Hocam girdi sole bi %5 ziplat hisseyi
Printable View
Aga yataya saldırdı. Bugünkü sipaliyi endeks ten yapacak ayi
Frende su koyuverdi, bizimkine gün doğdu. Hoş, cuma tavan yaptida ne oldu. Eksi kapatti
Fren topladı maşallah, bizim dürzü gene aynı amk
Konyacılara bugün kıyak 🙂
Eksilerde sürünüyordu yağmur görmeye başladı millet. 😎
Dövizin önüne set çekildi,emlak uçtu gitti alabilene askolsun. Faizin adı yok. Tek kanal borsa yatırım için. Seçime kadar önemli bir olaya olamazsa yükselmeye devam edeceği ortak kanaat. Bu arada son zamanda primlenmekle beraber hala dolar bazında 2012 -13 fiyatlarında değil.
3,5 milyondan fazla ky var diyorlar. Bunlar koleksiyon amaçlı 1 adet konya atayım portfoye deseler spegin durumu ne olur acaba:)
Bu işi bilenler mala giriş zamanını acık ayıktırsalar da yolumuzu bulsak 😎
Pust gene yapıyor pustluguju. Ulan zirveden senin gibi yuvarlanan yok. Hala asagilri kazitiyirsun
Seni söve söve yukarı içeceğiz. Anladığın dilden
4.gruptakiler sevdiğine kavuştu:
https://i.hizliresim.com/dyx2l5k.jpeg
O değil de ülkede çimento sıkıntısı var yurt dışı yasağı gelirse bu betoncular ne yapacak?:)
Ulan fren tur bindirdi. Bu hipnator hala dibi kazitiyir. Ne arıyor acaba ebesinin horekesini mi
İşin kötüsü egeende de ipe un serdi. Frenin nefesi ensesinde ama kıpırdamıyor. Eee baskasiji rüzgarı ile buraya kadar. Haberleri gotlerinde patlatacaklar galiba. Atsaniza sizde kapa bir haber hazır rüzgar varken neyi bekliyirsujiz
Yazın milleti nası kafalamışlardı en fazla 3 ayda iş bitiyordu.Genel kuruldan ne çıkacak bakalïm , filmi izlemeye devam , nargilemizi içiyoruz kolamızı yudumluyoruz 😎🍸👤👤
Wampirler kafayı yiyiyor, soğan başı size 😂😂
Hacım ciddi düştü. Alan satan yok. Nasıl yorumlanır bilemeiyirum. İns yukarı yöne patlama yaşanır
Egeen frenin nefesini ensesinde hissettiği için daha hızlı tepki veriyor.bizimki artık ossurugunin kokusunu bile duyamayak kadar uzak olduğu için kendi çapında tıkıyor:)
Fren düştüğü yere geldi, biz 1000 kusur gerideyiz. Way amk
Fren düştüğü yere geldi, biz 1000 kusur gerideyiz. Way amk
Layık olduğu gibi cukurlarda debelenip duruyor.
Hisseyi burda ekside tutmakta bir başarıdır. Alkışı hakkediyor
Daha ne kadar baskılayacaklar merak ediyorum bu böyle devam etmez hayırlısı
Genco balatalar yandı.Sanayide değiştirmekten yoruldum be ya....Sal kendini rahat ol....
Bu Konya daki sancı iyice çoğaldı spek tam katıksızsınnnnn
yılbaşı ilk günü için kuşluda çılgın reklam ve tavan,
her türlü reklam ürün pazarlama için kullanılmıştır. mal satılınca geri vites,,,
neyse,,,
fren desen 2bin den fırladı, 2500 de konyayı solladı 6bine roketledi. bu arkasından baktı.
bu cacık kaldı...
yapacak bir şey yok... klasik gonya...
kagıdın madenlik işi olma ihtimali var mı?
ihtimaldir ki alışların yoğunluğuna göre kağıdın değerini düşürüp artıracak alış, talep çoksa fiyatı aşağı çekecek yatırımcılarına 10 yıldır taşıttığı malı daha yüksekten satarak tsşıttırmaya devam edecek satış çoksa alıp kağıdı yukarı sürecek ytd
Bosch fren ve Konya çimento yatırımcısının çoğunda iki hissedende var Bosch çimento yu askıda bırakıp sattıracak oradan çıkan. Konya Bosch a göre ucuz kaldı diye konya alacak y.t.d sadece ihtmaldir
Ben şahsen Bosh göre ucuz kalmasını
ve kıyaslanmasını umursamıyorum sermaye düşük lot sayısı az olması piyasa koşullarına ayak uyduramadı bu güne kadar kaldıkı inşaat sektöründe bir atılım var gelecek için umutluyum maliyetim de çok düşük olması bana sadece zaman kaybettirir ama mutlaka düşündüğüm hedefi elbet görecek yeterki sağlık olsun önümüzde bir seçim süreci var seçim sonrası az çok kendini belli eder yön bakımından zaten yıllardır baskı uyguluyorlar bu böyle sürüp gitmez tüm ortaklara sabır bereketli kazançlar dilerim yazdıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi olarak düşünülmesin
İşlem hacmi çok düşük. 4 Çeyrek bilanço ne zaman açıklanacak, tarihini bilen var mı?
Ayı çöktü üzerimize. Baktıkça basıyor.
Kim düşerse ona eşlik ediyor. Düşenin dostu, iyi yürek abidesi ayı
Hey gidi koca kurt, köpeklerin maskarası oldu..
Bu günde eksi kapa nasıl olsa millet alıştı!
Hareketlere bak, tavan olsan ne olacak, 1 verdiğinde 3 alıyorsun
Vitesleri büyütmeye başladı 😎