamışsındır.
sanki diğer hisseler yükselmemiş sadece adel yükselmiş gibi algı yaratmatmak kimin işine gelir.....hisse net te azıcık ağıtları okuyon
Büyük üstad özdeyişi...Üç tabandan sonra satılmayacak hisse yoktur...Uzay boşluğunda son agresif tırmanışın sebebini umarım anlamıştır bazıları.Pazarlayanlar ise başka mecralarda gaz peşinde.
"Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında Adel Kalemcilik payları 18/08/2023 tarihli işlemlerden (seans başından) 15/09/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir."
15.09.2023 Cuma günü seans sonunda tedbir bitiyor. Tahtaya etkisi nasıl olacak önümüzdeki hafta göreceğiz.
Bedelsiz ne zaman gelir sizce?
teknik olarak acemşah abi daha ıyı bilir....
ama. psikolojık olarak bedelsiz şart..........
kuşlu site ve diğer sitelere baktığımda millet fiyata bakıp yatırım yapmaktan vazgeçiyor.........
bu fiyata kalem hissesimi olur diyip dalga geçeni var, fiyatı yuksek bulup korkan alamayan var.........
en azından bu gibi algıları gidermek için bedelsiz şart....
Adelde sermaye artırımı şart ve olursa %2500 ...3000 arası olur gibi...düşünüyorum..
Asuzu bedelsizi işte acıklandı
Adelde birde yeniden degerleme şart artık
Borclanma sınırında geziniyor zaten
Aganın eli tutulmax belki yeniden değerleme ile sermaye biraz daha fazla oranda artablir.
Haydi hayırlısı....
ver gazı gitsin.....
Adel müdürü bu aralar tv lerde bi kac defa dinleme izleme fırsati bulduk..dinledikçe dejavu oluyoruz..bunlarin bir gün konusulacagi bu forumda soylendikce mıy mıy mıy acemsah mal pazarliyo diyenler burdalar mi..yoksa tnztp segyo forumlarda yeni isbaşi mi yaptilar..öpüldünüz, kolay gelsin
Agresif yükselişler fiyatı 250 tl den 827 tl ye götürdü. Ardından sert düzeltme yedik ve 495 tl ye düşen ve gelen tepki sonucu 750 tl ye çıkan bir fiyat gördük. Bu günlerde taban yapmadan usul usul hareketlerle fiyatı 750 tl den 600 tl ye çektiler. Tahtada belirgin bir satıcı görünmüyor yada görünmesini istemiyorlar. Ama malum şahıs satışa geçerse bu tahtanın altından kalkmak kolay olmaz. Güzel haberler fiyat zirvede iken geldi. Bu durum benim açımdan biraz düşündürücü. Mevcut verilere göre fiyatı pahalı ama bilançolar geleceği değil geçmişi gösterir. Yapılan işbirliklerinin parasal sonuçları fiyatın gelecek için ucuz olduğuna tahtaya gelecek yeni yatırımcıları ikna edecek seviyede olmalı. Aksi halde Adel operasyon tahtası olarak anılacaktır.
sen gaz vermeye devam et,gaz verdikçe düşüyor,millet sana bolca dua ediyordur,acemi
Düşüşe devam ettiler. Sabah açılışta yeşil açıp gel gel yapıp peşinden sert aşağı veriyorlar. Akabinde gün içinde aniden yukarı çekip aniden basıyorlar. Bu hareketlerin son bulması ve fiyatın konsolide olması gerek. Aksi halde (eğer varsa) bu fiyattan bu tahtaya girenlerin canı yanacak gibi. Temkinli olmak gerek.
gazman nerede ,düşüşlrede hemen kayboluyor,millet kulaklarını iyi cınlatıyor
Bedelsiz ne zaman gelir?
909 milyon kar beklentim var.
Kimi neyi alırlar bilmem şu an tek odaklansığım bedelsiz sermaye artırımıdır.
Teknik olarak artık şart.
Ofis kırtasiyesinde ve şu kozmetik hijyen temizlik ürün kategorilerinde satın alma olabilir diye düşünüyorum.
İyi haberler yukarda gelir 1000 lirayı aştığında anlarız ki bedelsiz eli kulağında.
Birileri bu adel yıl sonu 900 milyon kar yazacak diye Twitterde yönlendirici resim yapıp kopyalamış gazete haberi diye anladığım...
Müdürün böyle bir söylemi olmadı.
İyi kar elde edeceğiz dedi...
Adelin böyle uydurma şeylere ihtiyaçı yok.
İyi bir kar gelecegi zaten belli.
Bu yıl kardan cok bedelsiz sermaye artırımı odaklıyım. Gelecek yıl ise evet kar ve temettü odaklı bakacagım..
Olası acıklayabilecegi kar düşüncelerime göre 400 milyon civarında olmasını beklerim.
Yeniden değerleme ve bedelsiz bu dönem cok daha önemli kardan....
Yeniden değerleme olursa tabi acıklayabilecegi kar herhalde 4..5 milyar olur:)
Covid ne kadar etkiledi?_ işte 25 liradan 825 e,
Dünyada varyantlar var ancak herhangi bir kapanma uygulaması gelmedi ve bizde de herhangi bir kapanma olacağını düşünmüyorum.
Parayı ne yaparlar bilemiyorum; satın almalarda da kullanılılabilir veya yeni bir ihale almıştır onları üretecektir her şey olabilir.
Bedelsiz gelsinde ....
Adel, Edge markasıyla güçlü şekilde ofis kırtasiyesine girer mi... Kartuş toner vs vs...?
Şirkete Covid den fazla zarar veren 11 yıl süren kötü yönetimdi. Burada ben dahil birçok kişi defalarca müdire hanımın gitmesi gerektiğini yazdık durduk. 1 Kişinin gitmesi şirkete hareket getirdi. Umarım 11 yıl öncesinde olduğu gibi istikrarlı bir şirket olur yine ve hisse değerinin yükselmesi için manipülasyona da gerek kalmaz.
Müdür Bey hissenin sığ olmasından şikayet etmiş...
Bende şikayetçiyim o zaman gelsin Bedelsiz..!
Borsa İstanbul’da hisse senetlerinde bir yıldır yaşanan yükseliş ile dikkatleri üzerine çeken Adel Kalemcilik, büyümeye odaklandı. Adel Kalemcilik Genel Müdürü Oğuz Uçanlar, hisselerdeki performansı ‘organik’ olarak değerlendirdi.del Kalemcilik Genel Müdürü Oğuz Uçanlar, hisse fiyatıyla ilgili olarak, “Sığ bir hissemiz var. Borsada pay piyasamızın halka açıklığı yüzde 27-28 seviyesinde ve bunun yaklaşık yüzde 10’u da bir yatırımcıda. Dolaşımda çok az hissemiz olduğu için çok yüksek hacimli olmasa da işlemler hisse fiyatını çok etkiliyor. 10-15 bin adetlik işlemle hisse fiyatı taban veya tavan olabiliyor, bundan biz de mutlu değiliz†dedi.
https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-705154