Graf atabilirmisiniz?
Printable View
Üç ayrı kırılımı takip ettim, üçüncüsü cuma günü sona erdiği için onu almadım, diğer ikisinde yükseliş (tepki) için son günler 16 ve 17 ocak günleri olarak görülüyor.
http://666kb.com/i/e0cbw2w1mdpvl3sw4.gif
teşekkürler.
Bugün için yükselişin son günü ve bugün üçlü tepe şablonu da gerçekleşmiş oldu.
Her şey yalan, gerçek sensin; nibaş iki ayda yüzde bin prim yaptı.
temel, teknik, dursun, idris ve fadime bir araya gelseler bunu yapamazlar, bul karayı al parayı oyununun feriştahı gelse bunu yakalayamaz.
borsanın ilk dönemlerinde tamamen teknik analize dayalı yatırımlarda yüzde bin prim yakalanabiliyordu.
şimdi ay sonunda tamamen sıfırlayan varant, yazı mı turamı dik geldi yatırımı vadeli, kumarhane.
Ya da cahil olmak lazım.
nibaş hak edecek ne yaptı da bu pirimi yapıyor
defter değeri doksan kuruş.
zararı oniki milyon.
George Soros kötü kaybetti
Bloomberg ve Zerohedge’in yayınladığı verilere göre, George Soros’un serveti son on yılda yüzde 61 düşüşle, 18 milyar dolardan 7 milyar dolara indi.
Kısa vadede bir düzeltme gelir diyen ilerleyiş de bitti, trend bitti. Düşüş yükseliş zamanlarına bakarsanız ihlaller de görülüyor.
http://666kb.com/i/e0r2plomncxu1kmdh.gif
Peki sizin BIST yorumunuz nedir hocam
Sn.Jako size özelden yazmıştım, bakabilir misiniz
3 Ocakta başlayan trendin hesaplanabilirliği için 12 şubat gününü görmemiz gerekiyor. 18 mart gününde sonlanacak trend için hedef verimiz o günde.
Yorumunuzu bekliyoruz
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstat Mart sonuna kadar böyle bir çıkış yakalanmadan önce (Şu an endeks 102600) sanki yorulan endeks göstergeleri (07 Şubattan itibaren hepsi satış yönüne dönmüştür aslında) ile uyumluluk adına 101400, veya 99200 veya 97800 e kadar bir düzeltme olabilir mi diye inceliyorum. Sanki çok hafif bir düzeltme olabilir gibi görünüyor..siz görüyor musunuz?
Yanlış anlama hocam da sabah yukselis beklentini gordum ve eyvah bu endeks duser dedim
Bir yerlerde terslik var gibi ya da sanssizlik
101 civarı beklediğiniz bu düzeltme sonlandı ve beklediğiniz trend başladı diyebilirmiyiz sayın jako
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İhlas holding bugün ihlaszedelere olan borcundan zaman aşımı yasal avantajıyla kurtuldu diye, vatandaşa "taktı" diye borsacılar tarafından tavanla taltif edildi.
Aynı borsacılar, Mümtaz Soysal özelleştirmeler için anayasa mahkemesine iptal davası açtıkça kendisinden nefret ettiler ve borsa düştü.
Borsacılar akbaba gibi çakal gibi, insani olan hiç bir değeri yok borsacıların, bütün değerleri parasal.
sayın jako son bir durum degerlendirmesi alabilirmiyiz. teşekürler.
Aynı şeyi söyleyecektim, bir hafta geçti bile yorum alsak Üstat?
Önümüzdeki hafta yassı düzeltmenin son haftası. 18 Mart günü son gün.
Benzer analizlerim. teşekkürler...
Hocam sekur payalasabilirmisiniz tsk
ödenmiş sermayesinden ve özkaynaklarından daha yüksek faiz gideri var. Mali tablo dipnotlarına bakmak lazım, döviz borcu var mı yok mu görmek lazım.
ağustos 2017 nisan 2018 arası grafiği kara karganın cevizi kırmak için yüksekçe bir yere çıkarıp yere bırakması gibi.
Zaman analizi bu tür senetlerde sağlıklı çalışmaz, gördüğüm şudur; nisan başına kadar yassı düzeltme biter.
3 nisana kadar doların ateşi sönmeyecek gibi görünüyor.
http://666kb.com/i/e2b0n83gr9m22ra3w.gif
s400 ile swap ile borsanın ne ilgisi var? Özelleştirme iptal davaları açan Mümtaz Soysal hocaya borsacılar çok kızıyordu. Özelleştirme ile borsanın ne alakası vard ki?
"Türkiye sermaye piyasalarından yükselecektir!" sloganını hatırlayan var mı?
Her seçim öncesi olan oluyor ama bu piyasa "bahaneler piyasası".