Hisse vadelilerde durum.
https://i.hizliresim.com/fr3ul2c.jpg
Printable View
Hisse vadelilerde durum.
https://i.hizliresim.com/fr3ul2c.jpg
Ayhan başkan angarada bozkuş fazla üstüne gitme bir bakarsın başkanım gece seni aldırmış.
Onu zaten karşılardı 3 yılda yatırım kaleminden.
Ereğli demek temettü demek.
Temettümüz Ereğli olmaz. Ben şahsen 4-4.5 bekliyordum.
Ama şimdiden söylemiş olayım, işlerin ilk düzeldiği yıl temettüsünde bunu da ekleyerek verir.
Temettüye konu toplam miktar geçmiş yıl karları ile 24 Milyar civarıydı.
Üzüldüm açıkçası umarım şimdiye kadar bir türlü yapmadıkları geri alımlarla desteklerler.
erdemir yeni girmek isteyenlere, ekleme yapmak isteyenlere muazzam bir fırsat verdi. belki de sondur.
belki de çok kısa bir zamanda bedelsiz verecek sermayeyi güçlendirecek. onun için dağıtmadı. onu bilemeyiz.
geri alım programı açıklamış ki bu da mittalın satışlarını karşılamak için finansman sağlamak için de olabilir.
Bankalarda temettü alanlar tekrar hisseye yatırır bence.
Dışsal faktörlerin olumsuz etkisiyle, Erdemir’in Borsa’daki fiyat hareketleri neticesinde oluşan Şirket
Değeri, belirli dönemlerde fiili performans sonuçlarının gerektirdiği “gerçek†Şirket Değeri’nin altında
kalabilmektedir. Bu tip özellik arz eden dönemlerde Şirket’in kendi paylarını satın alması, diğer tüm
yatırım alternatiflerine göre daha iyi bir yatırım tercihi haline gelebilmektedir. Genel Kurul’un tanıdığı
yetki ile Geri Alım Programı süresi içerisinde Borsa’da oluşacak fiyat hareketlerinin takip edilmesi ve
şartlar oluştuğunda Şirket’in kendi paylarını Borsa’dan satın almak suretiyle yatırım yapabilmesi
amaçlanmaktadır
zined peşinden geri alım haberi geldi. dengem bozuldu. ne güzel sahol tkfen kağıt şirketleri enerji şirketleri yıl boyu takılıp gidecektim.
şimdi sakin kafayla düşünmek lazım.
Haklısın dostum , ben şunu demeye çalışıyorum.
Tüm aracı kurumların hedef fiyat 42-50 arası.
Bu geri alımı yükseliş amaçlı değil düşüşü engelleme amaçlı görmek daha sağlıklı olabilir.
Ereğli kraldır , zamanı gelince gerekeni yapar ama bence güzel fırsatlar verecek gibi.
şimdi şöyle. böyle bir metni yazıp mevzuata uydurman için bile aylarca çalışman veya işi bilen bir ekiple en az 1 ay uğraşman lazım.
4-5 sayfa yazmışlar. çok uzun değil ama çok açık yazmışlar.
meali biz payları geri alacağız, yakın zamanda çok bir şey beklemeyin, bakıyoruz.
neticede finansman yükü çok ağırlaştı.
Vayyyy. Tarikata can suyu geldi. Hayırlı olsun endeksi de yürütürler bu kabızlıktan çıkartırlar herhalde.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çok fedakar çalışmalar neticesinde gundiyi buldum arkadaşlar. https://www.youtube.com/watch?v=X27f34LeZdo
röportaj yapmayı kabul etti.
şakası bir tarafa. bu amca ilk okulu dışardan bitirmiş. bazı ezberleri var. hepsi doğru da değil.
ama amcanın disiplini var. borsada en sevdiğim şey.
tektudan bu yana aldığım sattığım hiçbir kağıdı yazmıyorum
ömrümün en baba zararını o kağıttan ettim hemde müthiş bir kardan sonra
ve forumun bana nazar değdirdiğine karar verdim
artık aldığımı sattığımı yazmıyorum.
ama sana bğir şey hatırlatayım ocak yada şubat martta olabilirayında ısctr de yazdıjklarını ve sana ne yazdığımı düşünürsen anımsarsın bence
2 yıldır halkb ve ısctr dışında işlemim hiç yok gibi ısctr hep kazandım halkb de ya zarar yazdım ya başabaş bıraktım hiç karım olmadı gibi birşey
iyi düşün hatırlayacaksın
sonra uygun zamand abulur atarım sana
bir kaç kerede yonca ve akkız almışlığım var kısa zamanda kazanmışlığım var ama aza kanaatkar olduğumdan tutmuyorum tutsam çok iyi kazanırdım
uzun süreli tek kağıdım amiral
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber
günün rezilinide unutmayayım
zinedrimed,
portföy dağılımı nasıl?
hangi hisseler var?
Yarın Ereğli tahtası dolaylı olarak da endeks kontrat tahteravalli gibi olur
eregli topiği
Bu başlığı şu anda 465 kişi okumaktadır. (82 üye ve 383 ziyaretçi)
Tüp yarın temettü dağıtıyormuş, 45 kuruş düşersek sabah 598 den açılış yapar, ereğliden kaçan temettücü oraya gelir mi ki
Mittali karşılayan piyasa temettü vermeyecek diye satanları da karşılar.
Milyonlarcs eyt sorunu çözüldü.
Yerine Milyonlarca Ereğli temettü emeklisi sorunu çıktı..
Ereğlide temettü ye takılanlar
Ety
Sorunu
Yarın KK dedem barnak basar..
Meclis toplanır
Temettü geri verilir
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belki bu forumda birileri yazmistir.
Bugun Yapi kredide resmen eskiyalar gibi yol kesip soygun yaptilar..
16 Mart tarihinde GK toplantisinda gundeme getirilmesi beklenen %10 temettu haberi bugun habersiz aniden 09:25 de verildi. Spot artida iken Vadeli tabana kadar gitti.
Ak, is ve y.kredide longtaydim. Sansima Y.kredide dusuk poz almistim.
-%9 da iken ek poz ilave ettikten sonra aksama dogru cikip zarari epey dusurdum.
Ama bugun cani yanan cok yatirimci var....Koc grubunda bile bunlar oluyorsa artik ben Borsada hic bir gruba inanmayacagim.
EREGL'de belki Arcelor hisselerini şirket kendi alır belli olmaz.
Bir de OYAKC'de Denizli Çimento sanki dışarıda kalmış, onu da birleştirmeleri gerekir, OYAKC düşük fiyatta iken yapmadılar, yüksekken yapabilirler gibime geliyor.
Ereğlide demettü alamayan, aile reisin+aile bireylerinin hali :he:
https://m.youtube.com/watch?v=7s8glZ-efMg
Adam temettü vereceğim demiş. Viop u düşünmez ki? Umurunda olur mu sitem biraz garip değil mi? Doas olayı ile kıyaslamak garip geldi. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birilerinin zararı birilerinin kârıdır.
Viop işi sakat. Bir kontrat iş yapacagına on kontrat spot al daha iyiRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın ki veri de kötü gelirse altında kuyruğu doğrulturuz