Yeniden 9.70 lerde tavana doğru milleti dökme hareketi galiba bir anda 9.50 geldi şimdi hacimli çıkıyor y t değildir
Printable View
Yeniden 9.70 lerde tavana doğru milleti dökme hareketi galiba bir anda 9.50 geldi şimdi hacimli çıkıyor y t değildir
15milyon 500 bin alıcı lotla yeniden odaş tavan
İlk yaşadığım tavan odaşta umarım çok tavan yaşarım odaşta.
Yaptığı iki tabandan sonra bize iki tavan borcu var diyen arkadaşı tebrik ediyorum.Bir tanesini ödedi.:yes:
Şimdi ne kadar var tavanda? Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavanda 17 150 000 lot var
TeşekkürlerRedmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neler olmuş bugün....
bilgi....
16.6 milyon lot, tavandan almak için sırada bekliyor....
Münakaşa etmeye gerek yok arkadaşlar,sakın olalım lütfen şirket süper kar açıkladı,tavan,tavanda da 17 milyon lot alıcı var.
Bugun tavan bozmaz umarım ofaşın tavana alerjisi var çok geride kaldı fiyatlama olarak şu ana kadar çoktan 12 üzeri olması gerekirdi tahtacı mal toplayamadı yeterince yukarı sürmekten başka şansı yok fk süper oldu sene sonu pd/dd tarafıda Özkaynak artışlarıyla en az 10 milyar olur ytd
Tavan bozdu, tekrar kitledi. O kadar mal satıldımı yoksa emir iptalimi oldu acaba.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ara ara baktığım için tam göremedim....
kaç kere tavanı bozup tekrar tavana gitmiş....
Tavanı bozup sonra yeniden tavan oluyor şu anda milyon lot tavanda
endeks bozunca, tavanı tekrar bozdu....
Yarın satmasında... Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/fintables/status...sBKdaB12g&s=19
Elektrik fiyatları yine artışta.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Odas seansı tavan kapattı bence yarında tavan olabilir he tavan olmasa bile yarında güçlü yükseliş yapması kuvvetle muhtemel bence izlemeye devam.
https://www.tradingview.com/x/AYbTtwaj/
Hissede beklemeyi bilenlere bol kazançlar. 0,53 centteyiz
Bir patron düşünün şirketi yıllarca borcu yüksek ve bedelli üstüne bedelli yapıyor daha kötüsü para kazanmamış şirketinden şuanda bile odaş hissesi borçlu şirket ralli yaşamasına rağmen çok kötü durum aslında dolar bazlı zirvesi 2018 yılı odaş hissesi bugün odaş hissesini kurmaya kalksan kaç paraya kurarsın dolar bazında şaka gibi seviyorum seni kömür gözlü spekülatör bence hak ettiğin yer endeks 30 hissesi olman hiç bir eksiğin yok bence hatta fazlan var kömür gözlerin yeterde artar zaten.
Sevgili dostum bu kağıt 3 ay sonra 40 TL olsa kimse Bu durumu yadırgamaz dolayısı ile tabii ki arada kar realizasyonları olacak basacak yüzde 29 bile geri çekilme olacak ama asıl hedefe odaklanmalı..
gözü karartıp egeen satıp lotları artırdım sabah açılışta.al sat işi her yiğidin harcı değil
Bugün artı kapatırsa ben kısa vade 20 leri zorlayacak diyorum
Şirketin karının ana kaynağı Çan2 termik santrali bildiğim kadarıyla.
2022 / 3 dönemi
Çan2 esas faaliyet karı 483 milyon
Odas esas faaliyet karı 502 milyon
fark 19 milyon
2022 / 6 dönemi
Çan2 esas faaliyet karı 385 milyon
Odas esas faaliyet karı 781 milyon
fark 396 milyon
2022 / 9 dönemi
Çan2 esas faaliyet karı 355 milyon
Odas esas faaliyet karı 1235 milyon
fark 880 milyon
3 aylıkta neredeyse fark yokken 9 aylıkta 880 milyon tl fark oluyor
Odas can2 dışında hangi satışlardan bu faaliyet karını yazıyor.
Özbekistan ile ilgili tahminler 20 milyon dolar civarında yıllık
Çeyrek başına 90 milyon tl , antimuan işi de göreli olarak küçük bir iş.
Çan ve odas faaliyet karları arasındaki bu fark nereden kaynaklanıyor.
Odas bu karı nereden elde ediyor ?
ODAŞ ŞİRKETLERİ VE ORTAKLIK YÜZDESİ
Şirket Adı Faaliyet Konusu Oran (%)
Çan2 Termik A.Ş. Elektrik Üretim 76,77
Voytron Enerji Elektrik Perakende Satış A.Ş. Elektrik Satış 100
Hidro Enerji Elektrik Üretim Sanayi A.Ş. Elektrik Üretim 50
Suda Stratejik Metal Dış Ticaret A.Ş. Madencilik 100
Ena Elektrik Üretim Ltd. Şti. Elektrik Üretim 80
Odaş Doğalgaz Toptan Satış Sanayi ve Ticaret A.Ş. Doğalgaz Satış 90,02
Anadolu Export Maden Sanayi Ticaret A.Ş. Madencilik 96
YS Madencilik Sanayi Ticaret Ltd. Şti. Madencilik 52
Suda Maden A.Ş. Madencilik 100
CR Proje Geliştirme Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. Enerji Projeleri Geliştirme 100
TS Anadolu Metal Maden Üretim A.Ş. Madencilik 80
Odaş Enerji CA LLC Elektrik Üretim 50
Yel Enerji Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş. Madencilik 76,77
Çan-2 Trakya Maden A.Ş. Madecilik 76,77
Onur Mining Maden Üretim A.Ş. Madencilik 50
Eskiden çok yazardım, hep aynı sorular geliyor, artık yazamıyorum, vakit bulup. Konsolidasyon tablosuna bakmanız lazım. Enerji Ticaret ve Enerji Üretim tarafını 2.çeyrekte konsolide ederken birleştirmiş görünüyorlar. 1Ç, 2Ç ve 3Çi yan yana koyun. İkili anlaşmalarla iştirakler elektrik alıyor Çandan, satıyor ticaretinden de bişeyler oluşuyor dedik. onlarca mesaj attım 2,30 liradan beri. 2,50 civarıydı Çan ve Odas bilançolarını çakıştırarak attım. O zaman zamanım vardı şimdi yok şimdi konsolidasyonu da tahmini ayrıştırarak yapmam lazım, Özbekistan da girdi şimdi, uğraşamam ama bilanço dipnotlarına gidilirse biraz da olsa fikir sahibi olunur. Bir kere karşılaştırmaya Hasılattan başlamak zorundasınız, Esas Faaliyet karından değil, ikincisi madencilik faaliyetlerinden ne kazandığı dipnotlarda belli, ondan olmalı yazamamalısınız. Hisse olmuş 10 lira düzeltmesi de olur, belki artar ben bilemem, yatırım tavsiyesi de veremem, yazdıklarım bundan bağımsızdır.
MSCI, küresel endekslerde küçük ölçekli şirketler endeksine Odaş Elektrik de eklendi.
Morgan Stanley Capital International (MSCI) endeksleri, ilk olarak ABD dışındaki piyasalar için küresel sermayenin performansını ölçmek amacıyla 1968 yılında capital international endeksleri (uluslararası sermaye endeksleri) olarak tasarlanmıştır.
günü nasıl kapatacak bakalım....
Bir de şu altın ve gümüş işi oluverse de borsada yeni bir Sasa olsa Odaş
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
86 milyon ton kömür,santraller,,altın madeni,,buna karşılık 15+51 milyar piyasa değerleri,,,daha çok yolu var gibi görünüyor.
2021 12 aylıkta m.d.varlıklar %100 değerleme yapılmış,,,2.5 dan 5 milyara,,,,2022 de enflasyon kaç? bi %100 daha değerleme olur gibi.