Bence bu kapta yanlışlık var.. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bence bu kapta yanlışlık var.. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/a9n0l1r.JPG
Galiba X bin veya farklı durum.(yine de hesap tutmuyor)
Acaba A grubu vs. mi.?
YTD
18 den sonra nokta olmalı
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
50 günlük ortalamaya yaklaştırıp oradan kaldırdı. Eylül sonuna doğru da böyle 50 günlüğe pin atıp sonra yukarı sürmüştü. Aynısı olabilir belki. Ytd.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
16 yıldır şu vobun içindeyim.3 kete battim.gunde 16 saat sistemle uğraştım.. değer miydi,hayır..
aklım olsa bulaşmazdım.daha 6 ay öncesine kadar tek pozda. 140 kontrat yapardım.. şimdi 20 ye indim..benimkisi O KADAR EMEKTEN SONRA BIRAKMANIN VERECEGI ZORLUK.ASLA bu emeklere değmezdi.. çünkü bıraktığım anda 16 yıl çöp olacak..
buna rağmen en yakın zamanda bırakacağım
Saçma sapan yerde kapadı endeks... Bıyık sakal formasyonu
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapanışın hemen öncesi dayanamayıp longladım bi çıtır, eğer haber vs yoksa pazartesi sorunsuz açarsak %1 gibi bir makas kârı alırım ha yoksa da stop olur önüme bakarım
KAP: KATMR [ ] KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımından Elde Edilecek / Edilen Fonun Kullanımına İlişkin Rapor
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1095524
Sermaye
Artırımının Gerekçesi ile Sermaye Artırımından Elde Edilecek Fonun
Kullanım Yerleri Hakkında Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 06.01.2023 Tarih
ve 2023/02 sayılı kararı aşağıda ki gibidir;
Katmerciler
Araç Üstü Ekipman Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin özkaynaklarını güçlendirmek, savunma sanayii alanındaki
projelerin finansmanında, finansal borç anapara ve faiz ödemelerinde, işletme sermayesi
ihtiyacının fonlamasında kullanılmak amacıyla Şirketimizin 1.087.500.000 TL olan kayıtlı sermaye tavanı
içerisinde 652.500.000 TL olan çıkarılmış sermayesi %65 oranında bedelli olarak
424.125.000 TL tutarında nakden artışla 1.076.625.000 TL'ye çıkarılacaktır.
Nakden ihraç edilecek 424.125.000 TL nominal değerli pay karşılığı minimum 424.125.000
TL olması beklenen sermaye artırımı gelirinden 1.943.766 TL olması beklenen
masraflar düşüldükten sonra 422.181.234 TL kaynak elde edilmesi
planlanmaktadır.
https://i.hizliresim.com/t8to2qp.JPG
Nedir bu yaaa,kaçıncı bedelli sermaye artışı?
şirketin %80 i halka açık,4 defa arka arkaya bedelli mi olur.?
Böyle şirket tahtalarını SPK nın (BİST in) kapatması lazım.
YTD
Yok dayucuğum longlamadım
Bu tarz durumlar da ucuzladı longlayım denmez
İçeriden bilgi alan veya olacak şeyi bilen böyle iskonto yapar
Pazartesi eksi GAP gelirse yada piyasayı üzecek haber gelirse şaşırmam
Genelde 3 tane bu tarz olan durum da 2 si böyle olmuştur ava giderken avlarlar poz flat
18.00 dan sonra olan hareket iyi olmadı !!!
Bu tarz hareketler genelde senim benim bilmediğim şeyler de olur
Ve gap ile büyük vurgun yaparlar
Her zaman olmuyor bu 3 defa bu tarz durum olduysa 2 sinde böyle oldu 1 inde olmadı
Eksi gap olasılığı oluştu yüzde 70 oranın da
Normalde günlük sistem gör.vermenin sakıncası var..dun riske rağmen verdim.. hâlâ forumda..
Sistem sat verdi.
mesajlarda açıklamaları bulabilirsiniz
işin destekleyen kısmı bugün pullback yaptik..Günlük düşen trent 5416 dan geçiyordu.oradan döndük..
her yerde 320 dolar ..65000 endeks konuşuluyor.. ama her yerde..beyinlere kazanıyor.. DIKKAT EDIN DOSTLAR..
Günlükler satda..ama 15 dakikalar alda..eğer kallavi bir eksi gap beklenseydi 15 dakikalar da sat olmalıydı.. daha önce öyle oldu.
Bende poz.yok..
iyi tatiller..
Ptesi gap olmaz big dayucuğum, olursada artı olur
ölene kadar go go tar tar devam, hedef mars
Seans son dakikasın da long girdim....
Akşam seansında kapatayım derken bir anda yanlışlıkla 6 kontrat fazladan sattım...
YFAS sağlam mal paketledi iki günde. 20milyon$ a yakın
Kemal ağayı kızdırdığına göre EMLAK kötü niyetli birisi olsa gerek... Kemal ağa küfür etti ama küfredene değil küfür ettirene bakmak lazım... Yönetim, Kemal e değil RMLAK'a cezayı kessin... Bir kere de olsa iyiler kazansın...
Kalmışsın ortada aşağısı sakal yukarısı bıyık,
Pek okumam ,bir tek okursam Sait Faik Abasıyanık
Biraz yukarı çıkar dönerse ketenpere,
Burdan aşağı salar dönerse kim kala ? kim öle ?
Şair burda hangi formasyon oluşumlarından bahsediyor bil bakalım sn Maacit ?
Şairin bir zamanlar çanakçı çömlekçi olduğunu söyliyeyim artık tekniğe tövbe etsede :)
[IMG]https://i.hizliresim.com/pgitjza.png[/IMG]
Bulağ başı buz olar
Üstü dolu gız olar
Eğil desmalın götür
Ben götürsem söz olar
pardon bu değil , diğeri olacaktı. bi saniye
hah geldi ... işte bu
Tezim güçlenmeye başladı
1-) akşam seansı 6.100 üstüne attı anında geri Bastı
2-) Pazartesi artı GAP beklentisine alıştırdılar
Bu tarz spottan ayrışma benim senin bilmediğin habere yakın Kaynaklı kişiler bildiğinde olur
Ha bu tarz olayda ortalama yüzde 70/30 yüzde 30 olmama ihtimali var ama bence eksi GAP gelecek Pazartesi
Dip not pozisyonum yoktur
Uyarı niteliğinde yazıyorum
[IMG]https://i.hizliresim.com/h7p5y2l.png[/IMG]
Kızıl gül olmayaydı
Sararıp solmayaydı
Bir ayrılık bir ölüm
Heç biri olmayaydı
Bu gala daşlı gala
Cıngıllı daşlı gala
Enayi ucuza veriyor dersin
Enayinin kralı yaparlar dikkat dikkat
Temkin iyidir illa pozda gireceksin diye bir nane yok yani
Üstat lafını üzerime alinmiyorum.
Normalde ne var ne yok satılır formasyonu oluştu ama hisse bazlı düşündüğümden full maldayim.
Artı kuvvetli yukarı basıp bugünkü tepeyi geçmezse ya yataya saracak ya da yine güzel kirmizi sondaj bari gelecek. Beklentim yine bir dip yoklaması yapacak gibi iblis. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok be abi ne üstadı ben iki satır kafiye bulduğum an gırgırına yazarım sadece.
En son teknik yaptığımda metastock vardı,telefonla emir veriliyordu yada yüzyüze.
Siz bazı günler sistem takıldı veya dondu diyorsunuz emir veremeyince ,bizim zamanımızda dealer "artık emir almıyorum ! " diye ayağa kalkardı."Emri sadece büyük olan yada aktif olanlar versin" derdi.:)
Bilgisayar denilince Atari ve Commodore64 akla gelirdi .
Yalnız bir gün müşterinin biri (ayaklı borsacı ) avucunu dealera gösteriyor .Anlamadımda o an.Seans bitince avuç mevzuunu sordum dealera ;
"O dedi emri avucuna yazar kimse duymasın diye " dedi.Aklıma geldikce gülerim.
Neyse en sevdiğim sözü söyliyeyim..."Hey gidi günler hey !" :)
Artı gap olur..
Dün kapanışta bir kamyon dolusu mal alan adam bugünde bir o kadar mal aldı büyük ihtimalle Pala'nın adamı sizce pazartesi eksiye müsade eder mi....
Sasaniler ve hektaşiler de vadeli tarafı spotla aynı seviyede kapadı..
Spotta mal alan vadeliyi pazartesi yukarı sürecek büyük ihtimalle...
Y.t.d